CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / 5 greseli de machiaj

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1698 Publicat la data: 2009-10-22 Autor: Saloane.ro

5 greseli de machiaj

Odata cu trecerea timpului am avut ocazia sa incercam tot felul de machiaje, culori si potiuni, si am invatat (sau nu) din greselile pe care le-am facut. Rascolind prin experientele a diferite femei am adunat cele mai frecvente erori pe care o femeie le poate face in machiajul de zi cu zi. Cand mai in gluma, cand mai in serios, vi le prezentam mai jos impartite in cinci categorii.

1. Fond de ten

Aplicarea fondului de ten se poate transforma dintr-o operatiune simpla intr-un dezastru. Printre problemele din aceasta categorie se numara:
• prea mult fond de ten - da impresia unei masti de teatru.
• fond de ten intr-o nuanta prea inchisa sau prea deschisa (comparat la nuanta pielii)- releva incercarea de a ascunde culoarea naturala a pielii. Oricat de bine am arata bronzate, un fond de ten mai inchis, aplicat doar pe fata, nu e solutia potrivita pentru stralucirea aceea de vara. Pe de alta parte, o nuanta prea deschisa va da impresia unui strat de var.
• fond de ten aplicat fara a hidrata tenul in avans sau aplicat inainte de a intra crema in piele- aplicat pe un ten uscat, fondul de ten se va aduna si va evidentia zonele uscate excesiv. Aplicat inainte ca tenul sa absorba crema, fondul de ten se va intinde sau nu se va prinde pe unele portiuni.
• fond de ten aplicat doar pe fata – chiar daca tu nu observi diferenta dintre fata si gat, cei din jurul tau o vor observa.

2. Ruj/ lip gloss

Pentru oricare din cele doua ai opta, incearca sa tii cont de urmatoarele greseli si sa le eviti:
• ruj in nuante prea inchise- se poate transforma intr-o greseala daca il combini cu o nuanta de fard prea puternica. De asemenea, culorile inchise sau cele puternice (ex. rosu) isi au locul mai ales in machiajele de seara. Pentru zi se recomanda culorile pale, naturale.
• ruj pe buze uscate- daca ti s-au uscat buzele foloseste un luciu de buze cu proprietati hidratante deoarece rujul se va aduna in crapaturile buzelor.

• prea mult lip gloss- folosit in prea multe straturi, luciul de buze va arata ca si cum mai are putin si incepe sa curga asa ca foloseste un singur strat de luciu.
• lip gloss combinat cu un creion de buze inchis la culoare- incearca asta si vei arata ca si cum ai baut ciocolata calda si nu ai apucat sa iti stergi buzele. Daca folosesti creion pentru a impiedica luciul de buze sa se intinda, cauta unul intr-o nuanta apropiata culorii buzelor.

3. Rimel, dermatograf, creion de sprancene

Parte importanta a oricarui machiaj, aceste ajutoare cosmetice ar trebui sa evidentieze genele, sprincenele, si bineinteles ochii, insa folosite gresit au un efect contrar. Cele mai frecvente greseli din aceasta categorie sunt:
• prea mult rimel- iti va transforma genele intr-o panza de paianjen. Genele se vor lipi una de alta iar dupa cateva ore rimelul se va aduna si va arat fals. Un strat de rimel e mai mult decat suficient pentru un machiaj de zi. Pentru machiajul de seara poti folosi doua straturi.
• sprancene pensate complet (sau prea mult) si trasate cu creionul- reprezinta cea mai mare ciudatenie a ultimilor ani. Oricat de nemultumita ai fi de felul in care iti arata sprancenele nu e o idee buna sa le smulgi fir cu fir iar mai apoi sa trasezi o linie undeva mai sus de linia lor naturala. Mai bine apelezi la ajutorul unui specialist care sa le dea o forma potrivita si folosesti cu grija un creion special pentru a le ajuta.
• sprancene nepensate- daca esti fericita posesoare a unor sprancene perfecte de la mama natura si nu ai nevoie de ajutorul unei pensete atunci acest punct nu ti se adreseaza. Pentru noi, restul, pensarea corecta a sprancenelor e o necesitate. Firele crescute aiurea, mai ales pe linia de imbinare a sprancenelor iti vor da un aspect neplacut.
• prea mult dermatograf- daca nu mai ai 15-20 de ani si daca nu esti rockerita “pana la moarte” atunci conturul cu negru de jur imprejurul ochilor, mai ales in strat gros, nu e pentru tine. Dermatograful folosit atat pe partea superioara cat si pe cea inferioara a ochilor ii va micsora iar dupa o anumita varsta te va imbatrani. Si cum dermatograful se intinde usor, conturul de acest fel poate sa se adune spre coltul exterior al ochilor creand un aspect neplacut.

4. Fard

Cele mai mari greseli cand vine vorba de aplicarea fardului sunt urmatoarele:
• fard adunat in pliurile pleoapei- cauzata de calitatea proasta a fardului sau de aplicarea incorecta, aceasta eroare va atrage atentia celor din jur spre ochii tai. Daca ai observant ca ti se intampla si tie ca fardul sa se adune, incearca sa il inlocuiesti cu unul superior din punct de vedere calitativ. Pentru urgente tine cu tine o cutie cu farduri pentru a putea corecta greseala.
• fard in culori prea puternice- mai ales cand vorbim de machiajul de zi, fardul in culori prea puternice (mai ales in combinatie cu un ruj asemanator) nu va reusi decat sa te faca sa arati mai in varsta decat esti. Tine minte ca e de preferat sa ai mai putin machiaj decat prea mult.

5. Blush

Cea mai des intalnita greseala in materie de blush e utilizarea acestuia in cantitate prea mare. Chiar daca vrei sa iti evidentiezi pometii sau alta parte a fetei cu blush, evita sa aplici prea mult deoarece vei semana cu un clown. E indicat, de asemenea, sa folosesti blush-ul in asa fel incat sa creezi o trecere treptata de la nuanta fondului de ten sau a pudrei la acesta.

Fiecare femeie mai greseste cand isi aplica machiajul. Ni se pare ca un pic mai mult blush, un ruj intr-o nuanta provocatoare, sau inca putina de pudra, ne vor face sa aratam mai atragatoare. Insa mai mult machiaj nu inseamna neaparat ca vom arata mai bine. Incearca sa ai in vedere aceste greseli pentru ca machiajul tau sa nu ii uimeasca pe cei din jur in mod negativ.

Sursa: www. kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....