CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Totul despre extensiile de par!

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3920 Publicat la data: 2010-05-10 Autor: Saloane.ro

Totul despre extensiile de par!

Noi femeile avem micile noastre secrete de frumusete si buna dispozitie. O tunsoare noua, o coafura inedita, buclele aranjate altfel decat de obicei si ne simtim subit mai frumoase si mai increzatoare in noi insine. Nimic nu este mai pretios pentru frumusetea si imaginea de sine unei femei decat podoaba capilara.

Aproape orice schimbare de look presupune o modificare adusa podoabei capilare fie ca ne referim la tunsoare, culoare sau lungime. Pentru multe femei insa, parul lung si plin de volum reprezinta un simbol al feminitatii.

Trecerea de la parul scurt la parul lung?

Nimic mai usor pentru saloanele de infrumusetare de astazi. In cazul in care iti doresti o schimbare de stil, extensia de par poate fi solutia potrivita pentru tine.

Procedeul presupune lungirea firelor din par prin prinderea unor fire de par noi de cele care exista deja. Parul care se ataseaza celui existent este par natural, nevopsit si netratat chimic si nu trebuie aplicat pe un par mai scurt de 10 centimetri de la radacina firului de par. Fiecare extensie de par este sustinuta de silicon, care ajuta la prinderea noilor fire de par de parul existent, timpul aplicarii extensiilor depinzind de numarul de extensii care se doresc aplicate (de regula durata aplicarii variaza intre o ora si trei).
Tinand cont de volumul si lungimea dorita, se pot adauga de la 80 pana la 140 de extensii si dupa acest procedeu, parul poate fi coafat sau vopsit. Timp de 90 de zile dupa extensie, parul arata excelent, insa in timp siliconul din extensii se uzeaza, fiind necesare vizite regulate la coafor pentru refacerea prinderii suvitelor. Sub caldura feonului sau a periilor de coafat, siliconul se poate deteriora si exista posibilitatea desprinderii suvitelor de par aplicate.
 In plus, pentru a evita smulgerea extensiilor, este recomandata pieptanarea parului doar atunci cand este aproape uscat, folosindu-te de o perie cu dintii rari.
De asemenea, intru acelasi scop, pieptanatul parului trebuie sa inceapa de la ceafa. Atentie si atunci cand folositi agrafele de prins parul deoarece acestea pot distruge siliconul cu care se prind mesele.

Costul unei extensii este de maxim 3 euro, iar cel al manoperei oscileaza intre 30 si 50 de euro. De asemenea, daca se doreste indepartarea extensiilor, acest procedeu se poate executa dupa jumatate de an de la fixarea acestora, cu ajutorul unei solutii speciale ce inlatura siliconul de la baza extensiilor.

Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....