CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Esti sigura ca vrei sa iti dai demisia?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1605 Publicat la data: 2009-10-27 Autor: Saloane.ro

Esti sigura ca vrei sa iti dai demisia?

Permanenta ambitie si pretentiile de la noi nu primesc o valenta negativa, dimpotriva, ele ne ajuta pe de o parte sa supravietuim, iar pe de alta parte, sa cautam mereu lucruri noi si sa avem asteptari mai mari de la capacitatea noastra de a indeplini anumite sarcini.

Insa, inainte de a te hotara sa iti parasesti actualul job, gandeste-te de doua sau chiar de mai multe ori inainte. Este posibil sa iti schimbi radical parerea, cel putin pentru o anumita perioada de timp.

Un job = stabilitate

Atunci cand ai un job, ai o activitate zilnica asigurata. Stii cam ce iti poti achizitiona luna aceasta, iti faci planuri, iti organizezi timpul intr-un anumit fel. Te simti o persoana implinita prin simplul fapt ca ai un job. In plus, ai observat cu siguranta ca si la intalnirile cu prietenii sau cunoscutii, cei mai multi te intreaba cu ce te ocupi. Te vei simti in centrul atentiei povestindu-le cum se petrec lucrurile la locul tau de munca, fie ca le povestesti lucruri placute, fie ca le impartasesti nemultumirile tale.

Un job iti confera inainte de toate stabilitate. Nu stii pentru cat timp, insa deocamdata situatia se afla sub control si acest lucru

te ajuta sa dormi linistita.

Un job = motivatie

Chiar daca ai un job stresant, monoton sau din afara sferei tale de interes, el reuseste sa te motiveze in diverse moduri. Fie te determina sa lupti pentru o functie mai inalta, fie sa fii cel mai bun angajat de acolo, sa fii remarcat si sa primesti o remuneratie mai consistenta, fie sa iti doresti cu atat mai mult un job mai bun.

In plus, un job te motiveaza si in viata de zi cu zi. Te tine mereu in priza si te ajuta sa pretuiesti mai mult timpul liber.

Un job = aparitia unui alt job

Chiar daca suna ca un cliseu, un job iti poate aduce mai usor un alt job. Angajatorii sunt mai dispusi sa
caute
si sa angajeze o persoana care deja ocupa un alt loc de munca. Explicatia poate consta in faptul ca, atat timp cat o firma te tine pe un post anume, inseamna ca esti un angajat cat de cat important.

Cel care isi cauta un job fara sa lucreze in alta parte poate parea putin neajutorat, putin disperat si chiar putin incompetent... Vei fi intrebata de ce ai plecat de la fostul loc de munca, de cand nu mai lucrezi, iar o perioada mare de timp poate fi privita cu scepticism de eventualul angajator.

Un job = evitarea unei oferte nepotrivite

Atat timp cat ocupi un post, poti selecta linistita din diferitele oferte care iti ies in cale. Lipsa unui job te poate determina sa accepti aproape orice, fie din cauza banilor, fie din nevoia de a avea pur si simplu un job, care iti va oferi, macar partial, avantajele descrise mai sus.

Insa, in momentul in care te simti sigura pe tine si stii ca ai tot timpul din lume si ca iti poti permite sa alegi, cautarea ta va fi mult mai selectiva calitativ. Sansele sa faci o alegere proasta scad considerabil, iar noul job va fi, de cele mai multe ori, unul mult mai bun decat cel anterior.


www. stilfeminin.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....