CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Afla aici care este pozitia preferata a femeilor

Rating:5Voturi: Vizualizari: 5936 Publicat la data: 2010-05-10 Autor: Saloane.ro

Afla aici care este pozitia preferata a femeilor

Multe din noi dorim sa avem parte de cat mai multa placere.
Uneori, singure nu stim care pozitie sexuala ne satisface mai mult, sau daca stim, ne este rusine sa-i impartasim aceasta partenerului.
Este binecunoscut ca o femeie nu ajunge la orgasm numai prin penetrare, ci de multe ori are nevoie de stimularea clitorisului si de un macar mic preludiu.
Analizand acest subiect, nu putem vorbii doar de o singura pozitie preferata, dat fiind faptul ca, noi femeile, suntem diferite prin natura noastra umana. Sunt cateva pozitii sexuale prin care odata cu penetrarea se poate stimula foarte usor si clitorisul si astfel se spune ca acestea ar fi pe lista celor adorate de catre femei. Iată cateva dintre aceste pozitii:

Pozitia misionarului

Prin aceasta pozitie, odata cu miscarea partenerului se stimuleaza prin atingerea datorata frecarii si clitorisul femeii. Daca asezati si o perna sub fundul femeii veti obtine un unghi perfect pentru a reusi sa atingeti si punctul. Aceasta pozitie nu va da gres, dar important este sa existe comunicare intre parteneri, astfel incat pozitia sa fie cea perfecta.

Pozitia pe la spate

In aceasta pozitie, barbatii pot stimula clitorisul cu degetele, ceea ce va crea senzatii inaltatoare pentru femei. De asemenea, femeia in aceasta pozitie poate sa-si stimuleze singura clitorisul, dar trebuie sa aiba atentie la stabilitate, caci s-ar sprijini astfel intr-o singura mana. Discutati si decideti care varianta ii convine mai mult. Ca un sfat pentru barbati este acela de a nu se grabi, avand in vedere ca aceasta pozitie este una care ii excita foarte tare si s-ar putea sa o ia cu mult inaintea femeii, deci trebuie sa-si ia cate o pauza atunci cand au nevoie si sa continue stimularea clitorisului pana cand simte ca partenera este aproape de sfarsitul dorit.

Pozitia cu femeia deasupra

Aceasta pozitie ii permite femeii sa aleaga unghiul de penetrare si viteza, in timp ce partenerului ii permite sa-i stimuleze clitorisul cu degetul sau cu partea pelvina. Pozitia cu femeia deasupra calare Pentru aceasta pozitie se poate folosi scaunul. In aceasta pozitie, cu femeia calare, cu fata spre partener se asigura o frecare intre abdomenul barbatului si clitorisul femeii, ceea ce ii va provoca acesteia stimularea dorita. In cazul in care femeia este cu spatele, aceasta se poate stimula singura.

Mai sunt si alte pozitii de sex preferate de femei, care ar fi bine sa le impartaseasca fiecare, asta pentru ca barbatilor sigur le va placea sa le stie, caci ei vor simti si mai mare placere, daca vor reusi sa ofere partenerei placere.

Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....