CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Moda / Tendinţele modei în materie de bijuterii primăvară/vară 2010

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1529 Publicat la data: 2010-02-02 Autor: Saloane.ro

Tendinţele modei în materie de bijuterii primăvară/vară 2010

Femeile sunt cunoscute drept mari iubitoare de frumos şi luxos. Prin urmare, în afară de clasicele haine şi pantofi, ele adoră să cumpere (sau şi mai bine să primească) bijuterii.

Acestea fiind spuse, m-am gandit să vă prezint tendinţele modei în materie de bijuterii pentru sezonul primăvară/vară 2010. În luna ianuarie a avut loc la Paris, în Parcul Expoziţiilor de la Poarta Versailles, o expoziţie de bijuterii Eclat de Mode. Eclat de Mode este o expoziţie de bijuterii rezervată profesioniştilor şi jurnaliştilor, expoziţie care are loc, ca si Fashion Week, de două ori pe an şi care prezintă colecţiile de bijuterii primăvară/ vară şi toamnă / iarnă.

Prezentarea cuprinde cinci teme :

- Fantezie, creatori şi Haute Couture;
- Obiecte din aur şi argint, obiecte placate cu aur şi ceasuri;
- Accesorii la modă - Elemente (materii prime şi instrumente pentru realizarea bijuteriilor);
- Selecţie a celor mai tineri creatori de bijuterii.

La pavilionul japonez, Hiroko Nishizawa creatoarea mărcii Accent, prezintă colectia 2010 intitulată Gemma, o colectie reusită şi proaspătă ca un covor de iarbă care te îmbie să mergi cu picioarele goale. Colecţia realizată de Nakayama Etsuko (Silver Bulue) surprinde prin delicateţea formei şi a culorii care te face sa te intrebi: câte dintre aceste bijuterii merită să fie purtate şi câte ar trebui să stea în muzee şi să fie doar admirate?

Colectia de inele a lui Yuki Makiko (J’aime Koubo) este extraordinară şi surprinzătoare prin formă şi culoare. Extraordinară este forma atipica a inelelor si te face sa te întrebi dacă este posibil să le porţi fără să te jeneze, şi surprinzătoare pentru că, dacă ai curajul să le probezi, constaţi ca sunt nu doar foarte originale, ci şi comfortabile. Ultima oprire la pavilionul japonez o facem la standul brandului Sky Artworks care cuprinde cercei, inele şi coliere.

Particularitatea cerceilor niponi este că nu e necesar ca urechile să fie găurite. Taolei, marca americană cu consonanţe asiatice („tao” este un cuvânt chinezesc foarte dificil de tradus din cauza multitudinii de sensuri pe care le poate avea) are o colectie bogată şi sofisticată în simplitatea sa. Modelele sunt create în aşa fel încât scot în evidenţă frumuseţea şi delicateţea pietrelor naturale. Europa a fost reprezentată de Spark - Crystal Jewerly. Pentru cunoscatori, Spark lucreaza cu cristale Swarovski înca din 2004. Având un design inovator, marca poloneză poate avea un viitor frumos în faţa ei. Marea Britanie este reprezentată cu cinste pe podiumul Cream de la primul etaj al l’Eclat de Mode de Tina Lilienthal cu o frumoasă colecţie de pandantive. Din pacate este imposibilă achiziţionarea de bijuterii expuse în cadrul expoziţiei.

Tot pe platforma Cream poate fi admirată colecţia spaniolă Chicadecanela (în traducere „fata de scorţisoară”) care cuprinde accesorii micuţe lucrate manual de o excepţională originalitate. Am pastrat pentru încheiere ce este mai frumos: marca franceză Just J. Pentru cei familiarizaţi cu brandul Just J., le reamintesc că acest brand este recunoscut prin pandantivele sale care pot fi purtate clasic la gât sau ca brătară, încolăcite în jurul încheieturii mâinii sau a gleznei. Fiecare pandantiv are o semnificaţie şi poate fi ales în funcţie de personalitatea celei căreia îi este destinat: dragoste, bucurie, pace interioară. În speranţa că v-a plăcut călătoria prin salonul Eclat de Mode, vă doresc să aveţi şansa de a vedea pe viu aceste minunate bijuterii neconvenţionale.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....