CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Coafura / Cum sa arati ca o diva!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5634 Publicat la data: 2010-05-10 Autor: Saloane.ro

Cum sa arati ca o diva!

Parul este numit pe buna dreptate podoaba cea mai de pret a femeii. Cu ajutorul lui ne reinventam in fiecare zi, alegand coafuri care sa ne puna in valoare trasaturile fetei. Pentru a obtine rezultatul dorit, ne mai trebuie doar un par matasos, stralucitor, plin de volum si usor de manevrat, nu-i asa?

Usor de zis… insa, in calitate de reprezentante ale sexului frumos, stim ca un astfel de par nu se obtine atat de usor. Frumusetea si sanatatea parului se dobandesc prin utilizarea produselor adecvate dar si printr-o alimentatie sanatoasa, bazata pe fructe si legume.

Solutia pentru cele mai mari probleme ale parul au gasit-o stilisti profesionisti de la salonul Diva Hermosa Spa prin folosirea tratamentelor Morphosis.

Aceste tratamente contin ingrediente cheie in rezolvarea celor 5 mari probleme ale părului cum ar fi: extract din afine pentru prevenirea caderii parului, polizaharide derivate din rodie pentru exfolierea si calmarea scalpului, vitamina P si amino acizi extrasi din lamai de Sorrento pentru reglarea secretiilor specifice pielii grase, vitamina C din portocale de Sicilia pentru combaterea matretii si acizi grasi Omega 6 extrasi din floarea soarelui pentru repararea parului deteriorat si deshidratat.

Este stiut si ca vopseua poate avea efecte negative asupra firului de par. Mai ales daca este vorba de o vopsea de proasta calitate. Cand dorim sa ne schimbam culoarea parului este bine sa apelam la hair-stilisti profesionesti. Mai ales daca parul trebuie decolorat pentru a obtine nuanta dorita. Praful decolorant arde parul daca este folosit in cantitati nepotrivite sau este lasat prea mult timp sa actioneze.
De aceea decolorarea podoabei capilare se face doar la saloanele specializate, de catre un stilist, cu produse profesioniste.

Va recomandam:

DECOLOR B DIAMOND este un decolorant special cu pulbere de diamante unic in Romania.
FRAMCOLOR 2001
este o vopsea profesionala special creata pt hairstilistii care vor sa ofere un serviciu de calitate superioara chiar si celor mai pretentiosi clienti.
FRAMCOLOR ELECTRIC este un tip nou de vopsea semipermanenta care are o formula foarte usoara imbogatita prin tenologia Capsulate Complexe.
FRAMCOLOR ADD este un fluid colorant care revitalizeaza atat culoarea naturala cat si pe cea cosmetica in cateva minute, lasand parul stralucitor .

Toate aceste produse le puteti testa pe parul dvs vizitand salonul Diva Hermosa Spa. Specialistii de la acest salon folosesc renumitele produse “Framesi”.

Grupul Framesi reprezinta unul din cei mai importanti producatori mondiali in domeniul produselor de ingrijire profesionala parului. Produsele Framesi sunt folosite de peste 500.000 de coafori la nivel international. Framesi are o gama larga de peste 200 de produse incluzand nu numai produse de vopsit dar si produse pentru ingrijirea si intretinerea parului precum si o serie de accesorii si servicii conexe .

Pentru a incerca pe pielea ta o zi de frumusete adevarata, te invitam sa faci o programare la salonul Diva Hermosa Spa!

 
Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....