CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Cum sa-ti alegi cariera perfecta

Rating:2Voturi: 1 Vizualizari: 4759 Publicat la data: 2010-02-02 Autor: Saloane.ro

Cum sa-ti alegi cariera perfecta

Alegerea unei cariere este un proces important pentru fiecare dintre noi - „proces” pentru că nu se întâmplă să te „izbeşti” de cariera pe care o doreşti într-o zi, o săptămână sau o lună. Este un proces elaborat, ce începe la unii imediat ce îşi dau seama că asemenea lui mami şi tati, într-o zi şi ei la randul lor vor trebui să meargă la serviciu; la alţii acest proces începe cu alegerea unei facultăţi potrivite pentru ce îşi doresc în viaţă, facultate ce le va oferi informaţiile necesare pentru a pune bazele carierei visate.

Alteori, ţi se poate întâmpla când te afli pentru prima dată în faţa unui site de recrutare şi nu ştii la ce anunţuri să aplici. În oricare dintre aceste situaţii te afli, ai nevoie doar de răbdare, perseverenţă şi timp în căutarea ta pentru job-ul ideal. Ca în orice decizie, există şi aici riscul ca ceva să nu meargă cum trebuie. Te poţi trezi cu un job ce îţi va satisface toate nevoile financiare, dar nu şi pe cele emoţionale. Astfel, vei ajunge să mergi la „scârbici” zi de zi, să repeţi mecanic aceleaşi acţiuni, să nu-ţi mai doreşti să acumulezi noi cunoştinţe şi să te perfecţionezi.

Sufletul şi salariul nu sunt întotdeauna cei mai buni prieteni. Desigur toţi visăm la un job care să ne satisfacă sufleteşte, să ne asigure un nivel de trai cât mai ridicat şi care să nu ne streseze atât de tare încât se ne omoare cu zile. Pentru fiecare dintre aceste motive este necesar să-ţi găseşti cariera care ţi se potriveşte ca o mănuşă. Ca să te trezeşti dimineaţa cu zâmbetul pe buze, nu morocănoasă de parcă începe o nouă zi de tortură. Ca să îţi doreşti să fii cel mai bun în domeniul ales, nu să te complaci în cunoştinţele acumulate până la un anumit punct. Cum ar trebui sa procedezi ca să-ti găseşti cariera ideală? Aş înclina să spun că nu există o reţetă care să se potrivească la toată lumea. Desigur poţi încerca să faci teste de carieră pe internet, dacă eşti de părere că un tip de formulă aproape matematică poate decide pentru tine mai bine decât o poţi face tu. În acest caz, o simplă căutare pe unul din multele motoare de căutare online ce va avea ca rezultat milioane de site-uri îţi va rezolva problema. Asta în cazul în care, făcând teste pe mai multe site-uri, constaţi că rezultatele sunt măcar în aceasi arie şi nu contradictorii.

Unii ţi-ar putea spune că o carte îţi poate oferi răspunsul la orice problemă. Se prea poate sa fie adevărat. În ultimul timp cărţile despre cariera au început să împânzească rafturile bibliotecilor şi librăriilor, şi sunt nelipsite de pe listele de cărţi ale editurilor. Poţi încerca să le citeşti, dar să îţi păstrezi în acelaşi timp capul pe umeri. Dacă în una dintre ele, autorul în urma unei deducţii cât se poate de logice, ajunge la concluzia că cel mai bine pentru tine ar fi să fii astronaut, şi ţie ţi se face rău numai când urci cu liftul până la etajul 10, ar fi indicat să o laşi şi să treci la alta.

Concluzia? Nu există o listă de cărţi care să îţi ofere cheia succesului. Cărţile pe această temă îţi pot oferi noi perspective şi te ajută să afli lucruri noi despre ceilalţi pe care să le poţi aplica mai apoi la tine. Să ştii să îţi organizezi timpul sau să faci faţă unei crize la birou, nu cred că este ceva ce ar putea face rău cuiva. Alţii îţi pot spune că singurul lucru care stă la baza unei cariere de succes este o experienţă de muncă cât mai diversificată. Acest lucru te va ajuta să te cunoşti pe tine însăţi, să îţi cunoşti potenţialul, defectele dar şi calităţile.

Odată obtinut un job, oricare ar fi el, cel mai important lucru este să treci prin toate etapele, să avansezi ierarhic încet, dar sigur. Astfel vei căpăta experienţă şi încrederea în propriile forţe va creşte. În plus, toate obstacolele întâlnite te vor ajuta să înveţi să vezi „partea plina a paharului” şi sa îţi asumi responsabilitatea. Asumarea responsabilităţii le va arăta celor de lângă tine că eşti o persoană capabilă şi de încredere: vei face o impresie bună! În final, concluzia este că secretul unei cariere de succes este o viaţă ordonată şi împlinita pe plan personal. Un program bine stabilit te va ajuta mereu să faci faţă tuturor solicitărilor dar să ai timp şi pentru tine.

Nu uita să profiţi la maxim de timpul tău liber pentru a scăpa de stresul acumulat în timpul serviciului. Şi nu uitaţi: cel mai bun lucru pe care îl puteţi face în cazul în care vă doriţi o carieră înfloritoare este să luptaţi pentru ea! O persoană cu o cariera de succes are o viaţă de succes, urcă mai uşor pe scara socială şi se bucură de respectul celor din jur. Poate nu există o carieră pefecta, aşa cum nimic din lume nu este perfect, dar fiecare dintre noi trebuie să-şi folosească resursele la maxim pentru a avea o carieră aproape perfectă!

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....