CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Si machiajul are varsta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3786 Publicat la data: 2010-05-21 Autor: Saloane.ro

Si machiajul are varsta

Machiajul face parte din ritualul de infrumusetare a fiecarei femei. El are rolul de a ascunde unele imperfectiuni sau, in cele mai multe cazuri, de a scoate in evidenta trasaturile chipului. Pentru a obtine un machiaj potrivit, femeia trebuie sa tina cont de culorile folosite, ocazia pentru care se machiaza si, nu in ultimul rand, de varsta pe care o are.

Pana la 30 de ani

Unei femei ii este ingaduit sa incerce orice in materie de machiaj. Tineretea ei nu necesita, in mod special, utilizarea unui fond de ten. In cazul in care este folosit, atentie foarte mare la nuanta aleasa! Nu uitati sa aplicati fondul de ten si pe gat (sau pe decolteu, in cazul in care purtati o bluza care sa necesite acest lucru). Altfel veti da impresia ca purtati o “masca”.

Este de preferat, insa, ca machiajul sa nu fie prea strident. Tineretea inseamna prospetime si, deci, naturalete. Va puteti evidentia ochii utilizand un fard cenusiu (sau o alta culoare care vi se potriveste, de preferat mai inchisa) si mascara, pe buze aplicand doar un gloss incolor sau cu o nuanta care sa nu iasa foarte mult in evidenta. Sau, din contra, va puteti axa doar pe evidentierea buzelor, folosind un ruj de efect si atat.

La 30 de ani

Cand ni se contureaza caracterul si feminitatea, putem miza doar pe culoarea care ni se potriveste cel mai bine atat in privinta fardului, cat si a rujului. Am experimentat destule pana acum. Este varsta armonizarii culorilor. Ne putem crea, astfel, stilul propriu pe care putem miza, indiferent de ocazie. Este de preferat sa ne indreptam spre nuantele pastelate si spre texturile cremoase.

La 40 de ani

Incepem sa avem grija ridurilor... Este varsta inlocuirii unor produse de machiaj cu altele si a renuntarii definitive la culorile prea stridente. Renuntati la pudra pulbere si utilizati texturile lichide. Pentru zona ochilor afectata de riduri puteti folosi un fond de ten mai deschis decat cel aplicat pe restul fetei. Mascara neagra poate fi inlocuita de cea maro.

Pentru fardul de ochi este recomandata culoarea roz-cald, pentru ca se potriveste oricarei nuante a irisului. Aplicati rozul pe pleoapa superioara si alcatuiti un contrast prin aplicarea unui fard de culoare opusa (ex. gri), mai inchisa, la radacina genelor.

La 50 de ani

Trebuie sa tinem cont, fara doar si poate, de pastrarea proportiilor. Nu folositi culori stridente! Ele nu fac decat sa scoata mai mult in evidenta ridurile. Cantitatea de fard utilizata trebuie sa fie din ce in ce mai redusa. Sunt recomandate nuantele neutre si de evitat fardurile albe si argintii, care accentueaza trasaturile unui chip imbatranit.

Pe scurt, oricat de nonconformista este o femeie, trebuie sa tina cont de anumite reguli impuse de varsta. Chiar daca are neajunsurile ei, fiecare varsta are si o senzualitate proprie. Iar criteriul evidentierii ei este bunul-gust.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....