CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Prepara-ti singura produsele cosmetice!

Rating:4Voturi: 1 Vizualizari: 1483 Publicat la data: 2010-01-25 Autor: Saloane.ro

Prepara-ti singura produsele cosmetice!

Tratamentele de înfrumuseţare nu trebuie să coste o avere. În bucătărie găseşti toate ingredientele necesare preparării produselor cosmetice de care ai nevoie. Unde mai pui că împuşti trei iepuri deodată: economiseşti bani, eviţi chimicalele pe care le conţin mai toate produsele care se găsesc în magazine şi eşti „verde”.

Cele mai importante ingrediente

Te-ai hotărât? Deschide frigiderul şi scoate cele trei produse de bază. Mierea, ovăzul şi ouăle pot fi combinate cu o mulţime de alte ingrediente, astfel încât să obţinem produse naturale pentru îngrijirea părului şi a pielii.

Mierea poate hidrata

Mierea are beneficii multiple. Apa, carbohidraţii, mineralele, vitaminele şi antioxidanţii pe care îi conţine fac ca mierea să fie cea mai bună alegere atât pentru hidratarea pielii, cât şi a părului. Ai pielea uscată? Mierea este “medicamentul” ideal. Toarnă o cantitate suficientă în cada plină cu apă fierbinte şi lasă-ţi corpul să fie răsfăţat. Pentru ca pielea ta să fie şi mai catifelată adaugă un pic de lapte praf. Ai ieşit din cadă? E timpul pentru o mască răcoritoare care va conferi fermitate pielii tale şi o va purifica în acelaşi timp. Prepară un amestec din miere, ouă şi iaurt şi aplică-l din belşug pe tot corpul.Ai părul uscat şi deteriorat? Adaugă un strop de ulei de măsline la amestecul din miere, ouă şi iaurt şi tranformă masca în balsam de păr.

Ovăzul îndepărtează celulele moarte

Ovăzul este un excelent exfoliant natural, care ajută la hidratarea pielii uscate, dar are şi efect calmant asupra iritaţiilor sau a senzaţiilor de mâncărime. În plus, pielea se va regenera mai uşor şi va fi tonifiată datorită beta-glucan-ului conţinut de ovăz. Aşadar, iată un ingredient care nu trebuie să lipsească sub nicio formă din produsele de curăţare. Nu trebuie decât să-l amesteci cu apă şi lapte praf sau drojdie de bere şi obţii un demachiant perfect. Ai stat prea mult la soare şi ai arsuri sau te-au muşcat ţânţarii? Adaugă în apa călduţă din cadă făină de ovăz şi pielea ta se va calma ca prin minune.

Ouăle curăţă şi întăresc firul de păr

Oul este, de asemenea, un ingredient de bază în prepararea cosmeticelor de casă, fie că e vorba de exfoliant, mască sau balsam de păr. Mai exact, albuşul de ou conţine o substanţă numită lysozyme, care îndepărtează bacteriile, curăţând astfel pielea în profunzime. Astfel, măşţile făcute din albuş de ou şi miere te pot ajuta să scapi de punctele negre şi să ai o piele catifelată, hidratată şi fermă. Pe de altă parte, ouăle conţin multe proteine, iar dacă le vei folosi la prepararea şamponului şi balsamului, acestea vor conferi volum părului şi îl vor întări.

Strânge ingredientele necesare şi… experimentează!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale faptului că îţi prepari singură produsele cosmetice este numărul foarte mare de combinaţii pe care le poţi face cu ingredientele pe care le ai la dispoziţie. Adaugă fructe şi legume la produsele de bază şi lasă-ţi creativitatea să lucreze în favoarea ta! Pune-ţi castraveţi sau cartofi pe pleoape, maioneză în păr, sau amestecă albuşul de ou cu suc de lămâie ca să obţii loţiune tonică… Posibilităţile sunt nelimitate, iar efectele – garantate!

Articol preluat, tradus si adaptat de Andreea Gladcov de pe www.freebeautytips.org

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....