CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Creta! O destinatie exotica, dar accesibila

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3199 Publicat la data: 2010-07-01 Autor: Saloane.ro

Creta! O destinatie exotica, dar accesibila

Anul acesta sunt la mare cautare destinatiile exotice.Grecia are oferte accesibile pentru turistii care vor sa isi petreaca vacanta pe insula Creta. Situata in zona estica a Marii Mediteraneene, intre Europa, Asia si Africa,

Creta este cea mai mare si cea mai frumoasa insula greceasca. Insula este cunoscuta pentru plajele cu nisip fin, scaldate de ape de culoarea turcoazului, ce se imbina armonios cu lanturile de munti si stancile salbatice.
Asadar, Creta este un punct de atractie datorita peisajului, cat si pentru vestigiile care stau marturie lungii ei istorii.

Atractii turistice

Creta reprezinta destinatia perfecta indiferent de posibilitatile financiare, pretentii sau afinitati. Turistii pot gasi pe insula de toate, de la mancare traditionala in localuri accesibile ca pret, magazine cu suveniruri, relaxare, voie buna, gazde ospitaliere si oferte avantajoase la hoteluri de trei, patru sau cinci stele.

Statiunile din Creta sunt numeroase asa ca alegerea va apartine in totalitate, dar recomandarea noastra este sa vizitati cat mai mult din aceasta insula pentru a vedea care loc reuseste sa concentreze atat de mult esente elene. Capitala Cretei, Heraklion are cateva puncte de atractie, printre care se numara ruinele de la Knossos si Muzeul de Arheologie.

Daca ajungeti pe insula trebuie sa vizitati muzeul si palatul pentru ca prin structura lor sunt cu adevarat doua monumente de arta. Asa ca, fie ca sunteti o persoana doritoare de odihna ori iubitoare de distractii, veti ramane cu amintiri placute si cu cateva cunostinte istorice interesante.

Urmatoarea oprire pe lista este Chania, cel mai mare oras de pe coasta vestica a Cretei. Cladirile cu influente turcesti si venetiene, portul de vase de croaziere, turnurile albe ale bisericilor si lungile strazi pavate, toate sunt motive pentru a vizita acest oras plin de viata.

Nu puteti trece cu privirea nici pietele cu masline verzi, branza greceasca si specialitatile traditionale de patiserie care merita incercate. Daca optati pentru un sejur mai lung puteti sa vizitati si templul lui Anemospilia, vechiul oras Panasos, muzeul lui Nikos Kazantzakis de la Myrtia, manastirea de maicute Paliani si manastirea venetiana Versamonero. Acestea sunt cateva dintre cele mai importante puncte de atractie turistica din Creta, insa de indata ce ati ajuns acolo veti descoperi cu siguranta si alte locuri care merita vizitate.

Oferte, dupa preferinte si bugete

In aceasta vara puteti sa alegeti in functie de bugetul de care dispuneti, preferinte si perioada, oferta care vi se potriveste cel mai bine. Agentiile de turism vin cu fel si fel de oferte, unele mai atragatoare decat altele.

Pentru sejurul de 8 zile in Hersonisos, Chania sau Malia, preturile pornesc de la 545 euro si pot ajunge pana la 1150 euro, asta daca va doriti sa va cazati la un hotel de cinci stele, sa aveti o masina inchiriata pe perioada sejurului si multe alte beneficii. Pentru mai multe detalii accesati pagina de web www.kretan.ro.

Ce poti face pe o insula exotica

Pentru femeile aventuriere, care vor mai mult decat un bronz exotic au de ales intre multe alte activitati. Daca va place miscarea puteti sa mergeti in excursii si drumetii, pe durata carora beneficiati de transport gratuit si aveti masa asigurata.

De asemenea, puteti sa vizitati pesterile din imprejurimi, sa optati pentru excursiile de echitatie pe malul marii sau sa participati la kaiac-canoe, activitati la care sunteti insotite permanent de profesionisti.

Datorita ofertelor variate, a multitudinii de lucruri pe care le puteti face, a minunatelor locuri pe care le puteti vizita, Creta este o destinatie exotica pe care multe persoane o aleg, chiar si pentru sejururile de iarna.


Articol de Ela Dia.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....