CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Fecioara

Rating:3Voturi: 1 Vizualizari: 5341 Publicat la data: 2010-03-01 Autor: Saloane.ro

Totul despre Fecioara

Pentru a putea înţelege Fecioarele, este suficient să aplicaţi conceptul de puritate gândirii voastre, vieţii emoţionale, corpului, activităţilor şi proiectelor de fiecare zi. Dacă fecioara va găsi orice fel de impuritate, o va da la o parte. Pentru fecioare, impurităţile reprezintă începutul dezordinii, a nefericirii, a neliniştii. Datoria fecioarelor este a a îndepărta toate impurităţile din viaţa lor, mai puţin pe acelea pe care mintea şi corpul le pot folosi şi asimila.

Secretul unei sănătăţi de fieri ne este descoperit: 90% din această artă îl reprezintă menţinerea unei minţi, a unui corp şi a unor emoţii pure. Când mintea şi corpul tău sunt invadate de mult mai multe impurităţi decât pot asimila, omul se confruntă cu diferite boli. Nu este de mirare că fecioarele pot fi medici, asistenţi şi nutriţionişti de succes. Fecioarele ştiu că o sănătate bună nu se datorează numai fizicului.

În toate proiectele în care vă implicaţi, trebuie să vă menţineţi cât mai puri pentru a avea cât mai mult succes. Acesta este secretul din spatele uimitoarelor aptitudini ale Fecioarelor. Puterile analitice ale Fecioarei sunt pur şi simplu remarcabile. Fecioarele sunt perfecţioniste: acorda o atenţie aproape supraomeneasca tuturor detaliilor.

Toate aceste moduri de manifestare ale Fecioarei însă, reprezintă idealul acesteia pentru o lume pură şi perfectă – fără Fecioare, lumea s-ar fi distrus cu mult timp în urmă. Un viciu nu este decât o virtute întoarsă pe dos, aplicată greşit sau folosită într-un context greşit. Aparent, viciile Fecioarelor apar de la virtutea lor inerentă. Puterea lor analitică, care ar trebui folosită pentru a-i ajuta pe alţii şi pentru a perfecţiona lumea, uneori se poate aplica greşit şi se poate întoarce împotriva oamenilor. Spiritul lor critic, care ar trebui folosit în mod constructiv pentru a perfecţiona, poate fi folosit uneori în scop distructiv pentru a răni pe cineva. Nevoia lor de perfecţiune se poate transforma într-o grijă constantă şi neîncredere în sine. Când Fecioarele capăta un caracter negativ, ele vor aplica criticile devastatoare lor însele, semănând astfel sămânţa autodistrugerii.

FECIOARĂ ŞI DRAGOSTEA

Fecioarelor nu le plac partenerii cu orizonturi înguste. Le plac partenerii cu orizonturi largi, profunzi şi vizionări. Fecioarele au nevoie de parteneri cu orizonturi largi, deoarece uneori ele sunt lipsite de această calitate. Fecioarele sunt la fel de perfecţioniste în dragoste ca şi în alte domenii. Au nevoie de parteneri simpli, toleranţi şi cu o minte deschisă. Dacă sunteţi îndrăgostit de o Fecioară, nu vă pierdeţi timpul cu gesturi romantice. Acestea sunt considerate nepractice. Faceţi lucruri utile pentru fecioare – aceasta le va determina să aprecieze ce aţi făcut şi va face şi ea la fel pentru dumneavoastră.

Fecioarele îşi exprimă dragostea prin lucruri practice, aşa că nu va debusolaţi dacă nu va spune toată ziua ca vă iubeşte. Pur şi simplu nu sunt genul acela de persoane. Dacă vă iubesc, vă vor demonstra în moduri practice. Vă vor susţine mereu; vor fi interesate de starea dumneavoastră de sănătate şi de cea financiară; vă vor repara chiuvetă. Fecioarele cred că toate aceste acţiuni sunt superioare celor de trimitere a florilor, a unor bomboane de ciocolată sau atenţii de Valentine’s. În plan sentimental, Fecioarele nu sunt foarte pasionale sau spontane. Dacă sunteţi îndrăgostit de o Fecioară, nu luaţi acest lucru ca fiind ceva personal. Asta nu înseamnă că nu sunteţi suficient de atrăgător ca partenerul Fecioară să vă placă. Pur şi simplu aşa sunt Fecioarele. În schimb, sunt extrem de loiale şi dedicate relaţiei.

