CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Sagetator

Rating:5Voturi: Vizualizari: 71628 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Sagetator

Dintre toate semnele zodiacale, Săgetătorul este cel mai energic şi pozitiv. Are o personalitate mixtă, o combinative între pasiune şi entuziasm. Majoritatea Săgetătorilor sunt oameni versatili, compleţi, aventuroşi şi exigenţi. Sunt curioşi înnăscuţi şi le place mereu să exploreze şi să experimenteze lucruri şi domenii noi. Cei mai mari exploratori aparţineau acestei zodii. Natura lor îi face să fie foarte bine informaţi. Sunt deschişi pentru noi idei şi gânduri. Sunt foarte ambiţioşi şi au o gândire pozitivă.

Dezamăgirile şi suferinţele nu îi afectează. Cu o minte hotărâtă şi idealistă, ei pot depăşi cu uşurinţă momentele dificile din viaţă. Mai presus de toate, majoritatea dintre ei sunt foarte blânzi, onorabili şi implicaţi. Credibilitatea şi onestitatea sunt naturale pentru ei; îşi vor păstra angajamentele chiar şi atunci când toată lumea va crede că nu o vor face.

Anul 2010 va fi pentru Săgetători un an cu mari realizări şi succese amestecate cu dezamăgiri şi tristeţi periodice. Noul an va demonstra că Săgetătorii rămân foarte angajaţi în atingerea obiectivelor lor. Ei vor afişa, de asemenea, şi o gândire foarte pozitivă. Vor căuta ajutor din partea bătrânilor şi a managerilor de departament cu scopul rezolvării problemelor lor şi a atingerii succesului în afacere. Noul an va fi de asemenea o perioadă de consolidare pentru Săgetători.

CARIERĂ ŞI BANI

Anul 2010 va fi un an foarte interesant pentru Săgetători; el va începe cu un big bang. Primul trimestru al acestui an este perioada cu cele mai multe evenimente a vieţii lor având în vedere că succesul de care se vor bucura la locul de muncă va atrage după sine o mărire de salariu sau o promovare. Se vor simţi încrezători şi entuziasmaţi şi vor vrea să ţintească către noi scopuri în viaţă. Asocierile de afaceri vor fi, de asemenea, posibile în primul trimestru.

Al doilea trimestru va fi imaginea în oglindă a primului, având în vedere că Săgetătorii vor continua seria de succese. Beneficiile financiare în urma unor asocieri favorabile sunt foarte posibile în primele două trimestre ale anului. Pe de altă parte, a doua parte a anului va fi o perioadă de consolidare, în care Săgetătorii vor continua să menţină tempo-ul de lucru din prima jumătate a anului.

Horoscopul 2010 prevede câteva momente de anxietate pentru Săgetători în special în lunile mai – iunie. Lipsa de cunoştinţe sau calităţi pot duce la pierderea unul loc de muncă mai bun. Atingerea succesului depinde de capacitatea Săgetătorilor de a se folosi de o şansă atunci când aceasta se iveşte. Lucrurile se vor îmbunătăţi într-un ritm lent în a doua jumătate a anului.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Într-o notă negativă, prima jumătate a anului înseamnă o serie de probleme pe plan sentimental. De fapt, horoscopul le sugerează să dea dovadă de multă precauţie în timpul soluţionării problemelor apărute în cuplu. Pentru unele dintre ele vor trebui să muncească din greu. Persistenta şi devotamentul îi va ajuta pe Săgetători să evite sau să prevină orice tip de problema în cuplu. Relaţiile dintre copiii şi părinţi vor fi foarte bune, în timp ce în relaţiile cu colegii de serviciu vor întâmpina câteva probleme.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Anul 2010 vine cu vremuri mai bune pentru elevi, studenţi, cercetători şi cadre didactice. Studenţii se vor implica în studii mai avansate, iar munca lor de cercetare poate atinge cote de succes în prima jumătate a anului. Călătoriile în afara graniţelor sunt foarte posibile pentru mulţi Săgetători. Studenţii la calculatoare, electronică şi inginerie electrică tind să atingă succesul, în timp ce cercetătorii vor avea parte de succes în special în ultima parte a anului. Noul an se va dovedi foarte benefic pentru elevii Săgetători, cu condiţia ca aceştia să înveţe din greu, cu un sentiment de dăruire şi angajament.

SĂNĂTATE

Acest domeniu este foarte bine aspectat în 2010. Săgetătorii nu vor avea probleme mari de sănătate. Cu toate acestea, primele luni ale noului an pot veni cu probleme la sistemul circulator şi nervos. În concluzie, noul an va fi un an bun pentru Săgetători în ce priveşte sănătatea.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....