CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni horoscop 2010: Gemeni

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2208 Publicat la data: 2010-02-19 Autor: Saloane.ro

Previziuni horoscop 2010: Gemeni

Dintre toate semnele zodiacale, Gemeni este, probabil, cel mai interesant şi incitant semn zodiacal, cu toate acele caracteristici proprii atât de speciale. Gemenii sunt cei mai activi şi au o personalitate şi un comportament extrem de plăcut. Gemenii adoră să vorbească continuu pe orice subiect. Cu toate acestea, pentru ei fiecare discuţie este specială, întrucât le place să aleagă un subiect interesant pentru toate părţile implicate.

Toţi Gemenii poseda o minte extrem de inovatoare; sunt prea inteligenţi şi intelectuali pentru a participa la discuţii libere şi inutile. Având o bogată imaginaţie şi fiind de încredere, oamenii născuţi sub acest semn pot pune oricând semnul egal între ei şi oricine altcineva. Un geamăn tipic nu poate plictisi! Noul an le oferă acestor nativi posibilitatea de a dobândi tot ce îşi doresc de la viaţă; succes, bani, fericire conjugală, promovarea la locul de muncă sunt câteva dintre beneficiile pe care aceste persoane le vor căpăta în noul an. Noul an le da, de asemenea, o şansă de a recupera pierderile din anul trecut. Cu toate acestea, Gemenii trebuie să nu mai fie atât de iscoditori şi certăreţi dacă vor ca anul acesta să aibe parte de mai mult succes.

CARIERA ŞI BANI

Ca şi multe alte semne zodiacale, şi Gemenii încep noul an cu probleme. Pentru anul 2010 se prevăd probleme la locul de muncă. În primul trimestru, aceştia îşi vor pune întrebări în legătură cu stabilitatea venitului şi posibilităţile de promovare la serviciu. De asemenea, este posibil ca unii dintre colegii tăi de serviciu să te depăşească, rezolvările lor să fie mai bune în legătură cu unele probleme de la serviciu. Este foarte dificil să obţii o mărire de salariu sau o promovare în această parte a anului. Este foarte posibil, de asemenea, să nu poţi obţine acel post mult visat. Cu toate acestea, schimbările vor fi în aer în restul anului, mai ales în ultima parte. Perioada martie - iunie este hotărâtoare pentru avansarea ta în cariera prevăzută pentru sfârşitul anului. A doua parte a anului va fi extrem de productivă şi de satisfăcătoare. Poziţionarea favorabilă a planetelor indica posibilitatea promovării în cariera şi generarea de suficient profit. Viaţa socială la birou este satisfăcătoare în a doua parte a anului. Totuşi, perioada octombrie - noiembrie va fi o scurtă perioadă liniştită.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢA SOCIALĂ

Horoscopul pe anul 2010, indica pentru Gemeni existenţa unor probleme maritale şi de relaţie. Primul trimestru poate reprezenta o perioadă în care Gemenii schimbă brusc modul în care rezolva problemele legate de căsnicie şi familie. Discuţiile libere cu partenerul de cuplu pot duce la probleme în relaţie. Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului, Gemenii vor avea ocazia să repare relaţiile cu cei dragi lor. Relaţia cu copiii vă fi lina. Repararea relaţiilor stricate ar trebui să fie obiectivul principal pentru Gemeni. Aceia care doresc să să căsătorească cu partenerii lor, au ocazia să facă asta la sfârşitul anului.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Predicţiile pentru studenţi, cercetători şi cadre didactice sunt mixte pentru acest an. Ei vor trebui să depună mai mult efort pentru a ajunge la nivelul dorit de succes. Lipsa de concentrare poate duce la eşec. Cu toate acestea, elevii Gemeni au rezultate mai bune când sunt sub un stres imens. Creşterea nivelului de încredere în sine poate ajuta aceste persoane să realizeze ceea ce şi-au dorit, mai ales în ultima partea a anului. Călătoria este posibilă pentru unii elevi, în special cei din domeniile afacerilor externe şi a relaţiilor internaţionale.

SĂNĂTATE

În ciuda tuturor dificultăţilor, Gemenii vor avea parte de o sănătate foarte bună pe tot parcursul anului, exceptând câteva probleme minore şi ocazionale de sănătate. Gemenii se pot confrunta cu unele probleme legate de sistemele nervos şi digestiv. Horoscopul 2010 asigura o sănătate şi o minte mai bună pe tot parcursul anului.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/gemini-2010-horoscopes.ph)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....