FECIOARELE ŞI BANII

Fecioarele au toate calităţile pentru a putea acumula bogăţie. Sunt muncitoare, eficiente, organizate, cumpătate, productive şi dornice de a servi. Fecioară este visul oricărui angajator. Dar că fecioarele să îşi atingă adevăratul potenţial financiar, ele trebuie să preia din calităţile balanţei. Puritatea şi perfecţionismul, dacă sunt folosite cum trebuie, pot reprezenta adevărate obstacole pentru alţii. Acest lucru va degrada relaţiile interumane şi va afecta în mod indirect şi orice proiect pe care îl începeţi dar şi starea dumneavoastră financiară.

Fecioarele sunt foarte interesate de stabilitatea lor financiară. Pentru că muncesc din greu, cunosc adevărata valoare a banului. Lor nu le place să îşi asume nici un fel de risc pe plan financiar, ci preferă să pună deoparte pentru zile mai grele sau pentru pensionare. De obicei fecioarele fac investiţii prudente, calculate, cu risc minim. De obicei, aceste economii şi investiţii le ajuta să aibă stabilitatea financiară pe care şi-o doresc. Indiferent de cât de mulţi bani au fecioarele, le face o plăcere deosebită să îşi ajute prietenii din punct de vedere financiar.

CARIERA ŞI IMAGINEA PUBLICĂ

Fecioarele ating adevăratul lor potenţial profesional numai atunci când învăţa să-şi exprime cunoştinţele în aşa fel încât ceilalţi să le înţeleagă. Pentru asta, fecioarele trebuie să îşi dezvolte câteva abilităţi de comunicare şi de judecată. Fecioarele nu vor respecta un şef care nu le este egal din punct de vedere intelectual, indiferent de cât de mulţi bani sau putere are. Fecioarelor le place să fie percepute ca fiind educate şi intelectuale. Modestia înnăscută a fecioarelor le inhiba deseori. Pentru a-şi putea atinge obiectivele pe plan profesional, Fecioarele ar trebui să se laude un pic singure.

La locul de muncă, fecioarelor le place să fie active. Sunt dispuse să înveţe să facă orice, atât timp cât asta va duce la dobândirea stabilităţii financiare de care au atâta nevoie. Îşi vor schimba de câteva ori locul de muncă până vor găsi ceva ce le va plăcea. Fecioarele lucrează cu spor atunci când fac echipă cu alte persoane muncitoare cărora nu le este frică de responsabilităţi.

VIAŢA FECIOARELOR

Este inutil să mai spunem că locuinţa fecioarelor este imaculată şi ordonată. Totul va fi la locul lui şi să nu îndrăzniţi să mutaţi ceva! Pentru că fecioarele să fie binecuvântare în casă, trebuie să se mai relaxeze şi să le dea partenerului şi copiilor mai multă libertate. Membrii familiei nu trebuie analizaţi la microscop. Ei sunt indivizi ce simt nevoia la rândul lor de a se exprima. Dacă îşi rezolvă aceste mici probleme, fecioarele vor fi gazde bune şi se vor distra alături de familie şi prieteni la diverse petreceri pe care le vor organiza. Fecioarelor le plac copiii, dar uneori sunt extrem de stricte cu ei.

CARACTERISTICI FECIOARĂ

Virginitatea este simbolul fecioarelor. Puritate, inocenta, ceva ce nu a fost atins niciodată, curat, nealterat. Toate aceste cuvinte fac referire către felul de a fi al fecioarelor.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/virgo.php)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....