CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Capricorn

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 10187 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Totul despre Capricorn

Capricornii nu se sperie de resentimentele altora datorate autorităţii lor. În mintea calmă, calculată şi organizată a Capricornilor toate riscurile sunt transformate deja în ecuaţii matematice – nepopularitatea, animozitatea, neînţelegerile – şi are mereu un plan pregătit ca să rezolve aceste probleme în cel mai eficient mod. Pentru Capricorni, problemele care pe alţii i-ar pune în dificultate, sunt doar probleme minore, doar mici hopuri peste care trebuie să treacă pentru a deveni extrem de puternici, efectivi şi prestigioşi.

Unii oameni consideră pesimismul drept una dintre trăsăturile fundamentale ale Capricornilor, dar acest lucru este eronat. Este adevărat că Capricornii prefera să ia în calcul şi partea negativă a lucrurilor. Alţii pot considera acest mod de analizare drept depresiv, dar Capricornii fac acest lucru numai ca să poată găsi o cale de scăpare din orice situaţie. Capricornii contesta orice formă de succes. Vă vor demonstra că nu va merge atât de bine pe cât credeţi. Capricornii fac acest lucru atât lor cât şi altor persoane. Ei nu intenţionează să descurajeze, ci încearcă doar să înlăture orice impediment care ar sta în calea succesului.

Un Capricorn şef va fi mereu de părere că, oricât de bună va fi prestaţia dumneavoastră la locul de muncă, mereu va exista loc de îmbunătăţiri. Aceasta este explicaţia pentru faptul că şefii Capricorni sunt atât de dificili şi enervanţi uneori. Totuşi, acest mod de a acţiona este deseori extrem de eficient – îi motivează pe subalternii lor să devină din ce în ce mai eficienţi la locul de muncă. Capricornii sunt manageri înnăscuţi. Leii sunt mai buni regi sau regine, dar Capricornii sunt mai buni prim-miniştri.

Capricornii sunt foarte interesaţi de virtuţile şi lucrurile care vor trece testul timpului şi al încercărilor circumstanţelor. Lucrurile temporare şi moda înseamnă foarte puţin pentru un Capricorn – cu excepţia acelor lucruri care pot fi folosite pentru a putea obţine profit sau putere. Capricornii au aceeaşi atitudine în afaceri şi dragoste.

CAPRICORNII ŞI DRAGOSTEA

Precum scorpionii şi peştii, şi Capricornii sunt destul de greu de cunoscut. Sunt profunzi, introvertiţi şi le place să fie propriul lor sfătuitor. Capricornilor nu le place să-şi dezvăluie cele mai intime gânduri. Dacă sunteţi îndrăgostiţi de un Capricorn trebuie să fiţi foarte răbdători şi să le acordaţi timp. Încetul cu încetul îl veţi putea înţelege.

Capricornii sunt extrem de romantici şi profunzi, dar nu o arată imediat. Ei sunt, de fapt, calmi şi nu foarte emoţionali. Ei îşi vor manifesta deseori dragostea în moduri practice. Este nevoie de timp ca un Capricorn să se îndrăgostească. Ei nu sunt genul care să se îndrăgostească la prima vedere. În cazul în care un Capricorn are o relaţie cu un leu sau un berbec, aceste semne de foc vor fi total intrigate – Capricornii li se vor părea reci, nesimţitori, incapabili de afecţiune şi lipsiţi de spontaneitate. Desigur, nici unul dintre aceste lucruri nu este valabil; Capricornilor doar le place să ia lucrurile mai încet. Le place să ştie sigur pe ce teren stau înainte a a-şi manifesta în orice fel dragostea sau dăruirea.

Ei au nevoie de mai mult timp să ia orice fel de decizie decât are nevoie orice alt semn zodiacal, dar chiar şi aşa ei sunt la fel de pasionali. Capricornilor le plac relaţiile bine structurate, serioase, bine reglementate, bine definite, previzibile şi chiar rutinate. Le plac partenerii cu simţ matern, pentru ca ei să poată se comporte la fel cu aceştia. Dacă acest timp de relaţie este bun sau nu pentru ei, aceasta este altă discuţie. Capricornii au şi aşa parte de suficientă rutină în viaţa lor. Poate le-ar fi mai bine în relaţii mai stimulative, schimbătoare şi fluctuante.

