CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / VIBROLIPOASPIRATIA !

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4392 Publicat la data: 2010-07-30 Autor: Saloane.ro

VIBROLIPOASPIRATIA !

???????? Odata cu cresterea importantei aspectului fizic in viata sociala, obtinerea unei imagini svelte, plina de tinerete si energie a devenit scopul multora dintre noi.
? ? ? ? ? In lupta cu kilogramele in plus si proeminentele nedorite in anumite parti ale corpului se incearca multiple metode - diete, sport, masaje, creme anticelulitice, impachetari cu diverse substante, tratamente moderne ca radiofrecventa, ultrasunetele, etc.
????????? Toate acestea nu fac, insa, sa dispara in intregime problemele, avand doar un efect de ameliorare, in cazul unui usor exces ponderal.
??????? ? Mai mult, exista nenumarate femei care au trecut prin chinurile dietelor nesfarsite si au cheltuit sume enorme pe tratamente de remodelare corporala care nu le-au adus rezultatele pe care le doreau.
????????? Nu sunt putine nici acelea care au trecut la metode mai agresive- lipoaspiratia - pentru a scapa odata pentru totdeauna de `colaceii` de grasime de pe talie sau de `aripioarele` inestetice iar rezultatele au fost sub asteptari fie din cauza cantitatii prea mici de grasime extrasa, fie din cauza aspectului inestetic al pielii dupa interventia chirurgicala.
??????????
?????????? Ce e de facut atunci? ???????????
?????????
?Ce metode eficiente cu adevarat va pot scuti de cheltuieli inutile si timp pierdut cand doriti sa va intrati cat mai repede in forma? ????????? ?

Raspunsul la aceste intrebari este vibrolipoaspiratia.

??????????? Este tot o metoda chirurgicala de indepartare a grasimii in exces dar mult mai eficienta si mai putin traumatica pentru pacient decat lipoaspiratia clasica.
??????????? Se desfasoara sub anestezie locala, fara internare iar pacientul poate relua activitatile obisnuite de a doua zi postoperator. Extragerea grasimii se face cu ajutorul unor canule (tuburi) foarte fine introduse prin incizii de 4-6 mm. Locul in care s-au efectuat inciziile va fi de neobservat dupa vindecare.

??????????? Eficienta crescuta a metodei este oferita de vibratiile canulei determinate de un flux de aer comprimat care disloca si emulsioneaza grasimea care se doreste extrasa iar aceasta este in acelasi timp absorbita printr-un aspirator.
??????????? Lipoaspiratia clasica extrage grasimea doar prin vidul format de aspirator, de aici dificultatile de lucru pe zone fibroase cum ar fi spatele, flancurile sau pieptul la barbati.

??????????? Vibrolipoaspiratia poate fi aplicata pe orice zona, indiferent care ar fi cantitatea sau calitatea grasimii pe care o poseda aceasta. In cazul obezitatii, vibrolipoaspiratia este foarte eficienta atat datorita scaderii ponderale - scadere care de cele mai multe ori se continua lent si dupa operatie, cat mai ales datorita modificarilor majore de contur corporal pe care le ofera.
??????????? Obezul care inainte de interventie avea dificultati la efectuarea exercitiilor fizice din cauza abdomenului care se revarsa sau a coapselor si genunchilor care se frecau si creau probleme ale pielii, dupa interventie scapa de povara kilogramelor localizate exact in aceste zone iar miscarea si activitatile zilnice devin mai usoare.

?????????? Scaderea cu cateva masuri a dimensiunii hainelor si multumirea ca in sfarsit ceva s-a schimbat in bine cu corpul lor cresc imediat respectul de sine si sunt stimuli importanti pentru modificarea regimului de viata.
??????????? Vibrolipoaspiratia nu ofera solutia in tratamentul obezitatii dar poate deschide poarta spre drumul care va duce la o viata normala, intr-un corp mai bine proportionat.
???????????? Fiind o interventie chirurgicala, persoanele care aleg aceasta metoda trebuie sa isi faca inainte anumite investigatii medicale (analize de sange, radiografie pulmonara, EKG, etc) pentru evaluarea starii de sanatate a pacientului. Vibrolipoaspiratia se adreseaza persoanelor de toate varstele, cu conditia sa fie sanatoase.
???????????? Interventia dureaza 1-3 ore, in functie de zonele tratate, cantitatea de grasime extrasa si suprafata corporala. La 2-3 ore dupa operatie majoritatea pacientilor sunt apti sa plece acasa, fara a trece prin neplacerile cauzate de o anestezie generala (senzatie de oboseala extrema, greata si varsaturi, etc). Durerea se combate cu antialgice administrate la nevoie.
???????????? De a doua zi dupa interventie se pot relua aproape toate activitatile obisnuite- se poate face dus, conduce masina, se poate relua mersul la serviciu daca nu presupune efort fizic de mare intensitate. Activitatile sportive intense sau inotul se reiau la 2 saptamani postoperator.
??????????

Rezultatele sunt vizibile in aproximativ 3 saptamani

???????????? Rezultatele sunt vizibile in aproximativ 3 saptamani, dupa ce majoritatea edemului s-a remis dar vor continua sa se imbunatateasca pe parcursul urmatoarelor luni, atingand aspectul final la 6-9 luni postoperator.
?????????
? ? ? ? ?? ? Depozitele adipoase extrase de pe zonele lucrate nu se mai refac, fiind eliminate celulele care stocheaza grasimea.
?????
??????????? In cazul unui regim de viata normal, cu alimentatie sanatoasa rezultatele sunt definitive. Efectele vor fi permanente ? fara tratamente speciale de intretinere sau restrictii alimentare.

Singurul lucru necesar este sa incercati sa traiti sanatos!

Dr. Angela Petre
medic specialist chirurgie plastica
contact@drangelapetre.ro
tel. 0723240613

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....