CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cum sa-ti revii dupa o despartire

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3342 Publicat la data: 2010-06-29 Autor: Saloane.ro

Cum sa-ti revii dupa o despartire

Orice despartire este, in general, cel putin neplacuta. Fie ca tu esti cea care o propune, fie ca tu esti cea parasita sau ca o hotarati de comun acord. Bineinteles, importanta unei despartiri este data de tipul relatiei, timpul petrecut impreuna si sentimentele care v-au legat.

Cand este vorba despre o dragoste mare si, in plus, de ani buni, o despartire poate fi greu acceptata. Cu atat mai mult cu cat motivele te iau prin surprindere sau te dezamagesc.

Nu cred ca exista niste reguli anume pe care fiecare dintre noi sa le poata urma pentru a trece mai usor peste o despartire, dar cred ca exista cateva greseli pe care este de preferat sa le eviti si cateva sfaturi care s-ar putea sa-ti fie de folos .

• Rezerva-ti un timp doar tie si gandurilor tale.

Nu va fi usor, sunt mii de ganduri, amintiri, cuvinte…Dar incearca sa accepti lucrurile asa cum sunt. E greu fara el, dar nu ti-ar fi fost bine nici sa stii ca este langa tine doar pentru ca il leaga timpul sau obisnuinta, nu sentimentele, nu-i asa? O relatie presupune un consens al celor doi. Chiar daca ti-e greu sa ii intelegi motivele, pentru ca nu iti par suficiente sau nu ti le poti asuma, ia decizia lui ca pe o alegere fireasca, la care are dreptul. Asta nu inseamna ca te-a mintit, spunandu-ti ca te iubeste, sau ca tu ai iubit o imagine. Se poate ca, la un moment dat, sa va fi indepartat fara sa va dati seama si sa fi evoluat alaturi, dar intr-un mod diferit.

• Depaseste orgoliul tipic persoanei “parasite”.

Incearca sa deosebesti cat din ceea ce simti tine de iubire si cat de orgoliu. Nu cred ca sunt multe cazurile in care un orgoliu mare face mai usoare lucrurile. Dimpotriva. In acest caz, nu poate decat sa contribuie mai mult la dezorientarea ta si sa te faca sa intelegi mai putin situatia reala. Daca privesti lucrurile cu ochii celei care doar iubeste, ai putea vedea si unele greseli pe care le-ai facut, chiar fara sa-ti dai seama, dar care au contat. Nu inseamna nici sa arunci vina doar asupra ta, ci doar sa incerci sa o cauti si in tine si, eventual, sa ti-o asumi.

• Parerile de rau pot fi si constructive.

Probabil deviza “timpul le va rezolva pe toate” este una din cele pe care nu ai vrea sa le auzi intr-un astfel de moment. Oricat de greu iti pare sa depasesti starea in care esti, vei vedea ca, in timp, o parte din gandurile care iti fac rau acum vor deveni doar pareri de rau din care vei putea invata ceva. Cei mai multi trecem prin una sau mai multe despartiri inainte de a ne gasi “sufletul pereche”. Considera si despartirea actuala ca o incercare prin care ai trecut si ia din ea tot ce iti poate fi de folos. Astfel, data viitoare vei putea fi mai atenta la ce isi doreste cel de langa tine sau nu vei mai fi, spre exemplu, atat de posesiva. Tu stii cel mai bine ce ar trebui sa schimbi…

• Ocupa-ti timpul cu activitati care iti plac, alaturi de prieteni.

E bine sa iti lasi ceva timp in care sa te analizezi si sa incerci sa te linistesti, dar asta nu inseamna sa te rupi de lume, chiar daca la inceput ai putea avea senzatia ca “nimeni nu te intelege”. Prietenii cu siguranta iti vor fi aproape, doar ca vor sa te stie bine si vor incerca sa te ajute sa “uiti”, evitand uneori subiectul. Nu o vor face din indiferenta, ci pentru ca stiu ca iti vor prinde bine cateva ore in care sa te detasezi. Vei vedea ca au dreptate. Du-te impreuna cu ei la petreceri, in excursii, la teatru sau oriunde iti place. Fa-ti timp pentru lucrurile pe care le-ai dorit si au ramas in urma sau gaseste-ti noi preocupari care sa-ti faca bine. Daca este cazul, nu evita sa faci si cateva schimbari. Ai mai multa grija de tine si de frumusetea ta.

• Evita extremele si nu generaliza.

Chiar daca ti-ai dat seama ca o parte din vina iti apartine, nu este o solutie sa te subestimezi. Sau, dimpotriva, sa incepi sa crezi ca “toti barbatii sunt la fel”. Tocmai ai iesit dintr-o relatie pe care ai iubit-o. Nu ii poti nega si partile frumoase, chiar daca acum nu esti in cea mai fericita forma. Pastreaza din ea tot ce te poate face sa zambesti si gandeste-te ca in fiecare om poti gasi ceva frumos, doar al lui. Nu vei mai intalni “unul ca el”, dar cu siguranta vei mai intalni cel putin unul care te-ar putea face sa-l iubesti. Trebuie doar sa lasi lucrurile sa mearga de la sine si sa fii deschisa.

• Nu cauta “alinarea” in relatii ocazionale.

Nu te astepta sa uiti mai repede compensand prezenta lui cu oricare alta. Poate pe moment vei crede ca este o optiune care te ajuta, dar cand vei realiza ca nu este intocmai ceea ce iti doresti, dezamagirea pe care ti-ai provocat-o singura ar putea sa-ti afecteze si mai mult starea. Nu este nimic grav in a avea o perioada in care sa fii singura, daca stii sa ti-o umpli cu momente frumoase care sa conteze pentru tine, nu in care sa te minti.

Cred ca modul in care trecem de durerea pe care ne-o provoaca o despartire tine foarte mult de modul fiecareia de a intelege relatia respectiva si de a se intelege pe sine. Poate fi extrem de greu, nu contest asta, poti simti ca s-a oprit lumea in loc si ca iti lipseste orice putere si motivatie sa mergi mai departe.

Dar motivatia o ai in tine, e chiar iubirea in care crezi, pe care stii ca o poti oferi si care vrei sa ti se ofere. Si tot de la ea poate veni si puterea. Iubirea este un dat, un sentiment pe care nu il poti ignora.

Este o prostie sa spui “nu mai pot iubi”.

O prostie si o minciuna. Poate fi teama sau nevoia de a sta un timp singura, fara sa ai responsabilitatea unei relatii, dar in niciun caz neputinta. Fiecare experienta aduce cu ea ceva nou. Invata sa fii din ce in ce mai puternica si sigura de ceea ce iti doresti. Fara indoiala, intr-o zi, vei ajunge sa fii uimita ca poti iubi din nou cu aceeasi intensitate. Trebuie doar sa crezi.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....