CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cea mai tare replica de agatat!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3929 Publicat la data: 2010-07-01 Autor: Saloane.ro

Cea mai tare replica de agatat!

Fiecare femeie isi doreste sa fie cucerita intr-o maniera unica, deosebita. Asadar, femeile sunt atente la detalii, mai ales cand vine vorba de agatat. Ele ii studiaza pe barbati, le analizeaza modul in care le abordeaza si astfel, decid daca merg mai departe sau nu.

 Reusita fiecarui barbat depinde de felul in care se prezinta in fata femeii pe care doreste sa o cucereasca, modul in care ii vorbeste, gesturile pe care le face. Nu exista o replica generala care sa functioneze.

Cea mai reusita metoda de abordare este cea clasica, directa, in care te prezinti, dupa care spui ceva de genul:” Pari o tipa interesanta. Vreau sa te cunosc” sau “Imi place de tine si chiar as vrea sa te cunosc mai bine”. Daca accepta sa vorbeasca cu tine, un pic de umor nu strica. Femeilor le plac barbatii care stiu sa le faca sa rada, asa ca o replica amuzanta e bine venita.

Potrivit unui studiu 6 din 10 femei accepta o intalnire cu un barbat care a folosit o replica de agatat amuzanta. Dintre cei 4000 de participant, 1600 au declarat ca sunt casatoriti sau se afla intr-o relatie serioasa cu un partener care a folosit o replica de agatat haioasa la inceput.

Rezultatele confirma teoria ca o femeie il vede irezistibil pe acel barbat care stie sa o faca sa rada. Asadar, o abordare directa combinata cu putin umor ar putea fi cheia succesului pentru orice barbat.

O replica de agatat nu are efect daca nu crezi in cuvintele pe care le rostesti, daca nu rezoneaza cu interiorul tau. Trebuie sa cauti ceva nou si interesant, cu care sa ii atragi atentia. Replici de genul “ O sa ma saruti sau trebuie sa mint in jurnal”, “Arati asa de bine incat era sa fac infarct”, “Trebuie sa sunt in Rai sa spun ca si-au pierdut un inger” sunt invechite si nu fac decat sa le indeparteze pe femei.

Sexul frumos cauta cuvinte magice, dar spuse din suflet, vor naturalete in seductie, si nu replici mecaniciste, care nu au pic de valoare. O replica de agatat nereusita le indica femeilor faptul ca barbatul respectiv cauta doar o distractie, ceva superficial, pe cand o abordare clasica le ofera mai multa incredere.

Multe femei nu pica atat de usor in plasa replicilor de agatat pentru ca, fie nu vor sa cunoaca un barbat care cauta o simpla aventura, fie nu sunt genul care sa se lase cucerite printr-o replica banala.
Barbatul nu va reusi sa cucereasca o femeie doar prin replica in sine, ci va trebui ca ceea ce spune sa fie original, sa aiba legatura strict cu persoana vizata si cu contextul in care se afla cei doi. Femeile care cauta o relatie serioasa nu vor gusta replicile care se refera la marimea bustului sau forma fundului, fara ca macar tipul respectiv sa iti spun mai intai un “buna”.

Si replicile cu conotatie sexuala sunt respinse din start de catre femeile care isi dau seama de intentiile meschine ale barbatilor.

In concluzie, nu exista o replica standard pe care o poti folosi ori de cate ori vrei sa agati o femeie. Daca totusi intentionezi sa folosesti o replica de agatat, trebuie sa fie aleasa cu grija, sa fie originala, sa se potriveasca persoanei pe care vrei sa o cuceresti, lucruri care duc la ceea ce s-ar putea numi “cea mai tare replica de agatat”.

Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....