CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Femeia secolului XXI

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4192 Publicat la data: 2010-05-24 Autor: Saloane.ro

Femeia secolului XXI

Secolul XXI este, fara indoiala, un secol al vitezei, al tehnologiei si al imaginii. Fie ca a fost o cerinta sau o necesitate, mentalitatea femeilor a evoluat din toate punctele de vedere, ordinea prioritatilor schimbandu-se. Atributiile sale de baza au ramas, insa, aceleasi.

 Femeia este mult mai preocupata de propria persoana

Astazi, femeia este mult mai preocupata de propria persoana si ma refer, in special, la incercarea de intregire a unei imagini cat mai apropiate de “perfectiune”. Este greu de stabilit, insa, o linie intre factorii care au contribuit la necesitatatea formarii acestei imagini: predomina cerintele barbatilor, explozia de informatii transmise prin intermediul mass-media sau pur si simplu interesul femeii de a se ingriji? In orice caz, este o preocupare care necesita o libertate mai mare.



Femeia de astazi se indreapta mai mult spre o cariera proprie.

Femeile vor mai multa independenta. Daca in urma cu ceva timp se obisnuia ca barbatul sa fie “capul familiei”, astazi putem vedea si in femeie nu doar un cap frumos, cat si unul istet, care poate garanta siguranta celor apropiati. Nu sunt putine cazurile cand o femeie amana planurile personale (familie, copil) tocmai pentru ca inca nu se simte stapana pe propriile-i picioare. 

Femeia nu a uitat ca doar ea poate fi “mama”.

Doar ca azi anumite decizii par a fi ceva mai gandite. Obiceiul de a face un copil la o anumita varsta “pentru ca asa trebuie” inca se pastreaza, insa rar. Fie ca este vorba de dorinta femeii de a se realiza pe plan profesional - ceea ce presupune ani buni de studiu si de munca, fie ca pur si simplu vrea sa-si traiasca viata - o casatorie atrage dupa sine renuntarea la unele libertati, ea nu isi va asuma rolul de mama si de sotie decat atunci cand va simti ca este pregatita.

Femeia s-a adaptat, devenind mai “practica”.

Intr-un secol al tehnologiei si al vitezei, femeia s-a adaptat, devenind mai “practica”. Nu poti face fata cu brio unui job solicitant, de 8-10 ore pe zi, sa raspunzi cu aceeasi tandrete sotului si cu rabdare copilului, stiind ca timpul nu e de ajuns si pentru celelalte responsabilitati: mancare, curatenie etc. De aceea se apeleaza, de multe ori, la metode precum o masina de spalat vase sau la menajera.

Este greu sa pretinzi ca exista un sablon al “femeii secolului XXI”. La fel de greu cum este sa spui, in cateva cuvinte, ce este femeia, in general. Depinde foarte mult de cultura si de personalitatea fiecareia. Ce pot spune cu siguranta este ca femeia secolului nostru cere mai mult de la ea. Un job de succes, independenta, o imagine “perfecta” si o familie - in care sa indeplineasca toate cerintele pentru a putea fi una reusita- presupun multa energie si un foarte mare echilibru interior.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....