CAPRICORNII ŞI BANII

Capricornii îşi doresc să atingă o anumită bunăstare, şi de obicei reuşesc. Sunt dispuşi să lucreze timp îndelungat şi cu spor pentru a obţine ceea ce îşi doresc. De obicei se concentrează pe atingerea obiectivelor pe termen scurt, şi mai puţin pe atingerea celor pe termen lung. Din punct de vedere financiar, ei se vor pune pe picioare la o vârstă puţin mai înaintată.

Cu toate acestea, dacă un Capricorn vrea să îşi atingă obiectivele financiare mai întâi ar trebui să mai renunţe la spiritul conservator. Aceasta este cea mai puţin atrăgătoare calitate a Capricornilor. Ei pot nu pot face faţă situaţiilor noi, dacă nu au mai fost întâlnite de nimeni înaintea lor. Se tem de orice ar trebui să experimenteze.ar trebui să fie dispuşi să îşi ia anumite riscuri. Ar trebui să fie mai dornici de a comercializa noi produse sau explora diferite tehnici manageriale. În caz contrar, ar putea rămâne în urma progresului.

Dacă este necesar, Capricornii ar trebui să se poată schimba odată cu vremurile, să poată abandona vechile metode care nu se mai pot aplica. Cel mai adesea, această formă de experimentare ar putea însemna că vor trebui să îşi submineze propria autoritate. Capricornii ar trebui să ia în calcul o schimbare de poziţie, o posibilă asociere în vederea începerii unei afaceri proprii. Pentru acest lucru, ar trebui să fie dispuşi să accepte toate riscurile ce le implica acest lucru. Numai atunci, un Capricorn va fi pe drumul spre un câştig financiar însemnat.

CARIERA ŞI VIAŢA PUBLICĂ

Dorinţa Capricornului pentru putere este evidentă. Este probabil cea mai ambiţioasă zodie şi cea mai de succes într-un sens cât mai larg. Cu toate acestea, sunt unele lecţii pe care Capricornii trebuie să le înveţe cu scopul de a-şi îndeplini cele mai înalte aspiraţii. Inteligenţa, muncă asiduă, eficientă şi organizarea îi vor ajuta într-o oarecare măsură, dar nu îi vor duce în vârf.

Capricornii au nevoie să îşi cultive calităţile sociale, să îşi construiască un anumit stil social. Trebuie să aducă frumuseţea în viaţa lor şi să cultive contactele sociale potrivite. Vor trebui să înveţe să-şi exercite puterea într-un mod mai graţios, pentru că oamenii să îi iubească mai mult. De asemenea, ei trebuie să înveţe cum să adune oamenii în vederea îndeplinirii unora dintre obiective. Cu alte cuvinte, Capricornii au nevoie să unele dintre calităţile sociale ale balanţei pentru a ajunge în vârf. Odată ce şi-au dat seama de acest lucru, Capricornii vor avea succes în carieră. Le place să muncească asiduu şi cu ambiţie, şi nu le este frică să investească din ce în ce mai mult efort său timp. Capricornii îşi iau tot timpul din lume pentru a-şi face treaba bine; le place să avanseze în cariera încet dar sigur. Fiind atât de dornici de succes, Capricornii sunt în general apreciaţi de şefii lor, care îi respecta şi se încred în ei.

VIAŢA CAPRICORNILOR

Casa unui Capricorn – la fel cu a unei fecioare – este curată şi foarte bine organizată. Caprocornii au tendinţa de a se comporta cu familia la fel ca şi cu afacerile. Capricornii sunt de obicei atât de axaţi pe viaţa profesională încât nu prea mai au timp pentru casa şi familie. Ar trebui să încerce să se implice mai mult în viaţa domestică. Cu toate acestea, Capricornii îşi iau copiii foarte în serios; sunt foarte mândri de copiii lor. Copiii lor trebuie să crească şi să devină membri respectaţi ai societăţii.

CARACTERISTICI CAPRICORN

În ceea ce privesc calităţile Capricornilor, întotdeauna vor fi persoane care le vor aprecia şi persoane care nu. De ce? Se pare că acest lucru se datorează nevoii Capricornilor de a fi autoritari. Cei mai dezvoltaţi dintre Capricorni îşi doresc putere, prestigiu şi autoritate. Pentru Capricorni, ambiţia nu este un defect, ci este mai mult o calitate.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....