CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Frumusetea parului ondulat

Rating:5Voturi: Vizualizari: 6852 Publicat la data: 2010-03-01 Autor: Saloane.ro

Frumusetea parului ondulat

Femeile care au părul drept, îşi vor dori mereu păr ondulat, iar cele care au păr ondulat îşi vor dori mereu par drept, pentru că el ştiu foarte bine ce greu este să îngrijeşti un astfel de păr. Părul ondulat va fi mereu la modă! Spectaculoase şi senzuale, acesta va evidenţia feminitatea. Aceasta este şi părerea mai multor vedete: Christina Aguilera, Sarah Jessica Parker, Beyonce sau Alicia Keys nu vor renunţa niciodată la părul lor ondulat.

Partea bună a părului ondulat este că oricât aţi încerca să-l aranjaţi, el mereu va avea un aspect de ciufulit, de neglijent, de relaxat. Este tipul de coafură care poate fi purtată aproape în orice situaţie. Poate avea tunsori diferite: mai jos de umeri, cu mai multe straturi, sau doar cu unul singur. Uneori, şuviţele din faţă se pot scurta mai mult, pentru a obţine un efect de micşorare a feţei şi de accentuare a ochilor.

Părul ondulat este foarte uşor de aranjat, din cauză că se aranjează singur de obicei în funcţie de tunsoare. Pentru aranjare, veţi avea nevoie mereu de geluri, spume sau alte produse specifice utilizate pentru aranjarea părului. Pentru zi, buclele lejere sunt ideale! Pentru a obţine acest look, vă sfătuim să utilizaţi spume şi geluri cu texturi cât mai laxe. Dacă la sfârşitul operaţiunii de aranjare părul nu stă aşa cum v-aţi fi dorit, puteţi utiliza cu încredere şi un fixativ cu putere de fixare de la slab la mediu, după ce ondulaţi în prealabil şuviţele cu degetele.

Puteţi să vă accesorizaţi părul folosind bentiţe de păr colorate! Dacă doriţi un look mai sofisticat, puteţi prinde la spate într-un coc lejer buclele dumneavoastră. Puteţi utilize agrafe sau ace de păr cu diferite modele sau cristale. Reguli pentru părul ondulat:


1. Încercaţi să evitaţi pe cât posibil uscătorul de păr. Utilizarea lui nu va face decât să sporească deshidratarea şi electrizarea părului, şi aşa predispus electrizării.

2. Folosiţi şampon şi balsam special pentru părul ondulat/creţ. Acestea au o textură mai uşoară şi nu încarcă firul de păr, făcându-l mai mătăsos şi uşor de manevrat. Atenţie: evitaţi să frecaţi foarte mult părul la rădăcină! Cu cât îl veţi freca mai intens, cu atât se va electriza mai puternic. Cel puţin o dată pe lună părul trebuie supus unui tratament intens de hidratare şi regenerare. Aplicaţi o mască făcută în casa din ulei de măsline, miere şi câteva picături de vitamina A.

3. Nu folosiţi perii foarte aspre. Este mai indicat este să folosiţi piepteni speciali pentru păr creţ. Aceştia se găsesc pe piaţă, au dinţii mai groşi (nu se rup în păr) şi mai rari (nu rupe părul).

4. Căutaţi neapărat o persoană specializată în tunderea părului ondulat! Tunsorile pe părul ondulat pot fi destul de dificile şi este nevoie de o singură tăiere greşită şi părul dumneavoastră nu se va aranja cum trebuie!

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....