CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Cele mai bune coafuri pentru nunta

Rating:4Voturi: 2 Vizualizari: 21244 Publicat la data: 2010-05-24 Autor: Saloane.ro

Cele mai bune coafuri pentru nunta

Nunta reprezinta pentru femeie un eveniment cu adevarat important si o zi pe care cu siguranta nu o va uita niciodata. Este ziua in care, alaturi de alesul sau, vrea sa se sa stie cea mai frumoasa.

Cand ne referim la look-ul unei mirese, nu putem spune ca un aspect este mai putin important decat altul: totul trebuie sa fie perfect! Ea trebuie sa aleaga o tinuta care sa ii puna in evidenta frumusetea, dar in care sa se simta si comod. In privinta coafurii, viitoarea mireasa trebuie sa tina cont de lungimea si tipul parului, forma fetei si modelul rochiei pe care o va purta.


Cocul

O coafura potrivita celor mai multe rochii, eleganta, fina si confortabila in acelasi timp este cocul. Avantajul acestei alegeri este ca se potriveste oricarui tip de par si oricarei fizionomii.

Cocul poate fi alcatuit din suvite rasucite, in stil clasic, sau intr-un stil mai lejer care se axeaza pe taparea parului, in special in crestetul capului, conferindu-i mai mult volum. In cazul in care aveti breton, il puteti strange impreuna cu restul parului sau il puteti purta bine intins si pierdut intr-o parte. Pentru un look care sa exprime senzualitate, puteti alege un coc in care parul sa stea mai lejer, lasand si cateva suvite libere.
?
Sursa: www.egirl.ro

Cocurile extravagante, supradimensionate

O propunere in voga sunt cocurile extravagante, supradimensionate. Pentru aceasta coafura este nevoie ca parul sa fie des si lung, dar puteti apela, bineinteles, si la extensiile de par. www.infomariaj.ro Un coc simplu, impecabil, cu impletituri, la care se adauga diverse accesorii precum o bentita, flori sau pene pot crea un look retro.
Aceste accesorii se pot adauga la orice tip de par si orice coafura, inclusiv daca optati pentru o una naturala, cu parul liber.
Sursa: www.infomariaj.ro

Buclele

O alta tendinta a anului 2010 sunt buclele. O coafura lejera, cu onduleuri simple si parul usor tapat, la care se adauga diverse accesorii - o coronita, agrafe sau flori- este ideala pentru evidentierea feminitatii si pentru obtinerea unei imagini de ?printesa?.

O astfel de coafura este potrivita oricarei lungimi de par. Este recomandat ca parul sa nu fie lasat liber pe fata, pentru ca, in incercarea de a-l aranja, puteti strica machiajul.


Sursa: www.infomariaj.ro

Prins intr-o parte

O coafura naturala, inocenta si utila este aceea in care parul este prins intr-o parte. Poate fi sub forma unui coc sau sub forma suvitelor ondulate. Aceasta coafura va iesi in evidenta tocmai prin frumusetea simplitatii ei.

Sursa: www.coafuri-noi.com

Un criteriu esential in alegerea rochiei si a coafurii este cel al personalitatii. Sansele ca in ziua nuntii sa fii cea mai frumoasa femeie sunt multiple, dar opteaza pentru o tinuta in care sa nu te simti incorsetata. Potrivirea perfecta intre look si personalitate iti va scoate in evidenta, cu siguranta, si cele mai mici detalii ale feminitatii.

Sursa: www.flu.ro

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....