CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Taur

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1433 Publicat la data: 2010-02-19 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Taur

Oamenii care sunt născuţi sub semnul zodiacal taur posedă anumite caracteristici foarte importante, care sunt speciale numai pentru acest semn. Foarte încăpăţânat, hotărât, influent, practic, pragmatic şi inteligent, un taur tipic este un simbol al stabilităţii şi conformităţii. Aceste persoane pot atinge niveluri foarte ridicate de succes datorită voinţei şi perseverenţei lor. Toate aceste trăsături pozitive îi fac extraordinar de puternici şi energici. Chiar şi cu toate aceste calităţi puternice, taurul poate fi extrem de personal şi grijuliu faţă de alţi oameni; afecţiunea şi loialitatea sunt două cuvinte cu care aceşti native sunt foarte familiarizaţi.

O persoană care este născută sub acest semn pot fi foarte expresiva şi dornică de a-şi împărtăşi opiniile cu privire la orice subiect. Ei se pot deda cu mare uşurinţă în diferite dezbateri şi discuţii pe teme academice. O altă calitate a unei persoane care aparţine acestui semn zodiacal este abilitatea de a-şi face prieteni. Aceste persoane pot avea un cerc mare de prieteni, căruia îi place să stea în jurul lui tot timpul. Taurul poate arăta o afecţiune imensă faţă de sexul opus. Taurul este o persoană complete, care poate avea succes în fiecare zi. Horoscopul pe anul 2010 al taurilor cuprinde un mix de previziuni, întrucât se pot confrunta cu unele obstacole şi dezamăgiri pe parcursul acestui an. Acesta ar putea fi un an mediocru pentru tauri din cauza incertitudinilor privind dezvoltarea lor profesională.

CARIERA ŞI BANI Horoscopul 2010 pentru tauri este ca un sac cu opţiuni amestecate în ceea ce priveşte opţiunile de dezvoltare a carierei. Primul trimestru al anului este plin de incertitudini pentru cei care vor să promoveze la locul de muncă. Mulţi tauri se pot confrunta cu eşecuri în încercarea lor de a se asocial în afaceri. De asemenea, este foarte probabil că prima jumătate a anului să fie un pic dificilă pentru cei care doresc să-şi ridice nivelul financiar. Investiţiile pripite şi mişcările greşite legate de cariera pot aduce instabilitate financiară în viaţa taurilor.

Creşterile salariale şi promovarea la locul de muncă s-ar putea atinge cu o oarecare dificultate, având în vedere că vor trebui să facă faţă concurenţei la locul de muncă. Cu toate acestea, majoritatea taurilor vor putea scăpa de orice încercare cu ajutorul voinţei şi a hotărârii lor. Sunt favorizaţi în special taurii care lucrează în divertisment sau publicitate. Prezentatoarele, actorii, modelele şi designerii vestimentari pot avea rezultate extrem de satisfăcătoare. Taurii care îşi caută un loc de muncă în industria filmului sau cea hoteliera, pot visa la o pauză în a doua jumătate a anului. În concluzie, pentru majoritatea taurilor a doua jumătate a anului va fi mult mai promiţătoare din punct de vedere profesional.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢA SOCIALĂ Previziunile legate de acest segment pentru tauri sunt dezamăgitoare pentru tot parcursul anului. În primul trimestru al acestui an aceştia se vor confrunta cu nenumărate probleme domestice şi privind viaţa de cuplu, în timp ce ultimul trimestru va reprezenta o perioadă de reconciliere. Datorită conjuncţiei nefavorabile dintre Marte şi Saturn, taurii se pot confrunta cu importante probleme în cuplu în prima jumătate a anului. Cu toate acestea, hotărârea de care taurii dau dovadă îi va ajuta pe aceştia să depăşească orice problemă. Viaţa socială a taurilor este tumultoasa, datorită relaţiilor de la locul de muncă marcate de tulburări. În concluzie, ultima partea a anului 2010 vine cu noi speranţe şi încurajări pentru tauri.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Anul 2010 este excelent pentru studenţi, cercetători şi cadre universitare. Persoanele care lucrează în laboratoare de cercetare se pot descurca extraordinar la locul de muncă. Elevii se pot bucura de succes în prima jumătate a anului. Rezultatele academice excepţionale şi primirea de burse şcolare sunt foarte posibile în a doua jumătate a anului. Datorită inteligenţei lor înnăscute, taurii pot atinge nivele foarte mari de succes pe tot parcursul anului. Călătoriile sunt posibile pentru tauri în partea de mijloc a anului.

SĂNĂTATE

Previziunile privind sănătatea taurilor nu sunt foarte bune în 2010. Probleme de sănătate ocazionale pot împiedica desfăşurarea vieţii de zi cu zi a taurilor. Plămânii şi stomacul vor da bătăi de cap taurilor în al treilea trimestru al anului. De asemenea, accidente minore îi pot viza pe unii tauri în al treilea trimestru al anului.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/taurus-2010-horoscopes.php)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....