CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Prioritate de gradul 0: Hidratarea!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2780 Publicat la data: 2009-10-23 Autor: Saloane.ro

Prioritate de gradul 0: Hidratarea!

Apara-ti tenul de frig - Cu gerul nu-i de glumit!

Pe timp de iarna, mai mult ca oricand, pielea ta e pusa la grea incercare: fiind expusa la ger, vant, aerul uscat din incaperi, riscul de deshidratare e maxim. Dar daca iti iei masuri de siguranta poti sa te gandesti linistita la vacanta, sporturi de sezon sau la o banala plimbare.

Demachiaza-te cu blandete!

  • Pentru demachiere, alege o crema sau o lotiune mai concentrata, deoarece folosirea apei (mai ales a celei fierbinti) si a sapunului, pe timp de iarna, poate duce la deshidratarea pielii. Acestea sunt destul de aspre si pot lipsi pielea de factorul natural de hidratare, cauzand descuamarea.
  • Daca preferi o formula mai consistenta, incearca Rich Results Hydrating Cleanser de la Estee Lauder sau Orchid Cleansing Milk de la The Body Shop. Poti alege un lapte demachiant hidratant, cum ar fi cel de la Galenic sau Plenitude Hydra- Confort de la L'Oreal.
  • Daca iti doresti o demachiere revigoranta, ideala este o lotiune 2 in 1- demachiant si tonic -, cum ar fi Nivea Visage sau One- Step Facial Cleanser de la Clarins, cu extract de portocale.

Pentru ochii tai... ingrijire delicate

Daca de obicei nu folosesti un gel sau o crema pentru ochi, acum este momentul sa o faci. Pielea din jurul ochilor este mai sensibila, se usuca, se irita destul de usor si devine fragila. Incearca Plenitude Revitalift Yeux de la L’Oreal sau Aqua Milk Absolute Moisture Eye Cream de la Lancaster. Pentru demachiere, poti folosi Eye Make Up Remover de la Margaret Astor sau Extremely Gentle Eye Makeup Remover de la Clinique.

Primul pas - crema hidratanta

O piele deshidratata este uscata, fragila si lipsita de stralucire, devenind un teren sigur pentru aparitia ridurilor. Daca vrei ca tenul tau sa aiba un aspect sanatos, stralucitor si suplu, trebuie sa iei atitudine. Cum? Cu ajutorul unei creme hidratante, care este prima bariera impotriva deshidratarii cauzate de ger sau de aerul uscat din incaperi.

  • Poti folosi Moisture Quenching Hydra- Balance de la Clarins, pentru a mentine un nivel optim de hidratare a pielii sau 100% Time Release Moisturiser de la Estee Lauder, care reda prospetimea si stralucirea tenului.
  • Cu o formula bogata in minerale si vitamine, Plenitude Hydrafresh de la L’Oreal este foarte placuta pe piele si nu lasa tenul gras.
  • Skin Defensives Moisture Cream de la The Body Shop contine extracte naturale care ajuta la protejarea tenului impotriva factorilor de mediu, cum ar fi incalzirea centrala sau fumul de tigara.
  • Daca ai un ten uscat, poti folosi Aquamilk Absolute Moisture Cream de la Lancaster, cu proteine din lapte.
  • Pentru impatimitele sporturilor de iarna, Weather Everything SPF 15 de la Clinique protejeaza tenul expus la conditii extreme de mediu.
  • Tenul foarte uscat si obosit are nevoie de o crema cu proprietati anti-stres, cum ar fi Hydra Zen de la Lancome.
  • Pentru pielea foarte uscata, cu tendinta de descuamare, este ideala o crema-tratament, precum Ictyane de la Ducray sau Hydronic Thermal de la Laboratoarele L'Humain.

Culoare, dar nu oricum
Multe farduri de pleoape contin tratamente si alti ingredienti care asiguramai buna aderenta a acestor produse pe piele.

  • Proteinele hranesc zona din jurul ochilor.
  • Particulele care difuzeaza sau reflecta lumina sunt adaugate din aceleasi motive si, in plus, ele mascheaza liniile fine din zona ochilor.
  • Agentii hidratanti, precum si filtrele UV se regasesc si in compozitia fardurilor de pleoape, fie ele sub forma de crema sau de pudra compacta. Poti folosi fardul-crema pentru pleoape, buze si obraji Crea Creme de la L'Oreal sau Multi-Blush de la Clarins, cu vitaminele A, E si complex antipoluare.
  • Si rimelurile contin proteine, pentru a hrani genele si a le da volum, iar pro-vitamina B5 ajuta la regenerare si crestere. Incearca Great Lash Mascara de la Maybelline sau Exaggerate Mascara de la Rimmel.

