CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / 10 secrete pentru un par superb

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4762 Publicat la data: 2010-02-02 Autor: Saloane.ro

10 secrete pentru un par superb

Părul este una din armele de seducţie ale femeilor. Cu cât este mai mătăsos, suplu şi îngrijit, cu atât vă face sa fiţi mai trăgătoare. Principalul dumneavoastră inamic este vremea! Indiferent ca este vară sau iarnă, atât soarele cât şi frigul vă afectează părul. Trebuie să faceţi ceva pentru a-i reda supleţea şi sănătatea.

Noi va oferim câteva sfaturi ce te vor ajuta să ai un par irezistibil!

1. Dacă părul dumneavoastră este lipsit de luciu şi de supleţe trebuie să aplicaţi o mască pentru păr uscat. Apoi clătiţi părul cu apă în care puneţi câteva picături de oţet. La urmă clătiţi cu un jet de apă rece. Aşa veţi reda părului strălucirea şi supletea care îi lipseşte.

2. Aplicarea unui şampon colorant sau a unei vopsele de păr pentru a împrospăta culoarea. Pentru a preveni uscarea părului, după vopsire spălaţi-va pe cap cu un şampon pentru păr vopsit. Acesta va restabili echilibrul firului de păr şi îi va fixa culoarea. Nu uitaţi să aplicaţi balsam după fiecare spălare şi măcar o dată pe săptămână o mască (de preferat cu placentă), având grijă să evitaţi rădăcina părului şi să insistaţi la vârfuri. Balsamul trebuie întotdeauna clatit! Altfel el acţionează negativ asupra firului de păr, sufocându-l.

3. Redarea tonusului. Dacă părul dumneavoastră este lipsit de volum, folosiţi un şampon bogat în proteine. Apoi aplicati un produs de îngrijire a părului care să nu necesite clătire şi o spumă de păr care să vă ajute să daţi părului forma pe care o doriţi.

4. Pentru părul care este supus repetat la caldură excesivă (placă de îndreptat, încreţit artificial). Din cauza căldurii excesive, părul devine uscat şi dificil de pieptănat şi de aranjat. De aceea este necesar să: folosiţi măşti hidratante cu vitamina E sau ulei de avocado pentru a hidrata părul, să uscaţi părul după baie frecându-l bine cu un prosop pentru o uscare naturală, să umeziţi părul în fiecare dimineaţa cu un jet de apă termala.

5. Rehidratare. Dacă părul este aspru la atingere şi firul a devenit lipsit de luciu şi se rupe foarte uşor este cazul să: folosiţi un şampon pentru păr uscat îmbogaţit cu ulei de jojoba şi de avocado, să aplicaţi o mască nutritivă cel puţin o dată pe saptămână pe părul spălat şi şters (dacă e prea ud apa acţionează ca o barieră împiedicând substanţa activă să acţioneze).

6. Ce produse de styling e bine să folosiţi? Spuma dă părului moale şi ondulat volum şi supleţe. Aplicaţi cu ajutorul unui pieptene o cantitate de spumă de mărimea unei mandarine de la rădăcină până la vârf pe părul umed. Fixativul de păr menţine supleţea unei coafuri făcute cu ajutorul spumei de păr sau a gelului. Părul trebuie fixat cât mai puţin pentru ca fixativul să fie înlăturat la primul periat.

7. Alegerea corectă a şamponului. Şamponul „normal” este mai puţin agresiv. Va fi folosit la spălări frecvente a părului (de mai mult de 3 ori pe săptămână) fără a produce iritaţii. Şamponul „tratament” are proprietăţi specifice pentru tratarea unei anomalii a scalpului. El are aditivi specifici pentru diverse tipuri de păr: uscat, vopsit sau creţ. După prima şamponare se repetă operaţia, lăsând şamponul câteva minute pe păr pentru ca substanţele active să acţioneze. El se foloseşte de două, maxim trei ori pe săptămână. Şamponul 2 în 1 (care cuprinde şi balsam): este bine să folosiţi acest şampon doar în cazul în care sunteţi în criză de timp şi e absolut necesar să vă spălaţi părul pentru că nici spălat nu va fi foarte bine şi cu atât mai puţin hrănit. Dacă îl folosiţi, aveţi grijă să clătiţi bine părul cu multă apă.

8. Căderea părului. Dacă aveti probleme cu căderea părului, va trebui să faceţi timp de câteva luni o cură cu produse nutritive care să completeze deficitul de zinc şi fier pentru creştere, vitamina B pentru revigorare şi aminoacizi sulfuraţi pentru creşterea diametrului capilarelor. Faceţi de două ori pe an (timp de 3 - 4 luni) o cură cu vitamine.

9. O privire obiectivă asupra părului dumneavoastră. Evitaţi să vă modificaţi foarte des culoarea părului, urmărind moda sau ascultând orbeşte părerile stiliştilor. Dacă doriţi să aveţi un păr frumos cât mai mult timp, încercaţi să îl protejaţi de agresiuni inutile şi să interveniţi brutal cu decolorari doar când acest lucru este absolut necesar.

10. Rariţi vizitele la salon. Aşa cum am mai spus, nu agresaţi părul inutil. Nu este absolut necesar ca în fiecare zi să aveţi părul complet coafat şi aranjat!

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....