CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cat esti dispusa sa ierti?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1796 Publicat la data: 2010-02-26 Autor: Saloane.ro

Cat esti dispusa sa ierti?

Şi tu, ca toate celelalte femei, ai standardele tale şi propriile reguli, care nu pot fi încălcate sub nicio formă. E firesc. E felul tău de a te apăra şi de a impune respect, până la urmă. O femeie care iartă totul nu mai are nicio valoare în faţa bărbaţilor.

Dacă ştiu că nu vor exista consecinţe, ei vor face tot ce le trece prin cap, fără să se gândească vreo clipă la sentimentele tale. Cu alte cuvinte, dacă nu te protejezi singură, nu te aştepta să o facă bărbatul de lângă tine. Gândeşte-te bine la impactul pe care faptele lui l-ar putea avea asupra ta, din toate punctele de vedere, şi trage o linie dincolo de care el nu are voie să treacă. Desigur, este important ca şi partenerul tău să ştie care sunt greşelile capitale, pentru care nu va fi iertat niciodată, indiferent de eforturile pe care le va depune.

Din perspectiva multor femei, greşeala supremă pe care o poate face un bărbat este comportamentul violent, fizic sau verbal. Din fericire, din ce în ce mai multe femei au început să prindă curaj şi să pună capăt relaţiilor cu asemenea parteneri. Cât timp tu îl respecţi pe el, şi el trebuie să te repecte pe tine. Iar problemele pot fi rezolvate pe cale paşnică, discutând, fără să te lovească sau să te jignească. Chiar dacă nu a făcut decât să ridice mâna la tine, trebuie să te gândeşti serios la standardele şi la regulile despre care vorbeam mai devreme. Nu ai ce căuta lângă un asemenea individ.

O altă faptă care le poate face pe femei să renunţe la o relaţie este trădarea. Foarte puţine reprezentante ale sexului frumos sunt dispuse şi capabile să treacă peste faptul că partenerii lor le-au înşelat. Iar cele care reuşesc, o fac din diferite motive care au câteodată prea puţin de-a face cu iubirea în special atunci când există copii la mijloc, când le este frică de singurătate, când speră că el va reveni la obiceiuri mai ortodoxe, sau când nu se pot intreţine singure. Însă nici ele nu pot să uite... Ştii cum se spune. Dacă a călcat strâmb o dată, sunt şanse mari să o facă din nou. Minciunile sunt, de asemenea, lucruri peste care pot trece foarte puţine femei. Şi pe bună dreptate. Dacă tu îţi deschizi sufletul în faţa lui şi îi spui întotdeauna adevărul este normal să aştepţi acelaşi lucru din partea lui.

Discuţii aprinse în cuplu pornesc şi atunci când el vine acasă turmentat, după ce a ieşit la bere cu băieţii. Furia partenelor este cu atât mai mare cu cât prietenii/soţii lor au uitat că trebuiau să meargă în vizită la nişte rude sau la teatru A uitat de ziua voastră când tu te-ai dat peste cap să găseşti cadoul perfect şi să organizezi o seară specială, pe care nu o va uita curând? Poate că nu e chiar un capăt de ţară. Fă-l să se simtă vinovat, dar nu exagera. Până la urmă se putea întâmpla oricui.

Tu îţi cunoşti limitele? Ştii cât de mult eşti dispusă să ierţi?

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....