CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Leu

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4686 Publicat la data: 2010-03-03 Autor: Saloane.ro

Totul despre Leu

Un monarh nu conduce prin exemplu (ca un Berbec), nici prin consens (ca un Capricorn sau Vărsător), ci prin hotărâre. Preferinţele personale se transformă într-un stil ce poate fi imitat de toţi supuşii. Când se va discuta voinţa unui Leu, va fi grav. Leul o va lua ca pe un afront personal, ca pe o insultă. Leul vă va spune că voinţa sa reprezintă autoritatea, şi că neascultarea este umilitoare şi denotă lipsită de respect.

Leul este rege pe domeniul lui. Prietenii şi familia sunt supuşii lui loiali şi de încredere. Leul va avea o domnie binevoitoare şi în interesul altora. Au o prezenţă puternică; într-adevăr, sunt oameni puternici. Atrag atenţia în orice adunare socială. Leii sunt de părere că, asemenea soarelui, ei sunt făcuţi să strălucească şi să domnească. Leii sunt de părere că s-au născut cu anumite privilegii şi prerogative regale – mulţi dintre ei ating acest statut, cel puţin într-o oarecare măsură.

Planeta dominantă a acestui semn zodiacal este Soarele, şi atunci când vă gândiţi la strălucirea lui este foarte dificil să vă simţiţi depresivi sau bolnavi. Lumina soarelui este în antiteză cu bolile şi apatia. Leii iubesc viaţa. De asemenea, le place să se distreze; iubesc teatrul, muzică şi distracţiile de tot felul. Dacă încercaţi să privaţi Leul de plăcerile lui, de mâncare bună, băutura şi distracţie, riscaţi să le luaţi şi dorinţa de a trăi. Pentru ei, viaţa fără distracţie nu merită trăită.

Leii transforma voinţa în putere. Dar puterea în sine – indiferent de ce spun unii oameni – nu este nici bună, nici rea. Numai atunci când cineva abuzează de putere, aceasta capăta un caracter malefic. Fără putere, nici lucrurile bune nu pot deveni realitate. Leii realizează aceste lucruri şi de aceea sunt potriviţi pentru a exercita puterea. Capricornul, celălalt semn de putere al zodiacului, este un manager mult mai bun decât Leul. Dar Leul eclipsează Capricornul prin prezenţa lui. În timp ce Capricornul îşi asumă puterea dintr-un sentiment de datorie, Leii iubesc puterea pur şi simplu.

LEII ŞI DRAGOSTEA

În general, Leii nu sunt genul care să se căsătorească. Pentru ei, o relaţie este bună atât timp cât este plăcută. În momentul în care relaţia nu va mai fi plăcută, Leul va avea tendinţa să se retragă. Le place mereu să aibă libertatea de a pleca. Cu toate acestea, atunci când se căsătoresc, Leii sunt fideli, chiar dacă majoritatea se vor căsători de mai multe ori în viaţă. Dacă sunteţi îndrăgostit de un Leu, aveţi grijă să îl distraţi în permanenţă. Mergeţi la cazinouri, cluburi sau teatre.

Dragostea unui Leu este scumpă, dar va merita şi vă veţi distra. Leii au de obicei o viaţă sentimentală activa şi le place să îşi demonstreze afecţiunea. Le-ar plăcea un partener optimist şi dornic de distracţie, dar vor rămâne cu cineva mai serios, intelectual şi neconvenţional. Partenerul Leului va fi mai conştient din punct de vedere politic şi social decât el, dar şi mai libertin. Vărsătorul reprezintă casa a 7a (a dragostei) a Leilor. Pentru ca un Leu să îşi atingă adevăratul potenţial sentimental şi social, trebuie să adopte perspectiva Vărsătorului în legătură cu cei din jur. Trebuie să accepte că nu sunt unici, ci sunt egali cu alte persoane. Au tot dreptul de a fi regi, dar trebuie să recunoască şi nobilimea altora.

LEII ŞI FINANŢELE

Leii sunt lideri excepţionali, dar nu neapărat şi buni manageri. Sunt buni la supravegherea imaginii de ansamblu, dar trec cu vederea uşor peste detalii. În cazul în care au manageri buni, Leii pot fi directori buni. Au viziune şi creativitate. Leii iubesc bogăţia pentru plăcerile care vin cu ea. Vor să aibă un stil de viaţă opulent. Chiar şi atunci când nu sunt bogaţi, trăiesc ca şi cum ar fi. Acesta este şi motivul pentru care mulţi dintre ei ajung să aibă datorii destul de mari de care nu pot scăpa.

