CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Moda / Stilul British

Rating:5Voturi: Vizualizari: 32540 Publicat la data: 2010-03-03 Autor: Saloane.ro

Stilul British

Stilul British a devenit în ultimii ani o combinaţie interesantă între diferite piese clasice englezeşti şi câteva elemente moderne şi rebele. Pentru că este vorba de o tendinţă în modă care i se potriveşte oricărei vârste, acest stil nu se va demoda niciodată. În funcţie de vârstă, stilul acesta poate cunoaşte mai multe accepţiuni: rebel, dar păstrând înca unele elemente ale stilului british clasic, sau elegant, tradiţionalist.

Elementele caracteristice ale stilului British sunt: hainele din materiale ecosez, vestele, trenciul, fusta conică, mănuşile, pălăriile bărbăteşti, dresurile mate, cizmele de călărie şi cele de cauciuc. Culorile predominante sunt combinaţiile de roşu-albastru închis-alb, bej-crem-negru, alb-negru.

Pentru şcoală, orice sarafan din stofă ecosez, combinat cu dresuri negre mate şi cizme din cauciuc este un must. În timpul liber aveţi acces la orice fustă scurtă ecosez, cu buzunare sau fără, colanţi coloraţi, tricouri punk sau veste de blană.

Pentru serviciu, puteţi oricând alege o fustă creion, combinată cu o cămaşă ce urmăreşte linia corpului, pantofi retro şi geacă de piele. Dacă doriţi şi puteţi să fiţi extravagante, puteţi accesoriza ţinută cu un papion ecosez sau o pălărie bărbătească din fetru. Nu sunt de ignorat nici pantalonii de călărie, cizmele de călărie sau colanţii.

Pentru o ţinută mai elegantă, puteţi opta pentru un sacou masculin, combinat cu pantaloni din stofă cu dungă şi pantofi retro cu şireturi. Jachetele scurte până în talie care respectă modelul trenciurilor vă oferă şi ele o notă de sobrietate. Atunci când vreţi să vă evidenţiaţi elegantă, stilul dumneavoastră trebuie să fie cât mai simplu şi mai feminin. Cămăşi, malete, sacouri combinate cu pantaloni şi fuste conice, palton ecosez şi mănuşi vă oferă acel plus de elegantă mult visat. Puteţi accesoriza ţinută cu eşarfe din mătase sau perle.

Deşi nu se încadrează în tiparele modelelor, sunt petrecăreţe şi au vicii, femeile britanice au dat tuturor o lecţie extrem de utilă de stil. Englezoaicele sunt originale şi extrem de nonconformiste. Eleganţa, sexualitatea subtilă şi romantismul se regăsesc în stilul british. Este un stil curat, elegant şi uşor de purtat, putând fi adaptat oricărei situaţii.

Rochiile cu decolteu rotund şi mâneci scurte, mănuşile din piele sau dantelă, eşarfele uşoare din mătase, bluzele din materiale vaporoase, pantalonii evazaţi, cămăşile, vestele, mărgelele, sacourile cambrate pe talie, fustele conice, cizmele de călărie sau din cauciuc, toate sunt caracteristice stilului british.

Nu uitaţi însă: oricât de bine ar suna, cel mai important este să te regăseşti în stilul ales, indiferent dacă este vorba de stilul British sau de alt stil. Alege numai elementele care te caracterizează şi poartă-le cu încredere!

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....