CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Spectacolul zodiilor

Rating:4Voturi: 2 Vizualizari: 3229 Publicat la data: 2010-07-22 Autor: Saloane.ro

Spectacolul zodiilor

Natura umana reuneste sub cupola sa o multitudine de culori si forme, toate reflectate in tinuta si miscarea celor 12 zodii.
 Daca vedem un tanar impetuos intr-o tinuta sport elegant in care predomina culoarea rosie, gesticuland si incercand sa binedispuna prin glumele sale o distinsa si dragalasa doamna imbracata in verde deschis,cu un model retro, putin melancolica si purtand o pereche eleganta de pantofi, cu siguranta este vorba despre un berbec si o taurita.

 O domnisoara diafana purtand o rochita de dantela alba,avand aerul unei printese care stramba putin din nasucu-i carn ne dezvaluie o veritabila domnisoara rac.
 Cel care ii da tarcoale rosind si precipitandu-se in intentia de a o invita intr-o excursie la munte poarta un costum de culoarea marii, cu o croiala sport si cu siguranta este un domn Sagetator.

Pe un podium, pregatindu-se sa ia cuvantul, vedem o distinsa doamna leu care isi aranjeaza cu pretiozitate buclele, lasand sa se vada o colectie impresionanta de bijuterii.
 Ea poarta un costum din cea mai fina stofa, achizitionat de la o firma renumita.
Ca un maestru de ceremonii, cu tinuta sa somptuoasa, domnul varsator,ne dezvaluie un amalgam de stiluri diferite, de la palaria sa eleganta pana la ghetele sport, toate purtate insa cu gratie si afisand un zambet amabil.

 Un tanar intr-un costum de blugi, gesticuland si varbind cu multa convingere despre o afacere noua cu o doamna chic, imbracata intr-un pantalon trei sferturi si o camasa cambrata, stand cu lejeritate cu o mana in buzunar si cantarind cu atentie toate detaliile, cu siguranta sunt un geaman si o fecioara.

 O domnisoara plambandu-se alene si visatoare, cu bucle de marchiza pe umerii rotunzi, cu o pereche de cercei de dimensiuni impresionante si alcatuiti din pietre mici colorate, cu o rochie ampla si vaporoasa in culori pastelate, domnisoara balanta, saluta batandu-si genele un domn imbrcat intr-un costum cu o croiala impecabila, cu un aer misterios si rece ca de cardinal, scorpionul.

 Afisandu-si mandra noua blanita, accesorizata cu bijutarii mici si stralucitoare si o poseta eleganta, cocheta doamna pesti a iesit la promenada, impartind saluturi tuturor.

 O tanara sagetatoare intr-o fusta larga si colorata in stil hippie se plimba zglobie la bratul unui domn sobru, intr-un costum clasic, dintr-o stofa mai degraba rezistenta.
 Miscandu-si in semn dezaprobator mustata ingrijita, il recunoastem in persoana distinsului unchi pe clasicul domn capricorn.

Articol de Beatrice Stefanescu.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....