De baza pentru tenul tau

Fondul de ten asigura un plus de protectie contra factorilor nocivi din mediu, aparandu-ti tenul de ger, poluare si chiar de aerul uscat. In functie de ingredienti, fondul de ten are si alte roluri de protectie:

  • Filtrele de protectie solara au un rol foarte important si pe timp de iarna, mai ales ca radiatiile UVA si UVB sunt intensificate de cristalele de zapada care le reflecta. Deci, asigura-te ca fondul de ten are filtru UV si alege unul cu un factor de protectie mai mare. Poti incerca Ultra Naturel Revealing Ultra-Fluid Foundation SPF 8 de la Orlane sau Hydrating Liquid Foundation de la Clarins, cu filtru UV si complex anti-poluare. Pentru un ten cu probleme, alege Stay Perfect Makeup SPF 15 de la Clinique, care regleaza excesul de sebum.
  • Vitaminele A si E protejeaza impotriva radicalilor liberi, principalii responsabili pentru imbatranirea pielii. In plus, Extra Moist Make Up de la Margaret Astor contine si extract de aloe-vera, iar Invisible Perfection de la L'Oreal, si pro-vitamina B5.
  • Particulele care reflecta lumina dau un aspect catifelat fetei si atenueaza ridurile. Incearca Photogenic de la Lancome sau Futurist Age Resisting Makeup SPF 15 de la Estee Lauder.
  • Uleiurile siliconice dau un aspect catifelat si matasos, intra bine in piele si rezista timp indelungat.
  • AHA (alfa-hidroxiacizii) se regasesc intr-o multime de produse cosmetice si de ingrijire – chiar daca in concentratii mai mici. AHA sunt acizi naturali, extrasi din fructe, care imbunatatesc aspectul si nivelul de hidratare a pielii, conferind luminozitate tenului. Ai grija insa daca pielea ta este mai sensibila; s-ar putea sa se irite foarte usor.

Pentru corp, foloseste o lotiune mai concentrata...
... in special dupa dus sau baie. Motivul: pielea se poate irita mai usor atat din cauza aerului rece de afara, care este foarte uscat, cat si a hainelor groase de iarna.

  • Incearca lotiunea pentru corp si maini Cocoa Butter Hand & Body Lotion de la The Body Shop, ideala pentru pielea uscata sau Milk & Honey Hand & Body Lotion de la Avon.
  • Ca sa mentii o buna hidratare a pielii, poti folosi Moisture Lock Body Formula de la Clinique. Mai mult decat binevenita este o crema de dus cu actiune mai blanda, cum ar fi Ictyane de la Laboratoarele Ducray.

Nu uita mainile!

  • Cand speli, poarta manusi de cauciuc si nu uita sa-ti protejezi mainile de frigul de afara.
  • Pentru a pastra moliciunea si aspectul ingrijit al mainilor, dupa fiecare indeletnicire casnica, dar si seara, la culcare, foloseste crema de maini.
  • Iti recomandam produsul Nivea Creme

Buze catifelate

Balsamul nu trebuie sa-ti lipseasca.
Buzele sufera si ele pe timp de iarna: crapa foarte usor din cauza gerului si a vantului. Le poti pastra moliciunea si catifelarea doar daca ai grija sa le hidratezi si sa le protejezi. In cazul in care sunt deja crapate, ia masuri urgente.

  • Mai intai, maseaza-le cu o periuta moale, inmuiata in apa calda, pentru a indeparta celulele moarte.
  • Aplica apoi un balsam pentru buze, cu filtru UV, ca sa le protejezi de efectele nocive ale soarelui.
  • Iti recomandam batonul hidratant pentru buze si fata Moisture Stick de la Clinique, pe care il poti aplica chiar si in zona ochilor.

Rujuri hidratante

Noua generatie de rujuri contine toate tipurile de ingredienti de ingrijire si protejare pentru pielea delicata a buzelor. "Preferatele" noastre sunt:

  • Rich Moisture Lipstick de la Rimmel (22 nuante) contine ceara naturala, agenti hidratanti si de ingrijire.
  • Brillant Magnetic de la Lancome (18 nuante)
  • Color Riche de la L'Oreal (35 de nuante), contine agenti hidratanti si vitamina E.
  • Pure Color Long Lasting Lipstick de la Estee Lauder (24 culori moderne si rezistente) mentine supletea buzelor.
  • Treatment Lipstick de la Orlane (6 nuante), cu ulei de avocado si ceara de albine.
  • Beyond Colour Treatment de la Avon (8 nuante) contine alantoina, vitamine si are SPF 12.
  • Lasting Colour Lipstick de la Max Factor (30 nuante) este hidratant si are rezistenta indelungata.

Sursa: www. avantaje.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....