CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Gene pentru ochi de neuitat

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2647 Publicat la data: 2009-10-22 Autor: Saloane.ro

Gene pentru ochi de neuitat

Intr-adevar natura poate fi uneori nedrepta insa tehnica vine in ajutorul tau pentru a fi un pic mai aproape de acele gene perfecte care iti fac ochii de neuitat. Avand asta in minte, ti-am pregatit cateva sfaturi si tehnici pentru ca ochii tai sa fie cat mai frumosi.

1. Regula de aur a unor gene sanatoase e ca machiajul de peste zi trebuie intotdeauna indepartat inainte de culcare. Nu conteaza cat de obosita esti sau cat de tarziu e, acest pas nu se sare niciodata. Vei evita astfel nu doar infectii ale ochiului ci si ruperea sau caderea genelor. Foloseste un demachiant potrivit si curata ochiul cu miscari circulare si usoare. Apoi aplica o crema pentru ochi masand usor.

Tot pentru ingrijirea si frumusetea genelor poti incerca sa le masezi usor in fiecare seara cu ulei de ricin sau ulei de migdale (poti folosi o periuta veche de rimel pe care ai curatat-o in prealabil pentru a indeparta rimelul intarit). Vei observa ca genele tale vor arata mai lungi si mai groase. Poti incerca sa folosesti in acelasi fel si vaselina rectificata pentru uz cosmetic. Indiferent de produsul pe care il alegi din variantele de mai sus, dimineata indeparteaza-l in felul urmator. Umezeste un prosop moale in apa calda, pune-l pe ochi, lasa-l cateva minute iar apoi tamponeaza usor linia genelor.

2. Pentru a da volum genelor tale foloseste un rimel potrivit. Incearca sa te tii deoparte de produsele ieftine de care nu ai auzit niciodata si prefera sa achizitionezi unul dintr-o gama cunoscuta (chiar daca nu neaparat scumpa). Cand iti alegi rimelul incearca sa tii minte urmatorul lucru. O periuta potrivita pentru o aplicare usoara si corecta e mai mare in partea de mijloc si devine subtire spre varf (pentru a putea aplica rimel pe genele din colturile ochiului). De asemenea, perii acesteia nu trebuie sa fie foarte desi; niste peri putin mai rari iti vor diferentia genele ridicandu-le si aplicand rimel pe fiecare dintre ele .

De asemenea, e bine sa ai in trusa ta de cosmetice atat un rimel obisnuit cat si un rimel rezistent la apa pe care sa il folosesti in zilele ploioase sau zilele petrecute la mare. Avand in vedere ca se indeparteaza mai greu decat rimelul obisnuit creste riscul sa iti rupi sau sa iti smulgi o geana. Prin urmare nu folosi rimel rezistent la apa decat atunci cand e necesar.

3. Cand vine momentul machiajului tine minte urmatoarele lucruri. Daca intentionezi sa folosesti un aparat pentru intors genele atunci e obligatoriu sa il folosesti inainte de aplicarea acestuia. In caz contrar risti sa le rupi sau sa le smulgi. Curbeaza-ti usor genele cu aparatul iar apoi aplica un strat de rimel.

Cand aplici rimelul directioneaza genele din partea central in sus, cele din coltul exterior spre tample iar cele din coltul interior spre baza nasului.

4. Te poti folosi si de alte ajutoare pentru a face genele sa para mai lungi si mai dese, si anume gene false. Retine totusi ca genele false nu sunt un produs pentru utilizare zilnica ci doar pentru ocazii.

Poti opta pentru gene false care sa iti dubleze intreaga linie a genelor naturale sau pentru gene individuale pe care le aplici din loc in loc. Expertii recomanda folosirea genelor individuale deoarece arata mai natural.

Spre exemplu, poti pune un fascicul de 3-4 fire false in colturile externe ale ochiului. Inainte de a le aplica ai grija sa le scurtezi daca sunt foarte lungi. Le poti taia la dimensiuni putin diferite. Foloseste-te de o penseta pentru a le pune cu usurinta iar apoi aplica rimelul ca de obicei.

Pentru a lipi genele false foloseste intotdeauna un lipici special pentru asta. Cand vine timpul sa le dai jos, indeparteaza-le cu multe grija si rabdare pentru a nu smulge genele naturale.

5. Dupa cum probabil ai observat, de multe ori rimelul se aduna pe gene la aplicare dandu-le un aspect inestetic. Pentru ca genele sa arate frumos dupa aplicare ai grija ca periuta sa nu fie incarcata cu rimel. Pentru a indeparta cantitatea in plus sterge periuta de un servetel. Uita-te un sus si aplica rimelul de la radacina spre varfuri miscand periuta in zig-zag, ca si cum ti-ar tremura mana, pentru a face genele sa para mai groase si pentru a le separa.

Daca genele tale au o culoare puternica atunci nu e nevoie sa aplici un rimel colorat, poti opta pentru un rimel transparent care iti va ridica genele si le va face lucioase. Poti fi sigura ca astfel rimelul nu se va intinde, curge sau aduna.

Dupa ce ai aplicat primul strat de rimel, periaza genele cu o periuta speciala sau cu o periuta de la un rimel mai vechi pe care ai curatat-o in prealabil. Vei indeparta astfel rimelul in plus. Daca e nevoia, poti aplica apoi inca un strat de rimel.

6. Tine minte ca rimelul nu se imprumuta niciodata deoarece exista un risc foarte mare de infectii. De asemenea, in cazul in care contactezi o infectie a ochiului trebuie sa renunti la machiaj pana dupa vindecare.

In final dorim sa iti dezvaluim un mic truc pentru a-ti pastra rimelul proaspat pentru mult timp: tine-l in frigider. Astfel isi va pastra pentru mai multa vreme consistenta initiala. Cand rimelul tau incepe sa se intareasca si sa formeze cocoloase atunci e timpul sa il arunci. Daca si-a pierdut calitatile initiale va deveni nu doar mai greu de aplicat dar si potential periculos pentru sanatatea genelor tale.

Sursa: www. kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....