CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Parfumuri / Arsenalul miresmelor de primăvară!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3898 Publicat la data: 2010-04-15 Autor: Saloane.ro

Arsenalul miresmelor de primăvară!

Odată cu apariţia primăverii, starea de spirit a oamenilor va cunoaşte o schimbare deosebită, trezindu-se la viaţă datorită primei raze de soare mângâietoare, primei brize de vânt ca o adiere al unui nou început. Mirosul îmbătător al copacilor înfloriţi, invitându-ne la o petrecere în mijlocul naturii. Toate aceste compoziţii noi proaspete, florale, fructate, au fost culese şi păstrate în sticluţe elegante, ca să se poată savura întreaga zi.

           Senzaţia promiţătoare al anului este parfumul Chloé Chloé intense, având un aspect elegant şi feminin, o combinaţie a piperului roz picant cu notele de trandafir şi cu lemnul de santal. Un amestec ademenitor care te invită să cochetezi.

           S. T. Pasageri Dupont Pour Femme, poate fi un favorit în cercul tinerilor. A fost creat pentru cei care sunt gata să exploreze lumea, pornind la drum cu o valiză mică. Un buchet de flori proaspete culese presupunând dinamism şi imprevizibilitate. Irisul îndrăzneţ şi trandafirul catifelat ne vor mângâia simţurile.

           Tommy Hilfiger Dreaming Pearl ne va impresiona, precum o perlă strălucitoare. Un amestec de tuberoză magnifică cu fresia proaspătă adăugând puritatea nectarinelor crocante. Reflectă luxul şi rafinamentul. Mica bijuterie din perle ce înconjoară capacul îi conferă o notă exclusivă şi de rafinament. Acest parfum este de asemenea preferat de către Hillary Duff, care afirmă: „Îl ador, e energic cu mult gust, sticla este pur şi simplu deosebită.”

           Hugo Boss Boss Orange Celebration of Happiness este casuţa fericirii, portocalie, împodobită cu flori mici, albe, romantice. Parfumul, la rândul lui reflectă aceste tonuri, flori de portocali şi flori africane. Miraculoasa Sienna Miller a devenit imaginea produsului Limited Edition, afirmând, deasemenea, că a devenit fanul acestei arome senzuale şi mângâietoare. Desigur, nici bărbaţii nu vor rămâne pe dinafară, oferindu-i câteva parfumuri simple, răcoritoare de pe paleta produselor de primăvară.

           Parfumul S. T. Dupont a avut un succes la dame, iar de data aceasta versiunea S. T. Dupont Essence Pure Pour Homme poate deveni aroma populară bărbătească de primăvară. O combinaţie a portocalei cu grapefruit cu un strop de coriandru. Fie o zi de naştere, un eveniment important în vieţile noastre, sau pur şi simplu suntem fericite cadorisind un astfel de parfum.

          Prima impresie la Bruno Banani Made for Men, deosebit de masculin si pătrunzător. Dominând notele lemnoase precum şi nuanţele de apă. Cu un inveliş stil militar, cu sticlă uşor inclinată tip Banani, în care se regăsesc aromele de garoafă şi bermagotă îmblanzite cu măr verde.

          La alegerea unui parfum, indiferent de ocazie trebuie să avem în vedere, că de fiecare dată preferăm alte arome şi se potrivesc cu diferite ocazii: întâlnire romantică, la locul de munca sau uz zilnic. Prin urmare, vă ajutăm, ca toată lumea sa-şi poată găsi parfumul care îl defineşte, astfel cu apariţia primăverii să poată savura clipele romantice. 

Sursa articol: http://www.parfumexpress.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....