CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Moda / Ti-ai gasit stilul care te pune in valoare?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2125 Publicat la data: 2010-01-25 Autor: Saloane.ro

Ti-ai gasit stilul care te pune in valoare?

Vrei să ieşi din anonimat? Vrei să fii unică şi stilată? Vrei să poţi opri orice bărbat dintr.o singură privire? Vrei ca ţinutele tale să fie admirate şi… invidiate? Ai nevoie, în primul rând, de timp. Trebuie să te redescoperi.

Tendinţele modei se schimbă de la un an la altul, dar baza rămâne aceeaşi. Nu e uşor să fii în pas cu moda când există atâtea şi atâtea stiluri, culori şi materiale.Varietatea creşte şansele să greşeşti atunci când încerci să găseşti o ţinută care să te reprezinte.

Găsirea unui stil propriu, care să ţi se potrivească şi să fie de bun gust, în acelaşi timp, e treabă dificilă. Însă nu e imposibil. Trebuie să te pui la curent cu ceea ce se poartă şi să experimentezi. Atenţie, însă! O ţinută fabuloasă pe care ai văzut-o în vitrina unui magazin nu va arăta la fel dacă o îmbraci. Nu trebuie să porţi tot ce e la modă ca să fii trendy, mai important este să fii unică, dar în acelaşi timp în tendinţe, căci în acest fel vei ieşi în evidenţă. Încearcă să respecţi etapele următoare, propuse de Becomegorgeous.com:

Informează-te în legătură cu noile tendinţe şi ia aminte la felul în care sunt combinate piesele din diferite colecţii. Vei învăţa tehnicile de bază şi vei fi capabilă să creezi ţinute de excepţie.

Încearcă să cumperi numai acele piese vestimentare la modă care te reprezintă. Nu încerca să copiezi stilul prietenilor, doar pentru că ei ştiu să se îmbrace. Acordă atenţie felului în care arată ţinuta ta în ansamblu şi, odată ce ai făcut o alegere, fii convinsă că mai bine de atât nu se putea.

Încearcă stiluri diferite, pentru a-l descoperi pe cel care ţi se potriveşte. Vei putea vedea ceea ce îţi place şi ceea ce nu îţi place. Există anumite persoane cărora le plac stiluri foarte diferite şi totuşi reuşesc să le îmbine, iar ţinutele lor sunt extraordinare. Secretul stă în faptul că se simt nemaipomenit când se îmbracă în acest fel şi capătă n plus de încredere în sine.

Trebuie să fii conştientă de importanţa accesoriilor şi să le găseşti pe cele care ţi se potrivesc şi care îţi completează ţinuta. Brăţările, colierele, poşetele, pantofii, cerceii, broşele, pălăriile, ocelarii de soare sunt accesorii disponibile într-o mulţime de stiluri şi pot ridica sau strica o ţinută.

Nu uita că machiajul şi coafura fac şi ele parte din modă. Nicio ţinută nu va arăta bine dacă părul nu a fost aranjat aşa cum trebuia sau dacă ai folosit culorile greşite pentru a-ţi scoate ochii în evidenţă.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....