CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Rac

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2216 Publicat la data: 2010-02-19 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Rac

Racul este un individ extrem de sensibil şi secretos. Poate să facă din emoţiile şi trăirile sale cel mai mare secret. O persoană născută sub acest semn zodiacal, este mult prea emoţional şi are o conştiinţă bântuită în permanenţă de nostalgia amintirii. Din această cauză, racii sunt prea fragili şi sensibili mental în orice situaţie care cere stabilitate mentală. Cu toate acestea, aceşti oameni sunt extrem de afectuoşi! Pot fi foarte iubitori şi dedicaţi persoanelor pe care le admira.

În natură, racii trăiesc pe malul mării şi a oceanelor care sunt cele mai dinamice locuri de pe pământ. Din cauza mediului în continuă schimbare, racii au capacitatea extraordinară de a se proteja de orice pericol. Anul 2010 poate fi un an special pentru toţi racii. Anul nou vine cu veşti bune şi ocazii speciale, ajutându-vă să vă bucuraţi de însăşi esenţa vieţii.

Din cauza conjuncţiei favorabile Marte - Venus, cei născuţi sub acest semn zodiacal ar putea da semne de hiperactivitate şi energie. Racii vor face un efort să cunoască persoane diferite şi să lege legături de prietenie cu cel puţin o parte dintre ei. Le va reveni încrederea în sine, ceea ce îi va face să fie extrem de ambiţioşi.

CARIERA ŞI BANI

Anul nou aduce lucruri interesante pe plan profesional pentru răci. În ciuda energiei nelimitate şi a entuziasmului de care dau dovadă, racii pot întâmpina greutăţi la serviciu, în special în ultimul trimestru al anului. Primul trimestru al anului poate fi un pic peste medie pentru cei care îşi caută un loc de muncă mai bun. În partea de mijloc a anului pot resimţi o presiune intensă la serviciu. În ultima parte a anului, relaţiile cu superiorii se vor deteriora. Rezultatele obţinute în această parte a anului nu vor fi foarte bune. Partea de mijloc a anului este extrem de favorabilă investiţiilor şi îmbunătăţirii situaţiei financiare. Bancherii şi investitorii se vor bucura de al treilea trimestru al anului, în timp ce racii care îşi doresc o mărire de salariu sau o promovare la serviciu le pot obţine în primul trimestru. În primele şase luni ale anului, racii vor fi mai creativi şi mai inovatori. Anul 2010 va aduce un sentiment de stabilitate persoanelor care aparţin acestui semn zodiacal. În perioada septembrie - octombrie îi veţi vedea cheltuind prea mulţi bani pe lucruri care le sunt inutile. Situaţia financiară este satisfăcătoare şi bună în special în luna decembrie şi în primele luni ale anului 2011.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢA SOCIALĂ

La fel ca şi celelalte zodii, şi racii se vor confrunta cu probleme legate de familie şi cuplu, în special în perioada aprilie - iunie. Cu toate acestea, situaţia se va îmbunătăţi simţitor în a doua parte a anului, în lunile octombrie - decembrie. Relaţiile dintre membrii familiei vor fi în general bune. Persoanele necăsătorite îşi pot întâlni jumătatea în perioada de mijloc a anului, iar unii dintre ei se pot chiar căsători spre sfârşitul anului.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORIE

Elevii, studenţii, cercetătorii şi oamenii de ştiinţă pot avea parte de zile grele în special în perioada aprilie - mai. Studenţilor li se vor părea cursurile mult prea dificile, iar oamenii de ştiinţă vor întâmpina unele greutăţi în studiile lor de cercetare. Foarte multă dăruire şi hotărâre îi vor ajuta pe student să depăşească obstacolele. Călătoriile sunt posibile în special în ultima parte a anului, când elevii şi studenţii pot călători peste hotare pentru continuarea studiilor.

SĂNĂTATE

Din acest punct de vedere, racii vor avea un an lipsit de evenimente. Exceptând câteva probleme minore de sănătate, de o importanţă scăzută, racii se vor bucura de o stare de sănătate ireproşabilă. Totuşi, unii nativi vor avea probleme cu sistemul nervos şi digestiv, în special în lunile iulie - octombrie. În concluzie, noul an va fi în principal lipsit de evenimente, cu toate că unele luni vor fi provocatoare şi interesante.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: http://www.horoscopes-love.eu/cancer-2010-horoscopes.php)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....