CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum reactionezi cand seful iti face avansuri?

Rating:4Voturi: 1 Vizualizari: 6775 Publicat la data: 2010-08-04 Autor: Saloane.ro

Cum reactionezi cand seful iti face avansuri?

Te-ai angajat de curand intr-o firma unde ti-ai dorit foarte mult sa lucrezi si observi ca seful tau iti da ceva mai multa atentie decat celorlalte colege sau, dimpotriva, au trecut ceva ani de cand lucrezi aici si vezi ca atitudinea sefului este mult mai plina de interes decat pana acum?

Cum ar trebui sa reactionezi in aceste situatii?

Raspunsul depinde, evident, de principiile si prioritatile fiecareia. Orice avans venit din partea sefului poate avea doua taisuri: evident, poti accepta propunerile lui, gandindu-te ca sunt o modalitate prin care ai putea deveni repede apreciata si, eventual, promovata sau le-ai putea refuza - lucru care ar putea fi perceput de el intr-un mod pasnic sau dimpotriva.

Un refuz care nu va fi bine primit ti-ar putea crea tensiuni la locul de munca, ducand fie la concedierea ta, fie la demisie.

Un revers al medaliei il poate avea, bineinteles, si prima optiune, aceea de a accepta aventura propusa de sef. Cand se va vedea cu trofeul castigat, atitudinea lui fata de tine s-ar putea schimba total si, in locul unui post in conducere, ai putea castiga doar o reputatie proasta.

Asadar, merita “riscul”?

Cu atat mai mult cu cat stii ca postul pe care il ocupi se datoreaza capacitatilor tale care nu pot fi puse la indoiala si, cu putina rabdare si perfectionare, poti ajunge acolo unde iti doresti fara niciun compromis.

Daca avansurile sefului sunt inca la stadiul de impresie, deci nu sunt foarte evidente si inca te poti intreba daca nu este vorba doar de un “flirt nevinovat”, merita sa iti iei niste masuri de siguranta.

Revizuieste-ti tinuta
, in cazul in care uneori tinde sa fie prea sexy pentru office, renunta la decolteurile adanci si la fustele mini, care nu fac decat sa-i atraga si mai mult atentia asupra ta. In preajma lui, cand simti ca este cazul, incearca sa eviti raspunsurile care pot fi interpretabile. Eventual, in cazul in care vrei sa eviti raspunsurile prea taiase, poti invoca motivul volumului mare de munca.

Daca esti intr-o relatie este bine sa faci cumva sa ajunga informatia si la urechile sefului. Daca simplul flirt a devenit constrangator, prea evident si agasant, este cazul ca si atitudinea ta sa fie mai transanta. Iti poti lua cateva zile de concediu, mentionand special ca pleci intr-o scurta vacanta cu partenerul si poti evita ca discutiile voastre sa depaseasca sfera profesionala.

Daca, totusi, devine foarte insistent, poti profita de gesturile si declaratiile lui pentru a porni o discutie in care sa-i comunici ca doresti ca relatia voastra sa ramana strict una profesionala. O atitudine defensiva nu este recomandata in acest caz, pentru ca el ar putea miza pe ea.

Un refuz spus nu foarte ferm poate, de asemenea, sa fie interpretat de el ca fiind un joc “de-a soarecele si pisica” si il poate face si mai indraznet. Nu trebuie sa fie nici un refuz jignitor, brutal, ci doar unul spus politicos, dar cu foarte mare convingere. In cazul in care el nu iti acorda ocazia unei replici si vrei neaparat sa clarifici lucrurile, ii poti face o vizita in birou si poti lua tu initiativa unui dialog.

De obicei, un dialog deschis si diplomat este cel mai recomandat in astfel de cazuri, mai ales cand vrei sa-ti pastrezi jobul si nu esti dispusa sa pleci oricand. Evident, ai putea alege si variantele extreme, fie demisia, fie un scandal in care sa ceri demiterea lui, insa, de multe ori, niciuna din aceste optiuni nu va fi cea mai buna pentru tine, pentru ca nu intotdeauna implica si o rezolvare corecta si rapida.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....