CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Diferenta de varsta într-o relatie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1711 Publicat la data: 2010-02-08 Autor: Saloane.ro

Diferenta de varsta într-o relatie

Ne mândrim că suntem mult mai liberi în gândire decât acum 10 sau 20 de ani, dar oare chiar aşa să fie? În momentul în care o domnişoară iese în oraş cu un bărbat mult mai în vârstă ca ea, oriunde ar merge, oricât de rafinată şi civilizată s-ar vrea compania, mereu se vor isca bârfe şi suspiciuni. Diferenţa de vârstă dintre parteneri este chiar o problemă, sau, mai degrabă, este o problemă a celor din jur?

Mulţi dintre noi au auzit, sunt sigură, în diferite ocazii celebra remarcă un pic romantică „dragoste nu are vârsta”. Dar, lăsând la parte romantismul, şi gândind la rece, ajungem la concluzia că poate dragostea chiar are vârsta. Însuşi cuvântul „diferenţa” are o conotaţie relativ sumbră: indică multe obstacole.

În primul rând, aveţi de îndepărtat complexele fizice pentru că e clar că acestea vor apărea mai devreme sau mai târziu la partenerul mai în vârstă. În al doilea rând veţi avea de trecut peste diferenţe de mentalitate datorate diferenţelor de generaţie, diferitele aşteptări de la viaţă şi planuri de viitor. Şi de parcă asta nu te-ar ţine suficient de ocupată, trebuie să mai înduri şi preconcepţiile sociale şi suspiciunile familiei şi a prietenilor. În urma studiilor efectuate, psihologii au ajuns la concluzia că femeile care se implica în relaţii cu bărbaţi mult mai în vârstă decât ele au fost lipsite în copilărie de dragostea tatălui (tată inexistent sau prea autoritar). Bărbaţii pe de altă parte nu sunt chiar atât de romantici, ei vor doar să se simtă atrăgători din nou.

Pentru ca o relaţie de acest gen să meargă, cercetătorii spun că o comunicare eficientă şi o capacitate crescută de a face compromisuri este cheia: comunicare pentru a pune cap la cap experienţa unuia şi visurile copilăreşti ale celuilalt, şi compromis pentru că acest lucru să fie posibil. O relaţie sortită eşecului este aceea în care partenerul mai în vârstă încearcă să-i impună celuilalt viziunea sa asupra vieţii.

În cazul în care eşti implicată într-o relaţie de acest gen lucrul cel mai bun pe care poţi să-l faci este să nu pleci urechea la comentariile răutăcioase. Trebuie să fii conştientă că le vei auzi al tot pasul dar nu trebuie să le pui la suflet. Câte râuri de tuş nu au curs în presă la începuturile relaţiei dintre Monica şi Irinel Columbeanu? Şi uite că ei sunt tot împreună, şi au şi o fetiţă superbă. Importantă este încrederea ta în partenerul tău şi în iubirea voastră. Nimic nu vă va ajuta mai mult în momentele grele decât încrederea în voi înşivă şi speranţa că veţi trece cu bine peste toate obstacolele.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....