CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Acnee: Tratamente naturiste

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3244 Publicat la data: 2009-10-22 Autor: Saloane.ro

Acnee: Tratamente naturiste

Acneea e intalnita in primul rand la adolescenti insa poate aparea la toate categoriile de varsta. Una dintre cauzele aparitiei acneei e deficienta de substante precum vitaminele A, E sau B5. Lipsa acestora din organism creeaza un mediu propice dezvoltarii bacteriilor in porii pielii. Mediul poluat in care traim joaca, de asemenea, un rol important.

Printre regulile de baza ce trebuie sa le respecti pentru a scapa de acnee mentionam urmatoarele:

- Trebuie sa bei o cantitate mare de lichide (cam 2 litri de apa pe zi).
- O curatare temeinica a tenului si a altor zone afectate este obligatorie. Se spala tenul macar de 2 ori pe zi cu o solutie de curatare pentru tenul acneic.
- Fara o dieta bogata in fructe si legume nu vei reusi sa scapi de aceasta problema. Creeaza-ti o dieta echilibrata din care acestea sa nu lipseasca.

Pentru a scapa de acnee va recomandam o serie de tratamente naturiste.

3 Masti pentru degresarea fetei

Cum multe dintre persoanele ce sufera de acnee au tenul gras, ceea ce incurajeaza aparitia cosurilor, va prezentam mai intai cateva optiuni de degresare a fetei.

Masca cu fulgi de ovaz reprezinta o reteta foarte simpla pentru degresarea tenului gras. Eficacitatea acesteia e data de proprietatile de absorbtie a ovazului. Macina cam o mana de fulgi de ovaz cu ajutorul unei rasnite si amesteca produsul obtinut cu apa calduta pana obtii o pasta groasa. Aplica pasta pe fata in strat gros, lasa pentru 20 de minute si indeparteaza cu apa calda. Masca se aplica zilnic.

O alta masca pentru tenul uleios pe care o puteti incerca cu usurinta e cea pe baza de miere de albine si mar. Da marul prin razatoare, adauga 4 lingurite de miere de albine, si aplica pasta pe fata pentru 10-15 minute dupa care indeparteaz-o cu apa calda. Lasa sa treaca cateva zile inainte de a repeta.

Cea de a treia masca pe care dorim sa v-o prezentam se aseamana oarecum cu masca prezentata mai sus. Pentru aceasta ai nevoie de 2 lingurite de miere de albine, o jumatate de mar, o jumatate de castravete, si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Paseaza marul si castravetele si amesteca pasta obtinuta cu mierea si cu bicarbonatul. Aplica masca in strat gros si indeparteaza dupa 15 minute cu apa calda. Masca se aplica o data pe saptamana.

3 Tratamente locale pentru cosuri

Pentru a usca cosurile poti aplica pe zonele afectate un amestec din apa de trandafiri (sau scortisoara macinata) si suc de lamaie verde. Dupa jumatate de ora spala fata cu apa calda. Evita sa folosesti lotiunea pe toata fata deoarece iti va usca excesiv tenul.

Bicarbonatul de sodiu poate fi si el folosit pentru a trata cosurile si pentru a calma mancarimea. Se face o pasta groasa dintr-o lingurita rasa de bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de apa. Se intinde pasta peste cosuri, se lasa sa se usuce si se indeparteaza cu apa calda.

Multe dintre tratamentele pentru acnee sunt pe baza de aspirina. Poti folosi o aspirina sfaramata si amestecata cu cateva picaturi de apa (cat sa se formeze o pasta groasa) pentru a trata cosurile. Aplica pasta peste cosuri, lasa sa se usuce si indeparteaz-o cu apa calda.

3 Solutii rapide pentru a trata cosurile si a calma roseata pielii

Taie cateva felii de cartof crud si pune-le peste zonele afectate de acnee. Substantele din cartof vor indeparta roseata si iti vor calma pielea.

Taie cateva felii de rosii, aplica-le pe zonele afectate iar dupa 20 de minute maseaza usor tenul cu pulpa rosiilor. Clateste cu apa calda.

Printre solutiile rapide dar neplacute pentru tratarea acneei se numara usturoiul. Eficacitatea acestuia e data de proprietatile antibiotice care te vor ajuta sa tratezi cosurile si proprietatile antiinflamatoare care vor calma roseata pielii. Sfarama cativa catei de usturoi si aplica pasta pe locurile afectate de acnee. Dupa 15 minute indeparteaza usturoiul cu un prosop din bumbac pe care l-ai incalzit si clateste fata cu apa calda.

Aminteste-ti ca aceste tratamente nu te vor scapa de acnee peste noapte. Pentru a avea un ten curat ai nevoie de rabdare (necesara unei ingrijiri permanente) precum si de hotarare. Ingrijirea continua a organismului, atat din interior cat si din exterior, te va ajuta sa obtii un ten frumos.

Sursa: www. kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....