CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Gemeni

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 6308 Publicat la data: 2010-03-01 Autor: Saloane.ro

Totul despre Gemeni

Gemenii sunt comunicativi şi transportatori de informaţii. Acesta este rolul lor în societate. Pentru Gemeni, valoarea de adevăr sau falsitate a informaţiilor transmise de ei este irelevantă; ei transmit numai lucruri pe care le aud, le văd sau despre care citesc. Astfel ei sunt capabili de a răspândi cele mai scandaloase zvonuri. Gemenii sunt de obicei lipsiţi de scrupule când vine vorba de comunicare, şi pot face mult bine său mult rău.

Gemenii au o natură duala. Capacitatea lor de a fi buni transmiţători de mesaje îi face să fie buni profesori, scriitori, oameni de marketing şi mass-media. Acest lucru se datorează lui Mercur, planeta Gemenilor, cel care controlează aceste domenii. Gemenii au darul gurii. Pot să vorbească despre orice, oriunde, oricând. Nimic nu îl distrează mai mult pe un geamăn decât o conversaţie bună – în special dacă pot învăţa ceva nou din asta. Le place să înveţe şi să-i înveţe şi pe alţii.

Gemenii sunt studenţi excepţionali. Minţile lor sunt de obicei pline de tot felul de informaţii, anecdote, poveşti, informaţii noi, rarităţi, fapte şi statistici. Astfel, ei pot excela în orice domeniu intelectual. Dacă se implica în politică sunt buni oratori. Gemenii sunt atât de buni oratori încât dacă vorbesc despre ceva ce nu au habar te pot face să crezi că sunt cei mai informaţi în această privinţă. Ei vă vor uimi mereu cu inteligenţa lor.

GEMENII ŞI DRAGOSTEA

Limbuţia lor înnăscută le aduce strălucire în viaţa socială şi sentimentală. O discuţie bună este mereu un bun preludiu pentru dragoste. Singura lor problema în dragoste este că sunt prea calmi şi lipsiţi de pasiune pentru a trezi pasiuni în alţii. Sentimentele profunde îi deranjează uneori, iar partenerii lor tind să se plângă de acest lucru. Dacă sunteţi îndrăgostit de un geamăn trebuie să înţelegeţi un lucru: Gemenii tind să evite pasiunile profunde, deoarece acestea ar interfera cu abilităţile lor de comunicare şi gândire. Cu toate acestea, Gemenii trebuie să înţeleagă că există o diferenţă între a vorbi despre dragoste şi a o simţi. Numai vorbitul nu îi va duce nicăieri, ei trebuie să o simtă. Dragostea nu are legătură cu mintea, ci cu inima.

Dacă vreţi să aflaţi ce simte un geamăn, nu trebuie să îl ascultaţi, ci trebuie să observaţi ce face. Gemenii pot fi extrem de generoşi cu persoana iubită. Gemenilor le plac persoanele rafinate, educate şi cu o cultură vastă. Cu atât mai bine în cazul în care partenerul geamănului este mai bogat decât el. Dacă sunteţi îndrăgostit de un geamăn. Trebuie să fiţi şi un bun ascultător. Relaţia ideală pentru gemenei este aceea care îi uneşte de partenerii lor pe plan mental. Se vor bucura desigur de aspectele fizice şi emoţionale, dar dacă nu există şi o comuniune intelectuală vor suferi.

GEMENII ŞI BANII

Gemenii tind să fie mai preocupaţi de bunăstarea lor intelectuală decât de cea materială. Vor excela în profesii legate de vânzări şi jurnalism – şi nu toate acestea sunt plătite foarte bine. Dar pentru Gemeni este de neconceput să îşi sacrifice nevoile intelectuale pentru cele materiale. Gemenii vor face eforturi supraomeneşti pentru a le combina pe cele două. Racul se afla pe casa a 2a (a banilor) pentru Gemeni, ceea ce înseamnă că Gemenii pot câştiga bani investind în proprietăţi imobiliare, restaurante şi hoteluri. Având în vedere calităţile lor verbale, Gemenilor le place să negocieze în orice situaţie, în special în cele care au legătură cu banii.

