CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / 10 lucruri care aprind imaginatia barbatilor

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3748 Publicat la data: 2010-03-03 Autor: Saloane.ro

10 lucruri care aprind imaginatia barbatilor

Un ruj roşu şi o fustă scurtă nu sunt suficiente pentru a cuceri un bărbat. Lucrurile sunt ceva mai complicate decât atât însă, în acelaşi timp, mult mai simple şi mai la îndemână decât cred multe femei. Iată, aşadar, câteva informaţii care te vor ajuta să-ţi satisfaci partenerul.

1. Bărbaţii apreciază femeile care ştiu că dragostea trece prin stomac şi petrec ore bune în bucătărie pentru a le pregăti bucate alese. Anumite mâncăruri emană senzualitate… mai ales când cei doi parteneri se hrănesc unul pe altul, folosindu-şi doar degetele. Iar dacă el ştie cum să-i mulţumească iubitei pentru festin s-ar putea să scape chiar şi de spălatul vaselor.

2. Femeile cu sâni obraznici şi sfârcuri erecte, care nu poartă sutien sunt preferatele bărbaţilor. O asemenea imagine pur şi simplu le taie respiraţia şi le trezeşte gânduri… necurate.

3. Bărbaţii obişnuiesc să privească fiecare femeie din cap până-n picioare. Însă atunci când o doamnă sau o domnişoară îl priveşte, la rândul ei, într-un mod… sugestiv, îl excită instantaneu. El va şti că, dacă porneşte la “vânătoare”, are toate şansele să obţină ceea ce doreşte.

4. Bărbaţii pur şi simplu adoră să privească femei care îşi dau cu ruj sau cu gloss. Modul în care ele îşi ţin capul uşor pe spate, gura întredeschisă şi ochii pe jumătate închişi sunt mult mai sexy decât credem noi…

5. Bărbaţilor le plac femeile care arată bine machiate şi îmbrăcate conform ultimelor tendinţe din modă. Însă sunt cuceriţi cu adevărat doar de frumuseţea naturală a reprezentantelor sexului frumos. Pentru bărbaţi contează mai mult să arăţi bine acasă, nemachiată, şi îmbrăcată doar cu un tricou şi o pereche de boxeri.

6. Lor nu le plac femeile care vorbesc urât. Însă o înjurătură scăpată la nervi de o domnişoară delicată li se poate părea absolut adorabilă.

7. Bărbaţilor li se scurg ochii după fetele care vin la sala de fitness. Poate datorită pantalonilor scurţi şi a bustierelor. Sau poate datorită respiraţiei grele, atunci când sunt obosite. Sau poate apreciază anumite poziţii necesare pentru a folosi unele aparate. Indiferent care ar fi motivul, femeile care merg la sală le oferă bărbaţilor care le privesc un adevărat preludiu.

8. Vrei să-l faci să numere minutele până când veţi ajunge acasă? Ieşiţi în club cu mai mulţi cunoscuţi şi păstrează un dans pentru tine şi pentru prietena ta cea mai bună. Două fete transpirate, băute, care se ţin în braţe… să fim serioşi. E visul oricărui bărbat!

9. Dacă vrei să aţâţi un bărbat, lasă-l să arunce o privire la acele părţi ale trupului tău care îi trezesc emoţii puternice. E suficient să vadă o bretea de la sutien, o bucată de dantelă sau ciorapii cu adeziv şi va fi foarte excitat.

10. Vrei să-l surprinzi în mod plăcut pe partenerul tău? Dă-i de înţeles că ţi-ar plăcea să vă uitaţi împreună la un film porno şi să… experimentaţi noi poziţii în dormitor. Va fi mai mult decât fericit să primească o asemenea propunere.

Articol tradus de Andreea Gladcov (sursa: www.askmen.com)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....