CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Afla cum sa-ti pastrezi iubitul

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5847 Publicat la data: 2010-07-01 Autor: Saloane.ro

Afla cum sa-ti pastrezi iubitul

Poate ca te-ai gandit adeseori ce trebuie sa faci ca sa mearga relatia dintre tine si iubitul tau. Nu exista anumite reguli pe care trebuie sa le respecti pentru ca fiecare persoana e diferita, atat tu ca femeie, cat si iubitul tau.
Poate ca unor barbati le plac anumite lucruri de care altii nici nu vor sa auda.

Spre exemplu, unii barbati prefer relatiile pline de afectiune si dragalasenii, altii prefera relatiile serioase sau relatiile degajate, bazate pe alegeri. Oricum ar fi, exista cateva lucruri de care orice femeie ar trebui sa tina cont.

Libertatea masculina

La inceputul fiecarei relatii trebuie sa ii oferi partenerului libertate. Daca ai prea multe pretentii inca de la inceput si vrei ca tot timpul sa iti acorde numai tie atentie, e cel mai probabil sa se simta iritat si sa se indeparteze.

Trebuie sa il iei usor, sa vada ca esti o persoana intelegatoare si nu sa il agasezi cu telefoane, mesaje sau chiar sa apari pe neasteptate la el acasa. La inceput de drum este bine sa te abtii la astfel de surprize. Daca vrei neaparat sa il vezi, chiar daca in ziua respectiva nu aveati stabilita o intalnire, cel mai bine ar fi sa il suni si sa ii spui:” Sunt prin zona, daca vrei, as putea sa trec pe la tine sa mai vorbim”.

Chiar daca e o persoana romantica, niciodata nu-si va arata romantismul inca de la inceput, asa ca este bine sa nu exagerezi cu dulcegariile. Asadar, barbatul trebuie sa simta ca inca detine controlul si ca nu i-ai invadat spatiul, mai ales la inceput.

Fiecare barbat are anumite obiceiuri, principii de viata, care nu au neaparata legatura cu viata de cuplu. Daca te deranjeaza ceva la el e bine sa ii spui, dar ai grija in ce moment faci astfel de lucruri. In cazul in care s-a intors obosit de la munca sau este stresat din alte motive, mai bine cauti alt moment pentru ca nu vei face decat sa inrautatesti situatia.

De asemenea, barbatii au nevoie de timp sa se acomodeze cu tine, cu relatia in sine. Pentru ei fiecare relatie e o provocare si nu isi dau seama imediat daca e ceea ce isi doresc, iau initiativa mai greu, insa trebuie sa ai rabdare.

Chiar daca vrei sa petreci cat mai mult timp cu el, in momentul in care iti spune ca vrea sa fie singur, nu iti face fel si fel de scenarii in minte.
Daca nu vrea sa te vada o zi, asta nu inseamna ca nu tine la tine sau ca nu ii e dor de tine, ci pur si simplu are nevoie sa petreaca putin timp cu el insusi. Nu incerca sa-l faci sa iti dea un raspuns, mai rau il vei irita. Pur si simplu lasa-l, si ai sa vezi ca a doua zi va fi mai bine dispus.

Personalitatea barbatilor

Ai vazut ca are cateva defecte si ti-ai propus sa il schimbi prin orice metoda. E un lucru total gresit. Anumite trasaturi de caracter sunt innascute si nu vei reusi sa schimbi aceste lucruri, chiar daca ii vei spune intr-o maniera frumosa sau il vei critica.
Schimbarea trebuie sa vina din interior, asa ca indiferent de ce ii vei spune, decizia ii apartine. In cel mai fericit caz, il poti face sa nu mai fie atat de dezordonat sau reusesti sa il convingi sa te ajute atunci cand ai nevoie.

A-l iubi pe cel de langa tine inseamna sa ii vezi defectele si sa i le accepti. In cazul in care nu poti trece peste anumite lucruri nu poti face altceva decat sa mergi pe drumul tau. Exista si situatii in care barbatii se schimba radical in momentul in care iubesc cu adevarat.
In acest caz, tot ceea ce poti sa faci este sa speri ca alesul tau este unul dintre acei barbati.

Imprieteneste-te cu prietenii lui

Daca reusesti sa faci acest lucru, ai toate sansele sa te apropii din ce in ce mai mult de iubitul tau. Nu il poti desparti pe iubitul tau de cei mai apropiati prieteni ai lui.
Cu siguranta nici tie nu ti-ar conveni daca s-ar inversa rolurile, si el ar fi cel care ti-ar cere sa stai departe de prietenele tale. Sunt lucruri pe care barbatii si le spun intre ei, lucruri care poate tie nu ti le poate spune atat de usor, mai ales daca sunteti la inceput de drum.

In cazul in care iubitul tau vine sa iti spuna ca iese la bere cu prietenii, nu e cazul sa il iei la rost, ci sa apreciezi ca ti-a spus.
In cazul in care nu ii cunosti prietenii, roaga-l sa ti-i prezinte, asa vezi care este anturajul lui, ce fel de activitati au, ce discuta, poate asa reusesti sa te implici si tu, si chiar sa te imprietenesti cu ei. Intr-o relatie, acest lucru este un avantaj.

Sexul



Nu trebuie sa te oferi pe tava inca din primele 5 minute ale relatiei, insa nu e recomandat nici sa il intarati si apoi sa il lasi asa. Intr-o relatiem sexul este important, dar trebuie ca ambii parteneri sa isi doreasca sa faca acest pas.

Nu trebuie sa faci sex cu el doar din teama de a nu-l pierde. Barbatii accepta provocarile, iar daca esti seducatoare si interesanta, te va astepta pana cand vei fi pregatita. Tot ceea ce conteaza e sa-i tii interesul treaz.

In cazul in care deja aveti relatii intime, imaginatia si initiativa sunt calitatile pe care orice femeie ar trebuie sa le aiba in pat.

Tu versus concurenta

Barbatilor le plac femeile frumoase, destepte, care au ceva de sus. Vei fi mai presus decat celelalte femei, daca stii cum sa te porti in cazul in care o alta femeie flirteaza cu iubitul tau, nu barfesti sau vorbesti urat, vii cu argument atunci cand apare o situatie contradictorie, ai grija de aspectul tau si previi aparitia monotoniei.

Astfel, numai pe tine te va vedea in fata ochilor, si chiar daca vor mai aparea ispite, el doar se va uita, nimic mai mult. Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile asupra carora e cazul sa meditezi, daca vrei ca relatia dintre tine si iubitul tau sa functioneze.

Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....