CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Varsator

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2271 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Varsator

Vărsătorul are personalitate dublă. Poate fi foarte timid, retras, pasiv şi sensibil. Sau poate fi extreme de dinamic, active şi extrovertit. Oricare ar fi situaţia, vărsătorii sunt foarte atractivi, magnetici şi plăcuţi de prieteni şi colegi. În ciuda celor două personalităţi diferite, vărsătorii pot fi foarte puternici şi exigenţi. Ambele personalităţi poseda un profund sentiment de persuasiune. Eşti sunt foarte încrezători în forţele proprii şi au impresia că pot realiza cele mai dificile lucruri în viaţă. Vărsătorii mereu cer onestitate şi adevăr din partea prietenilor şi a colegilor. Ei pot cerceta mintea unei alte persoane, şi astfel afla dacă acea persoană minte sau nu. Toţi vărsătorii au capacitatea de a afla adevărul până şi în cele mai dificile situaţii.

DRAGOSTE, FAMILIE şi VIAŢA SOCIALĂ

Anul 2010 este pentru vărsători un an plin de surprize şi evenimente. Noul an este foarte binevoitor cu ei şi le permite să-şi arate calităţile şi aptitudinile. Ei vor avea, de asemenea, posibilitatea de a realiza nenumărate lucruri care nu au fost posibile în anul precedent. Toţi vărsătorii vor fi într-o poziţie avantajoasă ce le va permite să lucreze din greu în vederea obţinerii carierei dorite şi atingerii unul anumit statut financiar. Relaţiile cu ceilalţi oameni se vor îmbunătăţi, în timp ce pe plan familiar nu vor avea nici o problemă.

CARIERĂ ŞI BANI Vărsătorii vor avea parte de succes pe plan profesional pe tot parcursul anului. Primul trimestru este o perioadă excepţională, în care vărsătorii vor începe să guste succesul. De fapt, ei vor începe noul an cu un big bang, posibil cu o mult aşteptată promovare sau mărire de salariu. Succesele repetate şi liniştea la locul de muncă sunt două mari beneficii pentru vărsători. Sunt prevăzute câştiguri bruşte pentru vărsătorii care sunt în domeniul afacerilor. Cu toate acestea, al doilea trimestru indica anumite probleme la locul de muncă, în special legate de relaţiile cu colegii. Abilităţile lor de relaţionare îi vor ajuta să depăşească orice problemă.

Unii vărsători îşi pot schimba locul de muncă şi domiciliul în căutarea unei poziţii mai bune. Se pot confrunta cu unele probleme financiare ce depăşesc veniturile lor. Călătoriile în interes de serviciu sunt foarte posibile pentru vărsători. A doua parte a anului este benefică din mai multe puncte de vedere. Îşi vor arăta abilităţile foarte bune de lucrător la birou sau antreprenor inovativ. Anul 2010 îi va ajuta pe vărsători să-şi rezolve toate problemele rămase din anul trecut cu hotărâre şi ambiţie. Ultimele luni ale anului ar putea veni cu unele probleme legate de relocare. Deoarece va fi o situaţie nouă pentru ei, le va lua ceva timp să o rezolve.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ PERSONALĂ

Anul 2010 va fi satisfăcător din acest punct de vedere. Relaţiile interpersonale vor fi bune, iar relaţiile în cuplu vor fi foarte plăcute şi lipsite de orice problemă. Confortul material, pacea şi relaxarea sunt trei cuvinte importante pentru vărsători. Viaţa socială va fi normală la serviciu, deşi câteva probleme minore pot apărea către sfârşitul anului. Sfârşitul anului mai poate însemna şi câteva divergente în cuplu legate de relocare – divergente financiare. Cuplurile necăsătorite se pot căsători spre sfârşitul anului. în concluzie, noul an va fi lipsit de orice problemă majoră.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Horoscopul 2010 pentru elevi, studenţi, cadre didactice şi cercetători nu este foarte bun. Ei vor trebui să muncească foarte mult ca să ajungă unde îşi doresc. Călătoria în interes academic este foarte posibilă pentru studenţi. Cu toate acestea, al doilea şi ultimul trimestru sunt perioade foarte bune în care vărsătorii îşi pot arăta adevăratul caracter şi calităţile lor. Câţiva vărsătorii vor avea partea de mici probleme spre sfârşitul anului referitoare la munca lor de cercetare. Studenţii nu se vor confrunta cu nici un fel de problema în partea din mijloc a anului.

SĂNĂTATE

Anul 2010 le va oferi vărsătorilor posibilitatea de a rezolva problemele legate de sănătate. Se vor bucura de sănătate bună pe tot parcursul anului, mai puţin ultima parte care va veni cu un pic de instabilitate. Problemele principale vor fi răceală şi problemele legate de stomac.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....