CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Ce tratamente corporale iti doresti sa faci?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1614 Publicat la data: 2010-06-15 Autor: Saloane.ro

Ce tratamente corporale iti doresti sa faci?

Fitness massage, exfolieri, impachetari, sauna uscata si ozonoterapie, masaje, ritualuri spa, tratamente profilactice sunt, in ciuda denumirii lor pretentioase, tratamente ce ne ajuta sa ne relaxam, sa laungam stresul, sa ne mentinem greutatea, sa ne imbunatatim mobilitatea, sa fim mai pline de energie.

Ce alegem?

Greu de hotarat. O scurta si succinta prezentare a lor ne-ar putea ajuta sa ne orientam cumva in functie de gust, dispozitie, nevoie.

Fitness massage

Pentru persoanele active exista fitness massage, o combinatie de masaj anticelulitic si miscari preluate din Pilates. Masajul se efectueaza cu produse destinate special zonei de tratat( abdomen, coapse, fese, brate, decolteu, bust) ce contin extracte de alga rosie, cafea verde, yerba mate cu rol in incetinirea depunerilor adipoase si accelerarea procesului de ardere a grasimilor. Masajul poate include si tratamente de tonifiere si intretinere a sanilor, hidratand si catifeland decolteul. Din gama de exfolieri, tratamente recomandate inainte de orice masaj sau tratament corporal avem de ales intre:
*combinatii de sare de mare cu ylang ylang si lavanda ( relaxare, catifelare, mineralizare);
* ritual de purificare ce combina algele marine cu sarea de mare ( catifeland si oferind pielii stralucire de durata);
* ritual de modelare, imbinand alegele verzi si rosii, iedera, ciocolata cu rol in stimularea absorbtiei acizilor grasi si blocarea cresterii lor in densitate;
* ulei esential de mandarine si grapefruit, extract de alge maronii, sare de mare, zahar brun cu actiune antistress, purifica, ofera suplete si finite pielii.

Impahetarile

Impahetarile au rol anticelulitic cat si revigorant, hidratant, remineralizant, tonifica si catifeleaza pielea, reducand si minimalizand efectele stresului, oboselii. Masca lipolitica si remineralizanta ce combina extract de bambus, citrice guarana si namol marin elimina celulita nedorita, catifeleaza si remodeleaza zonele tratate. Masca hidratanta cu mentol si zahar, ghimbir si citrice pentru remodeleare si prospetime. Tratament pentru circulatie deficitara, picioare grele si obosite, celulita usoara ce combina algele, mentolul, camforul cu efecte vasoconstrictoare, imbunatateste circulatia, stimuleaza lipoliza, plus de fermitate si netezime pentru piele. Tratament green coffee ce stimuleaza capacitatea organismului de a arde grasimile, acceleraza metabolismul si elimina retentia de apa; uleiurile esentiale, acidul clorogenic, polizaharidele, proteinele netezesc pielea, imbunatatesc textura acesteia, reducand vizibil zonele cu celulita cu aspect de coaja de portocala. Tratament guarana, cu efecte anticelulitice prin stimularea metabolismului la nivelul pielii, catifeleaza si tonifica tesuturile, inlaturand aspectul de coaja de portocala.

Sauna

Sauna prin efectul de sudatie ( transpiratie in scop curativ), are efecte de imbunatatire a circulatiei periferice, detoxifiere, marirea capacitatii de adaptare a organismului la variatiile de temperatura, creste imunitatea, pregateste pielea pentru diverse tratamente si marirea eficacitatii acestora.

Ozonul

Ozonul imbunatateste respiratia pielii, respiratia de oxygen, imbunatatind metabolismul, creste capacitatea de ardere a radicalilor liberi si mareste viteza de regenerare a tesuturilor.

Masajele

Masajele au actiune profilactica si terapeutica in tratarea majoritatii bolilor, pastrarea sanatatii, frumusetii si fortei corpului nostru.
Masajul pentru relaxare, combinand alunecari linistitoare cu detensionari ale articulatiilor, uleiuri esentiale pietre si minerale micronizate, inlatura oboseala, tensiunea la nivelul muscular si articular, durerea, relaxeaza, catifeleaza si intinereste pielea.
Masajul anticelulitic este bazat pe miscari profunde si drenaj limfatic.
Vibromasajul reprezinta o inovatie de ultimi ani in domeniul esteticii corporale; foloseste diverse dispozitive corporale si programe ale aparatului ?vibromatique? cu efecte de intensificare a proceselor de detoxifiere, scaderea anxietatii, marirea amplitudinii de miscare a articulatiilor, vindecarea migrenelor/ cefaleelor, cresterea elasticitatii musculare, imbunatatirea schimburilor nutritive, activarea circulatiei sangvine.

Tratamentele profilactice

Tratamentele profilactice sunt o gama de programe de terapie manuala, exercitii personalizate pentru refacerea mobilitatii articulatiilor, coloanei vertebrale, eliminarea durerilor.. Tratamentele vizeaza refacerea mobilitatii articulare prin terapie manuala, masaj in punctele dureroase, elongatii, tractiuni in profilaxia durerilor de spate, lombare, cervicale.

Ritualurile spa

Ritualurile spa pentru prevenirea si tratarea efectelor imbatranirii pielii constau in serii de proceduri de exfoliere blanda si eficienta a pielii, masaj de relaxare cu o diversitate de extracte precum retinol, colagen, elastina marina, acid hialuronic, shea butter, papaya, ananas in ritualul anti-aging sau exfoliere cu sare de mare, miere lavanda, masaj de relaxare/ presopunctura/ reflexoterapie pentru hidratare, relaxare, destresare.


Articol de Antuza Banu

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....