CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / De ce sunt Femeile Complicate

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4500 Publicat la data: 2010-07-01 Autor: Saloane.ro

De ce sunt Femeile Complicate

Ati vazut vreodata un barbat care in timpul unei sedinte de epilat inghinal sa vorbeasca despre o reteta in timp ce se gandeste la sedinta de dupa a copilului si sa ramana cu machiajul si coafura intacte?

Ati vazut vreodata un barbat care desi are o durere infioratoare de abdomen sa tina o prelegere despre pace, frumusete sau non-violenta, sa zambeasca in acelasi timp si sa capteze intreaga atentie, sa transmita sentimente inaltatoare?

Dar ati vazut vreodata o femeie conducand un buldozer, in timp ce este perfect aranjata si machiata iar corpul ei miroase a flori? Dar ati vazut macar o data o femeie ingrijind trei, patru copii care tipa si plang, in timp ce ea, cu o tinuta intacta aseaza toate lucrurile in ordine cu o precizie de ceasornic iar apoi, asteptandu-si barbatul zambitoare ii trece o mana fina peste frunte dupa care se transforma in cea mai fierbinte amanta?

Ivita din emisfera dreapta a firii omenesti, femeia fantasma si realitate misterioasa a naturii, a suscitat deopotriva admiratia si oprobiul barbatului cercetator din toate timpurile.

Disecand-o, umilind-o si adorand-o, urcand-o pe un piedestal si coborand-o in haurile sensibilitatii, nu a incetat sa scoata la lumina franturi magice, imortalizate in diferite ipostaze.

Si totusi n-a reusit s-o epuizeze, femeia prezentand, ca si natura, o diversitate infinita de posibilitati creatoare, o adaptabilitate neobisnuita la vicisitudinile mediului. Si toate acestea cu un suras si cu o privire parca desprinse din realitate, deschisa spre un orizont neatins de simtire.

In ochii ei privind, Dante a patruns in rai mergand cu spatele, lumina fiindu-i orbitoare... Barbatul creator, barbatul poet, avand drept harfa sufletul femeii, capabila sa reziste celor mai variate combinatii, a redat lumii de carne lumea de simtire si inceputurile ei.

O vedem in evul mediu arsa pe rug, cu ochii la cer, zambind. O vedem in cele mai crancene lupte,imaculata, atenta, pregatita sa aline, sa vindece, sa ocrotesca. O vedem purtand la san copilul ei sau copilul alteia...O vedem in soare, o vedem in furtuna, ca pe un far calauzitor si o vedem pasind pe cele mai somptuase scene ale lumii...cu acelasi zambet.

Inger si demon deopotriva si totusi fiinta omeneasca ea poate sa porneasca un razboi sau sa aduca pacea si toate acestea folosind doar un zambet... Vasala in templul frumusetii, vestala in templul dragostei, suverana si roaba,pastrand secretul nasterii si evolutiei speciei intr-un suras...femeia tuturor timpurilor poarta in carnea si sufletul ei, intacta, gena omenirii de carne si de spirit. Acest vis al lumii, real si improbabil, tangibil si efemer, femeia, se naste si se arata ochilor numai din dorinta, traieste cu iubire, se face auzita celor ce vor s-o auda, se naste si moare in tandrete...este copilul iubirii si al daruirii prin abnegatie...

Femeia este complicata. Ca si natura, femeia este!

Articol de Beatrice Stefanescu.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....