CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Ingrijirea tenului pe timpul iernii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1475 Publicat la data: 2010-01-19 Autor: Saloane.ro

Ingrijirea tenului pe timpul iernii

            Ingrijirea tenului pe timpul iernii


Chiar daca zilele calduroase au devenit o simpla amintire, nu trebuie sa uiti de sticluta de apa . Si in timpul iernii trebuie sa bei o cantitate suficienta de apa. Pielea se deshidrateaza mult mai usor si nicio crema din lume nu va avea rezultate daca tu refuzi sa bei apa (a nu se citi sucuri, cafea, ceaiuri indulcite).

Deshidratarea tenului poate fi combatuta cu ajutorul unei diete bogate in acizi grasi omega-3, substante pe care organismul le poate asimila din alimentele pe baza de peste. Acesti acizi au capacitatea de a atenua inflamarea celulelor si joaca un rol important in consolidarea stratului de lipide, cel care ajuta pielea sa absoarba si sa mentina uleiurile naturale.


2. Foloseste creme cu factor protectie solara!

Razele soarelui sunt la fel de periculoase si cand mercurul din termometru scade. Intr-adevar, razele ultraviolete au o actiune mai slaba iarna, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renuntati la protectia impotriva lor. Motivul? Reflectarea luminii poate crea raze UVB (cele care ard) mai scurte, care sunt cu pana la 80 la suta mai intense. In schimb, nivelul de raze UVA - cele din cauza carora apar ridurile - ramane constant tot timpul anului.

Concluzia ar fi ca, indiferent de anotimp sau de mediul in care traiti, este indicat sa aplicati in fiecare zi o crema cu factor de protectie ridicat (cu valoare cel putin 30). Gradul de protectie trebuie sa fie mai mare atunci cand avem parte de zapada si "soare cu dinti".


3. Creme mai grase

Tenul este deshidratat, se usuca, straturile superficiale se exfoliaza mai repede, iar fata este expusa la toate fenomenele meteorologice oferite in dar de sezonul friguros. Ai nevoie de creme mai grase decat de obicei, mai ales daca ai tenul uscat. Procentul de uleiuri continut de crema ta trebuie sa fie marit, in defavoarea celui de apa. Chiar daca o crema cu o concentratie mai mare de apa se aplica mai usor si este mai confortabila, in timpul sezonului racoros alege hidratarea naturala, marind consumul de apa. Imagineaza-ti cum ar fi sa iesi pe frig cu fata uda si apoi gandeste-te din nou inainte sa aplici crema ta hidratanta bazata pe o cantitate mare de apa.

Daca vrei sa folosesti si iarna crema ta obisnuita de zi, iti sugeram sa te dai inainte cu un ser hidratant. Serurile au o textura foarte fina, deci nu vor afecta in nici un caz consistenta cremei si, in plus, se absorb foarte bine in piele. Alege un ser cu acid hialuronic, care hidrateaza celulele prin absorbtia apei. Daca ai tenul foarte uscat, poti completa ritualul de ingrijire prin aplicarea unei creme de noapte bogate in glicerina, pentru a evita deshidratarea in timpul somnului - momentul cand pielea este foarte vulnerabila.
 

Articol preluat de pe www.avantaje.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....