CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Moda / Trend-ul sandalelor 2010

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1592 Publicat la data: 2010-07-21 Autor: Saloane.ro

Trend-ul sandalelor 2010

Sezonul cald din acest an ofera o gama variata de accesorii vestimentare prin intermediul carora orice femeie isi poate evidentia frumusetea, senzualitatea si sarmul. Nu fac exceptie nici sandalele, ale caror modele se intrec in decupaje si impletituri originale. Fie ca esti adepta unui stil clasic, extravagant, elegant, retro sau sport, cu siguranta vei gasi printre propunerile designerilor modele care sa-ti completeze tinuta.

Ele sunt prezentate in culori vii sau sobre, argintii, cu tocuri sau talpa plata, sireturi, catarame si diverse accesorii decorative (lanturi, aplicatii metalice, fermoare, funde, franjuri). Materialele din care sunt confectionate sunt, de asemenea, variate, oferind piciorului lejeritate: piele, panza, velur s.a.

• Sandalele stil gladiator ocupa unul dintre primele locuri in topul preferintelor. Acestea se pot gasi fie in forma eleganta, cu toc, fie in cea comoda, cu talpa plata. Sunt optiunea perfecta pentru a-ti pune in valoare frumusetea piciorului. Curelele imbinate in stiluri inedite, prinse in jurul gleznei sau deasupra ei, culorile variate si formele originale vor da personalitate tinutei tale. Acest tip de sandale au avantajul de a se asorta oricarei tinute.

Cele cu toc se potrivesc, in special, unei tinute office, dar indraznete, cat si unei tinute de seara. Cele cu talpa plata au marele castig al comoditatii. Daca vrei sa-ti lasi piciorul sa respire liber, dar sa fii si eleganta, poti alege un model simplu, cu doar cateva barete. Sunt optiunea ideala si pentru stilul hippie - asortate cu o rochie vaporoasa sau sport, putand fi purtate inclusiv cu blugi. Intr-o culoare aurie sau argintie - in mare voga vara aceasta - pot intregi si o tinuta de club.

 • O alta tendinta a verii sunt sandalele cu sireturi. Intalnite, de asemenea, in cele doua variante - cu toc, la care se adauga si varianta “platforma”, si cu talpa plata - trasatura lor dominanta este feminitatea. Siretul, care poate fi legat in jurul greznei sau deasupra ei, pana la jumatatea gambei, confera o nota de senzualitate tinutei. Acest model va completa o tinuta feminina, sic si provocatoare in acelasi timp.

Le poti purta cu fuste sau rochii scurte, care sa dezvaluie forma piciorului, blugi scurti si un tricou one-sholder - intr-o tinuta nonconfromista, intr-o seara romantica sau la birou.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....