CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 7 greseli care te uratesc

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1367 Publicat la data: 2010-04-26 Autor: Saloane.ro

7 greseli care te uratesc

Nu e de-ajuns sa folosesti fardurile care te prind cel mai bine pentru a fi frumoasa. Exista cateva greseli care, daca nu sunt evitate, pot periclita frumusetea pielii tale.

 1. Sa dormi fara sa te demachiezi

Fardurile ramase pe ten este noapte blocheaza porii, ducand la aparitia punctelor negre ori a cosurilor. In plus, tenul are nevoie de un ritual de ingrijire de seara pentru a fi sanatos si stralucitor. Sfatul nostru: tine un pachet de servetele demachiante chiar pe noptiera de langa pat, pentru a-ti fi usor sa apelezi la ele.

2. Sa faci bai fierbinti

Dusul cu apa mult prea calda duce la spargerea capilarelor. In plus, e bine sa fii atenta ce gel de dus ori spuma de baie folosesti, pentru ca multe dintre ele dizolva lipidele esentiale din piele, lasand suprafata acesteia prea uscata. Sfatul nostru: temperatura apei nu trebuie s-o depaseasca pe cea a corpului. Fa dusuri scurte, iar baile nu trebuie sa fie mai lungi de 15 minute.

3. Sa fumezi

Se estimeaza ca acest obicei complet nesanatos poate imbatrani tenul cu aproape 20 de ani. Astfel, o fumatoare inraita in varsta de 40 de ani va avea tenul unei femei de 60 care nu obisnuieste sa traga din tigara. Sfatul nostru: din pacate, nu exista alta solutie in afara de renuntarea la acest viciu pacatos.


4. Sa folosesti farduri expirate

Rimelul expirat poate cauza mancarimi si usturimi ale ochilor. Trebuie aruncat dupa maximum 12 luni de la deschidere. Fondul de ten, lotiunile si fardurile sub forma de praf ori rujul au termen 8-10 luni. Sfatul nostru: pastreaza fardurile in locuri intunecoase si reci, alege produse in recipiente care sa lase cat mai putin aer sa intre ori de cate ori le deschizi.

5. Sa agresezi cosurile

Punctele negre si cosurile trebuie tratate, asta este o certitudine. Doar ca aceasta actiune trebuie lasata pe mana cosmeticienelor. Inainte de extragerea lor, tenul trebuie curatat, iar porii trebuie deschisi. Sfatul nostru: pentru a preveni aparitia punctelor negre, renunta la cremele foarte grase. Din cand in cand, fa un gomaj pentru eliminarea celulelor moarte.


6 Sa tot schimbi crema de fata

Studiile arata ca unei creme ii ia intre 6 si 12 luni sa actioneze cu adevarat asupra problemelor tenului, cum ar fi  ridurile. Cu toate acestea, schimbarea prea deasa a produselor de ingrijire a tenului nu inseamna ca ele nu vor avea efecte pana la urma. Sfatul nostru: lasa sa treaca un an intre schimbarea cremelor. Alege demachiantul, lotiunea tonica si crema din aceeasi gama.

7. Sa nu te protejezi de razele soarelui

Acestea nu numai ca pot cauza aparitia cancerului de piele, dar provoaca si imbatranirea prematura a pielii. Greseala noastra este ca folosim produsele de protectie doar cand mergem la plaja. De fapt, ele trebuie folosite mereu. Sfatul nostru: Foloseste creme, farduri si glossuri de buze care ofera si protectie impotriva razelor solare.


Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....