CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Sagetator

Rating:3Voturi: 2 Vizualizari: 8404 Publicat la data: 2010-03-04 Autor: Saloane.ro

Totul despre Sagetator

Săgetătorii încearcă mereu să îşi lărgească orizonturile pentru a acoperi un teritoriu cât mai mare. Acest lucru se aplică tuturor aspectelor vieţii lor: economic, social şi intelectual. Săgetătorii doresc să îşi dezvolte intelectul astfel încât să poată înţelege concepte filosofice, metafizice şi spirituale. Săgetătorii iubesc formele de educaţie superioară. Pot fi plictisiţi de modelul de învăţământ formal, dar le place să studieze pe cont propriu.

Printre caracteristicile Săgetătorilor se mai află şi dorinţa de a călători în locuri cât mai îndepărtate de casă. În cazul în care vă gândiţi un pic la toate aceste caracteristici, veţi observa că ele nasc din dorinţa Săgetătorilor de a se dezvolta. A călători mai mult înseamnă a şti mai multe, a şti mai multe înseamnă a fi mai mult, a cultiva dezvoltarea mentală înseamnă a creşte şi a ajunge la mai mult. Toate aceste trăsături au tendinţa de a lărgi orizontul intelectual, economic şi material al Săgetătorilor.

Generozitatea Săgetătorilor este esenţială. Există mai multe motive care stau la baza acestui lucru. Una dintre ele este că Săgetătorii par a avea o conştiinţă înnăscută a bogăţiei. Se simt bogaţi, norocoşi şi în stare de a atinge orice obiectiv financiar – şi prin urmare simt că pot fi generoşi. Alt motiv care stă la baza generozităţii lor este idealismul religios şi filosofic în care cred cu tărie. Acest mod de a gândi este generos prin natura lui, pentru că nu este afectat de circumstanţe materiale. Fiecare act de generozitate îi îmbogăţeşte emoţional; acesta este un motiv suficient pentru a-i face pe Săgetători să fie generoşi.

SĂGETĂTORII ŞI DRAGOSTEA

Săgetătorii iubesc libertatea şi de aceea o vor acorda bucuroşi şi partenerilor de cuplu. Le plac relaţiile fluide şi în continuă schimbare. Săgetătorii au tendinţa de a fi schimbători în dragoste şi deci se vor răzgândi în privinţa partenerilor lor destul de frecvent. Se simt ameninţaţi de o relaţie bine definită şi structurată; sunt de părere că acest tip de relaţie le îngrădeşte libertatea. Săgetătorii au tendinţa de a se căsători de mai multe ori în viaţă. Sunt pasionali, generoşi, deschişi, binevoitori şi foarte activi. Îşi demonstrează afecţiunea foarte deschis.

Cu toate acestea, la fel ca un berbec, au tendinţa de a fi egocentrici. Ar trebui să dezvolte abilitatea de a vedea şi punctele celorlalţi de vedere, nu numai pe al lor. Trebuie să fie mai obiectivi şi mai calmi din punct de vedere intelectual pentru a putea comunica mai bine cu partenerii lor. Săgetătorii au tendinţa de a fi idealişti chiar şi când vine vorba de partenerii sau de relaţia lor. O gândire mai raţională îi va ajuta să perceapă realitatea mai clar şi le vor permite să evite orice dezamăgire.

SĂGETĂTORII ŞI BANII

În general, Săgetătorii atrag bogăţia. Fie o atrag sau o creează. Au idei, energie şi talent. Cu toate acestea, simplă bogăţie nu este de ajuns. Săgetătorii au nevoie de lux – un trăi confortabil pare nesemnificativ pentru ei. Pentru că Săgetătorii să atingă adevăratul lor potenţial pe plan financiar, trebuie să îşi dezvolte abilităţile organizaţionale şi manageriale. Trebuie să înveţe să stabilească limite şi să îşi atingă scopurile trecând printr-o serie de sub-obiective. Este foarte rar ca o persoană să schimbe zdrenţele pe bogăţie peste noapte. Dar un proces îndelungat este foarte greu de dus la bun sfârşit pentru Săgetători. La fel ca leii, doresc să atingă succesul şi bogăţia cât mai repede şi într-un mod cât mai spectaculos. Trebuie să fie conştienţi totuşi, că acest optimism ieşit din comun îi poate duce laasocieri neprofitabile şi pierderi financiare. Nici un semn zodiacal nu îşi poate reveni la fel de repede ca un Săgetător, şi totuşi această atitudine le va da numai bătăi de cap inutile.

CARIERĂ ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Săgetătorii gândesc la nivel înalt. Vor totul: bani, faima, strălucire, prestigiu, aclamaţii publice şi un loc în istorie. În general, ei doresc să atingă toate aceste obiective. Unii le ating, alţii nu – depinde în funcţie de horoscopul individual. Pentru a ajunge pe culmile succesului, Săgetătorii trebuie să înţeleagă că trebuie să lucreze mai puţin în interes propriu şi mai mult în interesul celor din jur.

Mândria Săgetătorilor este gigantică şi, poate, pe bună dreptate. Se pot mândri cu atât de multe calităţi! Şi totuşi, dacă vor să fie aclamaţi de cei din jur, trebuie să înveţe să îşi ţină sub control mândria, să devină un pic mai umili. Trebuie de asemena, să înveţe să dea atenţie şi detaliilor în viaţă. La locul de muncă, Săgetătorilor le place să muncească atât cât să-şi mulţumească şefii şi colaboratorii. Sunt de încredere şi le plac provocările. Săgetătorii sunt prietenoşi şi dornici de a-şi ajuta colegii. De asemenea, ei contribuie deseori cu idei inteligente care pot îmbunătăţi mediul de lucru pentru toată lumea.

Săgetătorii sunt mereu în căutarea potizitiilor şi a carierelor provocatoare, care îi pot ajuta să îşi dezvolte intelectul, chiar dacă trebuie să muncească din greu pentru a-şi atinge obiectivele. Lucrează bine şi atunci când sunt sub supravegherea alţilor, deşi le-ar place mai mult să fie ei supraveghetori ca să îşi poată extinde sfera de influenţă. Săgetătorii pot excela în profesiile în care vin în contact cu cât mai mulţi oameni şi în care pot călători spre diferite locaţii noi şi interesante.

VIAŢA SĂGETĂTORILOR

Săgetătorii au tendinţa de a acorda multă libertate familiei lor. Visează la case mari şi mulţi copii şi sunt unul dintre cele mai fertile semne ale zodiacului. Cu toate acestea, gând vine vorba de copiii lor, Săgetătorii au tendinţa de a le acorda prea multă libertate. Uneori, copiii lor ajung la concluzia că pentru ei nu există limite. Cu toate acestea, libertatea este în general un lucru pozitiv – atât timp cât este menţinută o balanţă – pentru că ea permite membrilor familiei să se dezvolte aşa cum doresc.

CARACTERISTICI SĂGETĂTOR

Dacă vă veţi uita un pic la simbolul arcaşului, veţi înţelege cu uşurinţă unele dintre trăsăturile Săgetătorilor. Dezvoltarea tirului cu arcul a fost prima încercare a umanităţii de a rafina puterea folosită la vânătoare său război. Arcul a deschis orizonturile pentru cei care până atunci luptau cu suliţa.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....