La fel ca şi Peştii, Leii au defectul de a fi prea generoşi. De cele mai multe ori, Leii vor să fie bogaţi pentru a-i putea ajuta şi pe alţii din punct de vedere financiar. Bogăţia le cumpăra Leilor servicii şi capacitatea de a conduce. Creează locuri de muncă pentru alţii şi îmbunătăţeşte bunăstarea generală a celor din jurul Leilor. Prin urmare, pentru Lei bogăţia este bună. Trebuie să se bucure de ea la maxim. Banii nu trebuie lăsaţi să adune praf într-un seif de bancă, ci trebuie utilizaţi, răspândiţi. Deci, Leii pot fi destul de neglijenţi cu cheltuielile lor.

Cu Fecioara pe casa a 2a (a banilor), Leii trebuie să dezvolte calităţile Fecioarei de analiză şi discernământ când vine vorba de bani. Trebuie să înveţe să fie mai atenţi la detalii când vine vorba de problemele financiare (sau să angajeze pe cineva care să facă asta pentru ei).

În general, Leii trebuie să îşi gestioneze banii mai bine. Leii nu suportă să fie constrânşi din punct de vedere financiar, şi totuşi aceste constrângeri îi pot ajuta să îşi atingă adevăratul potenţial financiar. Leilor le place ca prietenii şi familia să ştie că pot conta pe ei din punct de vedere financiar. Nu îi deranjează – chiar le place – să împrumute bani, şi sunt foarte atenţi ca nimeni să nu profite de ei.

Leilor le place să ofere cadouri prietenilor şi familiei şi să se bucure de sentimentele bune pe care acestea le aduc pentru toată lumea. Leii adoră speculaţiile financiare şi, atunci când influenţele astrale sunt prielnice, sunt norocoşi.

CARIERA ŞI IMAGINE PUBLICĂ

Leilor le place să fie percepuţi de alţii ca fiind bogaţi, pentru că în lumea de azi bogăţia înseamnă putere. Când devin bogaţi, Leilor le place să stea într-o casă mare înconjurată de mult pământ şi diferite animale. La locul de muncă, Leii pot excela în poziţii de autoritate şi putere. La nivel înalt iau decizii bune, dar prefera să lase detaliile altora. Leii sunt respectaţi de colegi şi subordonaţi, în principal pentru că au un talent pentru a-i înţelege pe cei din jurul lor. Leii de obicei visează să deţină o poziţie de top, chiar dacă asta înseamnă să înceapă de jos şi să depună multă muncă pentru a ajunge acolo.

Leii încearcă mereu să-şi îmbunătăţească situaţia de la locul de muncă. Fac acest lucru pentru a avea o şansă mai bună la poziţiile de top. Pe de altă parte, Leilor le displace să li se spună ce trebuie să facă. Poate acesta este motivul pentru care aspiră la poziţii importante. Leii nu se îndoiesc niciodată de succesul lor, şi din acest motiv îşi axează toată atenţia şi eforturile pe realizarea acestuia.

O altă calitate a Leului este aceea că nu încearcă să abuzeze de succesul pe care îl au. În cazul în care se întâmpla acest lucru, nu o fac intenţionat. De obicei, le place să îşi împartă bogăţia şi încearcă să împartă succesul cu toată lumea din jurul lor. Leii sunt persoane stabile şi muncitoare. Dar nu uitaţi că sunt şi iubitori de distracţii.

VIAŢA LEILOR

Deşi Leii sunt de obicei gazde excepţionale şi adoră să aibă oameni în vizită, uneori acest lucru este numai de faţadă. Doar puţini vor putea să vadă adevărata viaţă de zi cu zi a Leilor. Pentru Lei casa este un loc în care se pot relaxa, recrea şi transforma, un loc de retragere secret – un castel. Leilor le place să cheltuie bani, să se laude şi să se distreze. Le plac ultimele tendinţe în materie de mobilă, haine şi gadget-uri.

Leii sunt foarte loiali faţă de familia lor, şi aşteaptă acelaşi lucru şi din partea lor. Îşi iubesc copiii atât de mult încât trebuie să aibă grijă să nu îi răsfeţe prea tare. Leii ar trebui să ţină minte că fiecare persoană poate să fie cine îşi doreşte, şi să nu mai încerce să transforme alţi indivizi în copia lor perfectă. Acesta este motivul pentru care Leii au tendinţa să fie foarte stricţi în viaţa lor personală.

CARACTERISTICI LEU

Atunci când te gândeşti la Leu, te gândeşti implicit şi la regalitate – astfel, puteţi înţelege de ce Leii sunt aşa cum sunt. Este adevărat că, din anumite motive, unii Lei nu simt întotdeauna nevoia de a exprima această calitate, deşi le-ar plăcea să facă acest lucru.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....