CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Berbec

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1813 Publicat la data: 2010-02-19 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Berbec

Berbecul este primul semn al zodiacului. El semnifică energie nelimitată, entuziasm şi spirit aventurier. Curajul este ceva ce îi caracterizează pe toţi berbecii. Nu este de mirare că acest semn este cel mai incitant şi puternic din toate semnele zodiacale. Toţi berbecii sunt dotaţi cu o multitudine de minunate caracteristici precum: încredere în sine, hotărâre, ambiţie şi dăruire.

Unele pentru previziunile 2010 pentru persoanele din zodia berbec sunt foarte încurajatoare, în timp ce altele sunt foarte interesante. Noul an aduce pentru berbeci realizarea tuturor proiectelor care nu s-au concretizat anul trecut. Fiind o zodie ambiţioasă, berbecii au tendinţa de a se aventura în viaţa lor. Poate reacţiona cu hotărâre şi impulsivitate cu scopul de a-şi atinge obiectivele în viaţă. Idei şi planuri noi le vin cu uşurinţă în minte, si le pot executa cu uşurinţă în vederea obţinerii succesului dorit. Berbecul este un expert atât în gândire cât şi în acţiune, este foarte deschis la noi idei şi sugestii, şi este un mare amator de libertate.

CARIERA ŞI BANI
Anul 2010 vine cu noutăţi foarte importante despre promovarea profesională şi dezvoltarea berbecilor. Cu toate acestea, va trebui să aştepte până în al doilea trimestru al acestui an pentru a se bucura de ele. Primele luni ale anului vor fi instabile din punct de vedere financiar din cauza investiţiilor şi a cheltuielilor neaşteptate. Situaţia financiară se va îmbunătăţi considerabil în ultima parte a anului. Perspectivele profesionale pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt bune în primele două trimestre ale anului. Perspectiva găsirii unui nou loc de muncă va fi îngreunată în ianuarie şi februarie din cauza poziţionării nefavorabile a planetelor.

DRAGOSTE ŞI FAMILIE
În ciuda instabilităţii pe plan profesional, cei mai mulţi berbeci găsească consolare în viaţa lor de familie. Relaţiile cu familia se vor îmbunătăţi odată cu stabilizarea situaţiei financiare începând cu al doilea trimestru al anului. În general, viaţa de familie şi în cuplu va fi satisfăcătoare pentru majoritatea berbecilor. Între berbec şi partenerul lui de cuplu se va lega o relaţie puternică. Din punct de vedere social, vă aşteaptă vremuri mai bune în ultima parte a acestui an. Acelor berbeci care sunt necăsătoriţi şi vor să se căsătorească, sfârşitul lunii octombrie şi noiembrie le va fi favorabil. Lunile noiembrie şi decembrie vă aduc un surplus pe plan financiar, ce vă va face să vă doriţi să investiţi banii în renovarea casei.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII
Anul 2010 nu este un an promiţătoare pentru elevi şi studenţi deoarece aceştia nu vor ajunge la performanţe academice decât cu foarte multă dificultate. O îmbunătăţire se va constata totuşi în ultima parte a anului. Studenţii care aspiră să conducă activităţi de cercetare vor trebui să aştepte până la sfârşitul anului pentru că altfel progresul lor ar putea fi foarte lent. Şansele pentru călătorii sunt reduse în prima jumătate a anului, lucru care se va schimba în ultima jumătate a anului.

SĂNĂTATE
Cele mai promiţătoare ştiri pentru berbeci sunt cele referitoare la sănătate. Cei mai mulţi dintre ei vor avea parte de o sănătate foarte buna pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, cei care se confrunta cu probleme la locul de muncă se vor confrunta şi cu unele probleme de sănătate în prima jumătate a anului. Mâncarea bună, exerciţiile fizice şi un spirit echilibrat îi va ajuta pe berbeci să rămână calmi şi în formă pe tot parcursul anului.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/aries-2010-horoscopes.php)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....