CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Parfumuri / Naomi Campbell, agresiva creatoare de parfumuri!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4803 Publicat la data: 2010-05-21 Autor: Saloane.ro

Naomi Campbell, agresiva creatoare de parfumuri!

Naomi Campbell si-a inceput cariera ca si model, fiind singurul model de culoare care a aparut pe copertele revistei Vogue Paris. Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si bine platite top modele din lume. A lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana.
Este de origine jamaicana cu radacini chineze, bunica ei din partea tatalui purtand numele de familie Ming. Celebrul manechin a reusit de nenumerate ori sa ajunga la politie din pricina firii deloc prietenoase. A fost arestata, in repetate randuri, pentru atacuri asupra unor angajati. In schimb, cand in 1999 a fost ceruta sa lanseze pe piata colectia de parfumuri inscriptionata cu numele ei, a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri!

Prima aroma a frumoasei de ciocolata era Naomi Campbell Naomi Campbell aparuta in 1999, care a atras atentia publicului intr-un mod provocativ. Este alcatuit din note orientale si miresme de lemn, fiind recomandat pentru ocazii romantice. Acest miros feminin poseda un amestec de: note senzuale si calde, condimentat, de smochine, flori exotice si lemn parfumat.

Parfumul Naomi Campbell Mistery a aparut pe rafturile magazinelor in 2003, insa nu a avut un succes atat de mare ca si primul parfum, fiind vandute aproximativ 2 milioane de bucati in U.S.A. Acest parfum apartine familiei olfactive oriental lemnoase, notele de baza fiind Portocala si Bergamota.

In anul 2004 a fost lansat parfumul Naomi Campbell Sunset. Este un parfum senzual si floral, ce contine note de vanilie. Se recomanda pentru a fi purtat ziua.

Naomi Campbell Paradise Passion cu notele de papaya, mango, tuberoze, iris, heliotrop, vanilie si lemn este dedicat femeilor carora le place sa-si traiasca viata cu pasiune. Elementele componente ale acestui parfum sunt preferatele modelulului.

Parfumul Naomi Campbell Cat Deluxe a fost creat de Michel Almairac of Robertet si are note de frezie, cardamom, violeta, bujor, piersica, esente lemnoase, de muschi, patchouli si vanilie. Naomi Campbell Cat deluxe At Night iti subliniaza atractia jucausa. Simte atractia noptii! Modern fructat, atat pentru orice moment al zilei cat si pentru ocaziile speciale. Vibrant si special.

Note de varf: Afine, Piersica, Fructe exotice
Note de mijloc: Peony, Fresh floral
Note de baza: Zmeura, Ambra, Floare de Bumbac, Lemn Pretios..

Seria limitata a parfumului Naomi Campbell Naomi Winter Kiss a fost pregatit in special pentru Craciun. Numarul limitat de bucati a crescut unicitatea acestui parfum. Parfumul apartine familiei olfactive Florale si Lemnoase, notele sale de baza fiind: Lemn de Santal, Mosc, Vanilie, Cedru. Parfumul imbina aroma amaruie a piperului roz cu dulceata vaniliei.

Naomi Campbell Cat Deluxe At Night cu imaginea de pantera se bucura de un success imens. Este un parfum de seara, alcatuit dintr-o aroma floral-fructata, dulce si senzuala, cu note de coacaze negre, para, bujor, ambra si bumbac.

Parfumul anului 2008, Naomi Campbell Seductive Elixir indrazneste sa te hipnotizeze si sa te atraga in vraja sa. Este un parfum misterios, seducator si ispititor. Notele de rodie, piper roz, coacaze rosii, floare de Hibiscus, frezie, violeta ingletata, mosc si lemn de santal te invaluie oferindu-ti un aer captivant si seducator. Naomi Campbell despre Seductive Elixir: “ELIXIR SEDUCTIVE – atat de frumos, atat de nevinovat, si totusi foarte puternic – cine ar putea rezista acestui elixir seducator?”

Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses este cel de-al 11-lea parfum creat de manechinul britanic. Flaconul in care este imbuteliata aroma este imprimat cu o puzderie de buze rosii. Parfumul este dedicat femeilor carora le place sa flirteze si sa se "joace", sa fie in centrul atentiei."Cat Deluxe with Kisses" are arome de flori orientale, flori de lamai, piper roz, cardamom, bergamota, fructe de padure, clementine, mere, trandafir rosu, iasomnie si vanilie.

Sursa : www.parfumexpress.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....