CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Exista prietenie intre un barbat si o femeie?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1820 Publicat la data: 2010-02-02 Autor: Saloane.ro

Exista prietenie intre un barbat si o femeie?

Fiecare dintre noi are un prieten de suflet. De multe ori, este vorba despre persoane de sex opus. Ni se pare că ei ne înţeleg cel mai bine, că ne dau sfaturi excelente şi, cel mai important, nu ne judecă. Însă este aceasta o relaţie de prietenie? Sau pur şi simplu o legătură specială între doi oameni dintre care cel puţin unul are şi gânduri de natură sexuală? Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o prietenie sinceră şi dezinteresată sau cu o încercare continuă de a-l cuceri pe prietenul/prietena respectiv/respectivă?

Cei mai mulţi înclină spre a doua variantă. Şi au argumente solide. E lucru ştiut faptul că atunci când cunoşti pe cineva îţi faci o părere în funcţie de modul în care arată persoana cu pricina. Ne place sau nu, fizicul este important iar prima impresie – foarte greu de schimbat. Ori îţi place, ori nu îţi place cineva. Există doar alb şi negru, fără pic de gri în aceste situaţii. Iar dacă îţi place o anumită persoană din punct de vedere fizic, e evident că este vorba despre atracţie de natură sexuală. Şi de aici pornesc tatonările, iar cei doi fie se îndrăgostesc unul de altul, fie sentimentele nu sunt reciproce şi apare o relaţie de strânsă prietenie, dar din care cel puţin unul dintre cei implicaţi iese uşor şifonat. Nu de alta, dar nu e uşor să auzi cu cine s-a culcat sau cu cine ar vrea să se combine femeia/bărbatul pe care o/îl iubeşti în tăcere.

Cum spuneam, părerile sunt împărţite atunci când vine vorba despre prietenia dintre un bărbat şi o femeie. Reprezentanţii celor două sexe au concepţii diametral opuse când vine vorba de aşa ceva. Iar dacă bărbaţii recunosc că sunt tentaţi, înntr-o proporţie covârşitoare, să treacă la un alt nivel al relaţiei pe care o au cu cea mai bună prietenă, femeile sunt convinse de existenţa unei prietenii sincere între urmaşii Evei şi cei ai lui Adam. Chiar şi atunci când el şi ea, altfel prieteni foarte buni, se simt atraşi unul de celălalt, femeile stau să se gândească mult şi bine înainte să facă următorul pas. Nu vor să piardă un prieten bun pentru o aventură de câteva nopţi sau pentru o relaţie care nu are şanse de reuşită.

În aceste condiţii ce ar trebui să faci atunci când eşti îndrăgostit lulea de cel/cea mai bun prieten/prietenă al/a tău/ta? Să aştepţi şi să speri că îţi va trece sau să îi spui adevărul şi să rişti să îl/o pierzi definitiv? Fără doar şi poate, prima variantă nu prezintă riscuri, dar nici satisfacţii, în timp ce a doua îţi poate aduce fie o mare bucurie, fie o mare durere. Dar cel puţin clarifici situaţia o dată pentru totdeauna.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....