CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Nu suna tu prima

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2758 Publicat la data: 2010-02-19 Autor: Saloane.ro

Nu suna tu prima

Eu nu sun bărbaţii. Niciodată. Şi nu, nu există excepţii.E genul acela de regulă pe care nu o încalci niciodată. Orice ar fi.  E chestie de orgoliu în cele mai multe cazuri. De ce să sun eu prima? Să sune el, dacă îi pasă de mine. Căci, vedeţi voi, dacă las de la mine şi sun… Se poate întâmpla să nu-mi răspundă. Sau să-mi respingă apelul. Şi să nu sune înapoi. Pffooaaa!!! Orgoliul feminin ar avea de suferit. Deci poţi să stai să suspini ore în şir, să adormi şi să te trezeşti cu el în gând, să nu poţi să mănânci etc.

Oricât de deplorabilă ar fi starea ta, nu trebuie să-l suni. El nu trebuie să afle că îl placi sau, şi mai rău, că eşti disperată. Aşa că aştepţi. Iar timpul trece greu. Şi tu, ca să-ţi omori timpul, faci scenarii. Că poate lucrează peste program. Ok, şi nu poate să dea un amărât de telefon? Păi… poate nu se simte în largul lui, pentru că l-ar auzi colegii… Poate a făcut pană. Sau a avut un accident. Poate că s-a stricat la stomac. În nici un caz nu te gândeşti la „poate nu vrea să vorbească cu mine”. Sau dacă te gândeşti, nu iei în calcul varianta asta. E complet greşită! Cum să nu vrea să-ţi vorbească? Deci e clar: a făcut bunică-sa infarct aşa că a fugit acasă şi a uitat complet de tine! Well… Astea sunt scenariile obişnuite.

Eu sunt specială, aşa că am scenariile mele. În care ăla care nu sună clar are ceva cu mine. Adică nu mă place. Nici nu mă gândesc că poate bietul om are probleme reale. Iar atunci când sună, pentru că da, sună de fiecare dată, îl iau la rost. Că de ce ai zis că suni dacă nu aveai de gând să suni? Păi… am sunat. Uite, vorbim. Păi acum??? Ce, te-a obligat cineva să-mi spui că o să suni? Păi vorbim la telefon, femeie! Daaaa… acum. Dar până acum? Până acum am fost la serviciu. Păi şi nu puteai să-mi spui că termini ora asta? Păi dacă nu m-ai întrebat…

Într-un final îmi dau seama că exagerez şi mă calmez. Ştiu doar că el mă place. Ceea ce e firesc. Pe mine m-au plăcut întotdeauna toţi băieţii/bărbaţii pe care i-am plăcut eu. Şi în acelaşi timp adică. Că e nasol dacă nu te sincronizezi în momente din astea. Aşa. Să revenim la scenarii. Există o explicaţie! Logică, dealtfel. Nu sunt genul de femeie care nu are încredere în ea. Îmi cunosc calităţile şi nu, nu am niciun complex. Prefer pur şi simplu să pun răul înainte. Pe principiul dacă nu-mi fac iluzii, n-o să fiu dezamăgită.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....