CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Distruge rutina!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1539 Publicat la data: 2010-02-16 Autor: Saloane.ro

Distruge rutina!

Rutina nu are ce căuta într-o relaţie. Pentru că, o dată instalată, va fi aproape imposibil de îndepărtat şi va duce uşor, dar sigur la despărţire. Chiar dacă sunteţi de mulţi ani împreună, nu trebuie să ajungeţi în momentul în care să credeţi că nu mai aveţi ce discuta sau ce experimenta.

Dacă îţi iubeşti partenerul, îl vei surprinde mereu cu câte ceva, iar el, la rândul lui, va încerca să facă în aşa fel încât fiecare zi să fie diferită de celelalte. În caz contrar, riscaţi să vă plictisiţi împreună şi, cu timpul, veţi ajunge să nu vă mai suportaţi. E important să ştii că dragostea poate dura până la adânci bătrâneţi, dacă cei doi parteneri se iubesc cu adevărat şi nu privesc micile surprize pe care şi le fac ca pe nişte eforturi. Iată câteva trucuri care îţi vor condimenta relaţia şi îl vor face pe partenerul tău să te iubească mai mult pe zi ce trece.

1. De dimineaţă convinge-l că nu e nevoie să mergeţi la serviciu fiecare cu maşina lui şi oferă-te să-l duci şi să-l aduci. Ai grijă să iei la tine cel mai sexy set de lenjerie intimă şi să-l îmbraci înainte de a pleca de la birou. Asortează-l cu o pereche de ciorapi cu adeziv, iar deasupra nu mai trebuie să-ţi pui decât paltonul sau pardesiul. Înainte să-l anunţi că ai sosit, descheie-ţi toţi nasturii paltonului cu excepţia celor de la mijloc. Cu siguranţă vei aprinde imaginaţia partenerului tău, care în nici un caz nu se aştepta la un asemenea răsfăţ.

2. Ştii la ce oră vine acasă? Pregăteşte-i mâncarea preferată şi îmbracă o rochiţă uşor transparentă. Sau, de ce nu, un costum de asistentă sau orice altceva crezi că l-ar face să uite de foame şi să facă prima oprire în... dormitor.

3. Iubitul tău e plecat într-o delegaţie? Nu-i nimic. Distanţa îl poate face să te dorească şi mai mult. Seara, când tu ajungi acasă, iar el în camera de hotel, e momentul în care vă vedeţi cu ajutorul unui web-cam şi vă spuneţi tot ce v-a supărat sau v-a bucurat peste zi. E o ocazie numai bună să îi oferi un număr de striptease pe care n-o să-l uite niciodată.

4. Peste zi, fiecare are foarte mult de lucru şi abia dacă reuşiţi să schimbaţi două vorbe pe mess? Sună-l în pauza de masă şi oferă-i o partidă de sex prin telefon. Cu siguranţă va număra orele care vă despart...

5. Schimbă-ţi look-ul când se aşteaptă mai puţin, fie că e vorba despre lentile de contact, o coafură nouă sau despre o perucă... blondă. Bărbaţilor le place diversitatea, se ştie.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....