Pentru că planeta dominantă a Racilor este Luna, este suficient să facem o analiză acestei planete pentru a ne da seama de evoluţia financiară a Gemenilor. Luna este cea mai rapidă planetă: parcurge tot zodiacul şi toate casele în numai 28 de zile. Nici o altă planetă nu mai are rapiditatea şi capacitatea de schimbare a Lunii. Deci, din punct de vedere financiar, Gemenii sunt versatili şi flexibili. Ei pot câştiga bani în diferite moduri. Nevoile lor financiare tind să se schimbe de la o zi la alta. Pentru Gemeni, banii înseamnă de obicei doar un mod de a-ţi întreţine familia.

Luna are un mesaj important pentru Gemeni pe plan profesional: pentru a-şi atinge adevăratul potenţial financiar, Gemenii trebuie să dezvolte înţelegere faţă de partea sentimentală a vieţii. Trebuie să combine logica lor extraordinară cu înţelegerea psihologiei umane. Sentimentele au propria lor logică; Gemenii trebuie să înveţe să o aplice la aspectele financiare.

CARIERA ŞI VIAŢA PUBLICĂ

Scopul lor principal este să poată comunica diferite adevăruri şi să le poată dovedi în mod logic. Ai admira persoanele care pot transcede partea intelectuală – poeţi, artişti, muzicieni şi mistici. Gemenii pot fi reduşi la tăcere de o simplă poveste religioasă cu sfinţi şi martiri. Gemenii realizează că le sunt superiori cei ce pot transcede intelectul. Peştii domina casa a 10a (a carierei) pentru Gemeni. Neptun, planeta spiritualităţii şi a altruismului, este planeta carierei pentru Gemeni.

Ca un geamăn să-şi poată atinge adevăratul potenţial pe plan profesional, trebuie să-şi dezvolte partea spirituală şi altruistă. Ei trebuie să înţeleagă o imagine mai mare, cea a evoluţiei umane. Gemenii trebuie să-şi dezvolte inspiraţia, care nu îşi are originea în intelect dar vine prin intelect. Acest lucru va îmbogăţi mintea Gemenilor.

VIAŢA GEMENILOR

Acasă, Gemenii pot fi extrem de îngrijiţi şi meticuloşi. Ei îşi doresc ca partenerul şi copiii să se ridice la un standard idealist din acest punct de vedere. Atunci când aceste standarde nu sunt respectate, Gemenii bombăne şi critică. Cu toate acestea, Gemenii sunt oameni de familie, cărora le place să îşi ajute familia în moduri practice. Casa Gemenilor este confortabilă şi plăcută. Le place să invite alte persoane în vizită şi sunt gazde extraordinare. Gemenii sunt foarte utili pe lângă casa – le place să facă diferite reparaţii. Gemenii au o mulţime de hobby-uri care îi ţin ocupaţi atunci când sunt singuri acasă. Gemenii îşi înţeleg copiii foarte bine, deoarece în principal ei sunt persoane cu spirit mereu tânăr. Pentru că sunt buni comunicatori, Gemenii pot explica copiilor anumite lucruri cu uşurinţă; în acest fel câştiga dragostea şi respectul copiilor. Gemenii îşi vor încuraja copiii să fie creativi şi vorbăreţi, aşa cum sunt şi ei.

CARACTERISTICI GEMENI

Gemenii sunt sistemul nervos al societăţii. Ei nu introduc informaţii noi în sistem, dar sunt importanţi transmiţători de impulsuri de la simţuri la creier şi invers. Sistemul nervos nu cântăreşte aceste impulsuri, doar le transmite.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/gemini.php)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....