CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Frumusete cu orice pret?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 8206 Publicat la data: 2009-10-23 Autor: Saloane.ro

Frumusete cu orice pret?

O alegere inteleapta: Cand vine vorba de ingrijirea si sanatatea pielii tale nu trebuie sa faci nici un compromis!

  • Orice produs cosmetic trebuie sa respecte cateva reguli: sa aiba consistenta si culoare omogene, sa aiba un miros placut (nu foarte puternic); in plus, cremele trebuie sa se absoarba usor in piele.
  • Daca observi diferente de culoare sau textura, separarea unor componente (de obicei, aparitia uleiurilor la suprafata), un miros mai greu, ranced, viscozitate mai crescuta decat cea normala, atunci calitatile produsului nu mai corespund si acesta va dauna pielii.
  • Nu este suficient ca un produs sa se afle in termenul de garantie. Conditiile de pastrare, lumina, caldura si umezeala influenteaza ireversibil calitatea cosmeticelor. Cele mai vizate de degradare sunt cremele, deoarece contin un procent destul de mare de apa, care poate dezvolta microorganisme.
  • Evita sa cumperi cosmetice de la tarabe nu stii daca produsele sunt originale si nici in ce conditii au fost pastrate.
  • Sensibilitatea pielii la creme si la alte produse cosmetice scade o data cu varsta, astfel incat o crema concentrata este mai usor tolerata de o piele matura.

Ingrijire pentru fiecare

Ai verificat totul ca la carte si totusi ai probleme cu crema pe care ai ales-o? Nu uita ca trebuie sa folosesti crema potrivita varstei tale!

  • La 20 de ani
    Pielea ta are nevoie de creme cu consistenta lejera, intrucat la aceasta varsta excesul de sebum este, de obicei, destul de mare. Testeaza crema pe mana - trebuie sa se absoarba repede si sa nu lase o pelicula uleioasa la suprafata pielii. Cauta creme hidratante cu SPF si evita-le pe cele antirid, deoarece unele ingrediente care actioneaza impotriva ridurilor pot irita o piele tanara, mult mai sensibila. Nu uita sa acorzi o atentie speciala curatarii tenului.
  • La 30 de ani
    E timpul sa folosesti o crema mai concentrata, puternic hidratanta, care sa contina si antioxidanti. La aceasta varsta, pielea pierde mult mai usor apa si de aceea e nevoie sa alegi produse care contin agenti de hidratare precum: acid hialuronic, glicerina, butilen glicol. De asemenea, exfolierea este esentiala pentru regenerarea celulelor pielii.
  • La 40 de ani
    Ridurile sunt vizibile deja si se impune o ingrijire antirid, cu ajutorul cremelor ce contin retinol si ingrediente cu efect puternic antioxidant. De asemenea, poti folosi si un tratament intensiv cu un ser special.

Calitate inainte de toate

De regula, calitatea unui produs cosmetic se reflecta in pret. Cu cat tehnologia de obtinere a produsului este mai avansata, ingredientele continute mai performante, conditiile de ambalare, transport, depozitare si livrare sunt mai bune, cu atat costul produsului este mai mare. Asta nu inseamna ca un produs mai ieftin nu este bun, insa trebuie sa respecte conditiile de calitate.

Este obligatoriu ca informatiile despre produs sa includa: instructiunile de folosire, de depozitare, compozitia, denumirea, data fabricatiei, termenul de garantie sau de valabilitate, cat si eventualele riscuri - toate redactate in limba romana.

Sursa: www. avantaje.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....